Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 joziaaaaa

jaki jest przyblizony koszt leczenia zeba sposobem kana艂owym

Polecane posty

Go艣膰 ja_ho_da
Ja w Krakowie,w Nowej Hucie za leczenie kana艂owe z臋ba zap艂aci艂am 150z艂 I to by艂o jedno z najta艅szych miejsc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
to zalezy, kt贸ry to z膮b, ile ma kana艂贸w. ja za 4kana艂owy zap艂aci艂am za ca艂o艣膰 250z艂. z regu艂y jest 50z艂 za kana艂. A wizyt by艂y 2, pono膰 mo偶na to na 3 roz艂o偶yc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skopkka
Zazwo艅 sobie do tego gabinetu dr Anny Kr贸l,gdzie ja chodze i mozesz przeciez zapytac 607-116-363 Tu masz bezp艂atny przegl膮d z臋b贸w ,wiec sobie tez przy okazji sprawdzisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzulaj
300 z艂 - pierwsza wizyta w tym: znieczulenie, trucizna, rtg, i jedna pl膮ba z膮b obok 300 z艂 - druga wizyta w tym: znieczulenie, czyszczenie kana艂u trzecia wizyta dzisiaj ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzulaj
trzecia wizyta 250 z艂 - znieczulenie czyszczenie kana艂u pod mikroskopem 2x rtg czwarta wizyta 100z艂 - plomba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzulaj
w sumie wysz艂o ok 1000 z艂 w klinice w Babicach profesjonalnie ale troche drogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nicmnienieboli
1 wizyta konsultacja 50 z艂 RTG 45 z艂 2 wizyta za艂o偶enie trucizny 50 z艂 3 czyszczenie 3 kana艂贸w100 4 czyszczenie 3 kana艂贸w 100 5 kszta艂tka nie chcia艂a si臋 zapi膮膰 gratisowa wizyta,bo wcze艣niej powiedzia艂,偶e samo leczenie kana艂owe zamknie si臋 w 300 z艂 6 wizyta 50 z艂 razem z RTG 395 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julo
Ja mia艂em inaczej poszed艂em z b贸lem okaza艂o si臋, 偶e trzeba leczy膰 kana艂owo: 1. wizyta leczony jeden kana艂 + znieczulenie 120z艂 2. wizyta leczone dwa kana艂y + znieczulenie 200z艂 i teraz czeka mnie 3 wizyta ciekawe ile zap艂ace... W mi臋dzyczasie 20z艂 jeszcze zdj臋cie z臋ba... Za jednoego z臋ba 350z艂 plus to co zap艂ace przy nast臋pnej wizycie... chore !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amakesz
Moze mi ktos polecic dobry gabinet stomatologiczny w Katowicach? Mam do kanalowego 2 zeby(polozone kolo siebie ,jeden sie uszczerbil i prochnica dopadla oba;/) Pani powiedziala mi,ze zaplace ok 600zl ..jakas horendalna kwota!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amakesz
W Katowicach ceny moga byc inne? To wszystko wydaje sie byc tansze,choc z tego co piszecie tez niektorzy p艂acili dosc sporo

Udost臋pnij ten post

je艣li chodzi o koszt leczenia z臋b贸w kana艂owy to z tego co kojarz臋 mie艣ci si臋 w granicach 500 z艂 mo偶e troch臋 wi臋cej, ale koszty to jest moim zdaniem najmniejszy problem najwa偶niejsze, 偶eby wybra膰 dobrego dentyst臋, jak na przyk艂ad dr Rozwadowski z Galerii U艣miechu, ja czasem wol臋 do艂o偶y膰 i mie膰 dobrze zrobione z膮bki ni偶 i艣膰 gdzie艣, gdzie jest tanio a potem cierpie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kana艂
Mia艂em leczenie kana艂owe g贸rnej 6.Leczenie przebiega mniej wi臋cej tak :najpierw zdj臋cie, p贸藕niej zatrucie z臋ba, nast臋pnie czyszczenie i opatunek (kilka wizyt) i plombowabie. Ja mia艂em 6 wizyt prywatnie i zap艂aci艂em 530 z艂. Ale trzeba zaznaczy膰 偶e prawie p贸艂 z臋ba nie mia艂em :-) By艂em najpierw u innego dentysty i on stwierdzi艂 偶e z膮b nadawa艂 si臋 tylko do wyrwania a posz艂am do innego i uda艂o si臋 go odratowac. Od p贸艂 roku 偶adnego b贸lu ani problemu. Troch臋 szkoda kasy ale lepiej mie膰 w艂asnego z臋ba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jackbil
by艂em dzisiaj kana艂owo leczy膰.wzi膮艂em na pierwsz膮 wizyt臋 300z艂 i si臋 okaza艂o 偶e leczy艂a mi 3 kana艂y i za pierwsz膮 wizyt臋 chcia艂a 560 za drug膮 chce 440 a za wype艂nienie 400.czyli 1500.jest to normalne??czy takie s膮 ceny??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4234234324
Jak dla mnie to szook, pewnie to Warszawa? Ja w Poznaniu za kana艂owe p艂ace przeci臋tnie ok. 250-300 z艂 za wszystko, za艂o偶enie opatrunku 50, potem zmiany - nic, wype艂nienie kana艂贸w po 80 za kana艂 i plomba tez ok. 80

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka
O matko! ja w Kielcach zap艂aci艂am baardzo du偶o :/ mia艂am sz贸stk臋 g贸rn膮 do leczenia kana艂owego, Pierwsza wizyta: znieczulenie 50z艂, borowanie, okaza艂o si臋, 偶e mam w niej 3 kana艂y, wyczyszczenie wszystkich kana艂贸w, zatrucie i za艂o偶enie zwyk艂ej bia艂ej plomby na dwa tygodnie. Po dw贸ch tygodniach zdj臋艂a plomb臋, wyczy艣ci艂a i za艂ata艂a z臋ba tak膮 mas膮, 偶e nie wida膰 偶e to plombka tylko zwyk艂y zdrowy z膮bek. Tak膮 mas膮 si臋 chyba nadlewa z臋by np.jedynki jak si臋 z艂ami膮 :] i wszystko w te dwie wizyty. Zap艂aci艂am co艣 ko艂o 750 z艂 :((( niestety duuuu偶o..... Ale do pa艅stwowego nie p贸jde!!! potworny uraz z dzieci艅stwa heheh :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka
O matko! :o ja w Kielcach zap艂aci艂am baardzo du偶o :/ mia艂am sz贸stk臋 g贸rn膮 do leczenia kana艂owego, Pierwsza wizyta: znieczulenie 50z艂, borowanie, okaza艂o si臋, 偶e mam w niej 3 kana艂y, wyczyszczenie wszystkich kana艂贸w, zatrucie i za艂o偶enie zwyk艂ej bia艂ej plomby na dwa tygodnie. Po dw贸ch tygodniach znieczulenie, zdj臋艂a plomb臋, wyczy艣ci艂a i za艂ata艂a z臋ba tak膮 mas膮, 偶e nie wida膰 偶e to plombka tylko zwyk艂y zdrowy z膮bek. Tak膮 mas膮 si臋 chyba nadlewa z臋by np.jedynki jak si臋 z艂ami膮 :] i wszystko w te dwie wizyty. Zap艂aci艂am co艣 ko艂o 750 z艂 niestety duuuu偶o..... :(( Ale do pa艅stwowego nie p贸jde!!! :/ potworny uraz z dzieci艅stwa heheh :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziom wlkp
U mnie w okolicy Kalisza koszt leczenie kanalowego 6 d贸l I wizyta plombowanie 150z艂 ( * ) II wizyta trucie 100z艂 III wizyta opracowanie 4 kana艂贸w 400z艂 IV wizyta wype艂nienie 0 z艂 w ramach reklamacji --> ( * ) Jako艣膰 us艂ugi 1 klasa ale nie na moj膮 kiesze艅 jeden z膮b i dobre 3 tyg zapier w zakladzie pracy :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owe_okulary_w_lecie
no to zale偶y od gabinetu i od miasta, ale koszty leczenia kana艂owego wahaj膮 si臋 w granicach 500 z艂. Bardziej jednak dla mnie wa偶ne jest to, 偶eby by艂o dobrze zrobione, wi臋c jak mam jaki艣 problem z z臋bami to zagl膮dam do Krainy U艣miechu w Bydgoszczy.

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂am, 偶e ceny s膮 meeega.Mia艂am co prawda dwa razy leczone kana艂owo ale raz za艂apa艂am sie jeszcze na kase chorych nim sko艅czy艂am 18 lat a ostatnio robi艂 mi wujek mojego ch艂opaka wi臋c nic nie zap艂aci艂am :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garbage
no to masz fajnie, 偶e masz znajomo艣ci, ale nie wszyscy tak dobrze maj膮, ale te偶 my艣l臋, 偶e lepiej jest w przypadku dentysty do艂o偶y膰 troch臋 i 偶eby by艂 jaki艣 taki ludzki, jak dr Rozwadowski ni偶 robi膰 tanio a zwija膰 si臋 z b贸lu, albo si臋 ba膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 posanka85
niestety, leczenie kana艂owe to przykra sprawa. czasem te偶 kosztowna (zale偶y ile z臋b贸w itd.) kiedy艣 dawno temu mia艂am zepsute takie leczenie i p贸zniej cierpia艂am. Miesi膮c temu by艂am leczy膰 kolejny z膮b kana艂owo w Dentestetica u dra Go艅czowskiego. Zabieg by艂 przeprowadzony zupe艂nie ineczej niz tamten przed laty. Wiele si臋 zmieni艂o i to cieszy. W ka偶dym razie polecam ten gabinet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaq
Szczecin I wizyta - rozwiercenie i co艣 tam dale (nie pamietam) - 0 z艂 + koszt zdj臋cia RTG 50z艂 II wizyta czyszczenie kana艂u pod mikroskopem 100 z艂 III wizyta - wyczyszczenie 2 kanal贸w 400 z艂 IV wizyta plomba 120 z艂 Do tego robi艂a mi 3 zdj臋cia konkretnego z臋ba ale ju偶 bezplatnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaq
a znieczulenie za darmo. do endo. bo do normalnych jest juz p艂atne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fasdfsd
Poni偶ej moja historia z 2007 roku. Teraz w pi膮tek by艂em na wizycie i ani jeden z poni偶ej wyszczeg贸lnionych z臋b贸w nie ma ubytku. Najlepszy stomatolog na 艢l膮sku :) 100,00 z艂usuwanie PG6 100,00 z艂usuwanie PD7 20,00 z艂zdj臋cia 130,00 z艂doko艅czenie usuwania PD7 620,00 z艂panorama + 4 wype艂nienia jedynek 910,00 z艂kana艂owe LG1 720,00 z艂podw贸jne plomby (hemo + 艣wiat艂o) PD4, PD5 1 390,00 z艂PD6, kana艂owe (4 kana艂y) + 2 zdj臋cia 440,00 z艂doko艅czenie PD6, wyj臋cie instrumentu i odbudowa korony 930,00 z艂kana艂owo LD5

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaniaGumula
Ja naprawde, jak chodzie o leczenie kana艂owe nie zwa偶am jakos super na cen臋. Mam swojego sprawdzonego lekarza os tej przyapd艂o艣ci. CHodz臋 do dr. Wo藕niackiego do Indexmedici. Wszystkim, kt贸rzy szukaj膮 dobrego specjalisty, polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
KOSZT LECZENIENIA KANA艁OWEGO? OBECNIE W WARSZAWIE NIE UWZGL臉DNIAJ膭C DROGICH KLINIK STOMATOLOGICZNYCH, NIE BIOR膭C POD UWAG臉 MIKROSKOPU. PRZEDSTAWIE NAST臉PUJ膭CO PONI呕EJ: (cennik przybli偶ony mojej super lekarski najlepszej na Tarchominie a mo偶e i ca艂ej Warszawie, oprocz niej odwiedzi艂em jeszcze ok. 20 innych lekarzy, r贸zni si臋 trafiali.... jak r贸wnie偶 oszusci kt贸rzy przyk艂adali tlenek cynku to z臋ba martego obok i wmawiali i偶 ten i ten zab niereaguje i trzeba go leczyc kana艂owo) Leczenie Kana艂owe z臋b贸w 1-3 (jednokana艂owe) 500-z艂 250 z艂(L.K) + 200 z艂(wype艂nienie) + 60 z艂 (RTG, Znieczulenie) Leczenie Kana艂owe z臋b贸w 4-5 (2-kana艂owe w sporadycznych przypadkach z膮b nr. 5 ma jeden kana艂) 750-z艂 400 z艂 (L.K) + 200 z艂 (wype艂nienie) + 60 z艂 (RTG, Znieczulenie) Leczenie Kana艂owe z臋b贸w 6-7 (trzykana艂owe) 1000-z艂 600 z艂 (L.K) + 250 z艂 (wype艂nienie) + 120 z艂 (2xRTG, 2xZnieczulenie) oczywiscie czasem warto zdecydowa膰 si臋 na odbudow臋 protetyczn膮: Wk艂ad k+k 500 z艂 + do wyboru jedna z koron: 1. Korona pe艂noceramiczna na podbudowie stalowej 1000z艂 2. Korona pe艂noceramiczna 1500z艂 3. Korona pe艂noceramiczna na podbudowie cyrkoniu 2000z艂 Mam nadzieje ze sam jeszcze d艂ugo nieb臋de musia艂 zdecydowa膰 si臋 na Protetyk臋 w leczeniu kana艂owym UWZGL臉DNIAJ膭C KORON臉 PE艁NOCERAMICZN膭 BEZ CYRKONIU KOSZT LECZENIA KAN艁OWEGO WYNOSI A呕 3000-z艂 a iplant+korona mozna zrobic ju偶 za 4000z艂 CZY LECZENIE KANA艁OWE + ODBUDOWA PROTETYCZNA ZA POWY呕SZ膭 KWOT臉 WYTRZYMA TAK D艁UGO JAK IMPLANT TO PYTANIE KIERUJE DO STOMATOLOGA, SAM NA NIE NIE POTRAFIE ODPOWIEDZIEC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zosia K
Ostatnio robi艂am w Mak-Laser w 艁odzi i 3 z臋by zrobili mi w cenie 2 tak wi臋c by艂am zaskoczona. Po za tym spodziewa艂am si臋 okropnego b贸lu a bardzo mi艂o si臋 zaskoczy艂am, nic nie bola艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FOTOALAN
FOTO ALAN. Dzie艅 dobry. Kobieta chc膮c pozna膰 warto艣ciowego m臋偶czyzn臋 powinna si臋 pokaza膰 w ca艂ej pe艂ni, ze swymi walorami 偶yciowymi. Proponuj臋 komplet 12 zdj臋膰 w kolorze. Poka偶 jemu to, co on w Tobie doceni. 12 specjalnych zdj臋膰 sytuacyjno-tematycznch wed艂ug zalece艅 o艣rodka Human Resources z Hollywood dla cel贸w matrymonialnych. Dwana艣cie specjalnych, sprytnych zdj臋膰, kt贸re odmieni膮 Twoje 偶ycie. Inwestujesz w siebie 60 z艂. To mala艂 kwota patrz膮c na korzy艣ci. Mo偶esz te zdj臋cia pokaza膰 w Internecie lub wys艂a膰 listem, nawet za granic臋. Profesjonalna lustrzanka CANON. Retusz zdj臋膰 w cenie: Je艣li trzeba dodaj臋 mi艂膮, delikatn膮 opalenizn臋, wyszczuplam figurk臋, wybielam z臋by w u艣miechu, usuwam rzeczy niepotrzebne, dodaj臋 blasku oczom. Oczywi艣cie dotyczy to tak偶e zdj臋膰 鈥瀦 brzuszkiem, dzieci臋cych, czy innych. Sam mam ju偶 wnuczka. Tel. 532 557 626. Szczecin. Trzeba wcze艣niej ustali膰 termin. Na terenie Szczecina, dojazd gratis. Zadzwo艅, nie czekaj, to jest Twoja szansa. Czuj臋, 偶e b臋dziesz bardzo zadowolona. Ta niska cena tylko w okresie promocji do 15.05.2013.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dentysci w Warszawie wcale nie s膮 dro偶si. mo偶e zalezy od dzielnicy

Udost臋pnij ten post