Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa22

Ile macie dzieci?

Polecane posty

philtonme----- mam 3 terminy:D W sumie to od ostatniego krwawienia 29.06 I 2 wg usg/wymiarów 19 lub 24 czerwiec. Uśmialiśmy się z mężem jak zobaczyliśmy te terminy, bo pierwszy jest taki sam jak był termin porodu drugiego syna (ale urodził się dopiero 16 lipca:D) A dwa kolejne to moje i męża urodziny :D:D:D:D

chodzilo mi o orientacyjny termin :) ja miałam termin w swoje urodziny, ale synek sie pospieszył i urodził się tydzień wcześniej ale to dobrze, bo po 2 tyg zdawałam mature i zdarzyłam sie wykurować hanka odpuśc sobie, proszę, drążysz i drążysz, a kogo to tak naprawde interesuje? oczywiście, że nie każdy musi mieć czarny nick, ale doświdczenie pkazuje, ze docinki zwykle ida od pomarańczowych więc nic dziwnego, że ma się do nich większa rezerwę

może po prostu mamy wspólne, doświdczenia, przekonania, opinie takie to dziwne? czytami tytuł topicu, decydujemy, ze nas to interesue i się wypowiadamy mnie dziwią osoby, ktore włażą na topic w którym osobiście nie mają nic do powiedzenia a ich jedynym celem jest dosrywanie innym a jak ja bedę chciała komuś dosrać, to napewno zrobię to na czarno, nie boję się tego

OMG!!! hhhanka, o co sie tobie rozchodzi? Masz jakiś problem? Boli cię to, że ktoś żyje inaczej niż ty i jest szczęśliwy???

philtonme - no dla mnie to było \"najgorsze\" w tej ciąży - w czerwcu kończę szkołę:D Ale jak się okazuje moje obawy były bezpodstawne, wczoraj byłam na rozdaniu nagród w związku z konkursem o którym pisałam i dostałam dodatkowy dyplom - podziękowanie od dyrekcji szkoły z zapewnieniem, że oceny już mam wystawione, egzaminy zaliczę w ten weekend (czyli dziś/jutro/pojutrze) i potem mam już tylko spokojnie dochodzić do końca.

moim zdaniem wiele dziewczyn nieslusznie obawia sie posiadania dziecka na studiach naprawde mozna liczyc na taryfę ulgową u wykładowców, a w pozniejszym okresie zycia, czyli w pracy to juz nie nie mowie o takim hardkorze jak ja - przed maturą, ale to też było fajne, wszyscy egzaminujący byli tak pojekscytowani moim synkiem ze chyba dzieki temu dostalam lepsze oceny niz zaslugiwalam

A dla mnie moje dzieci są najlepszym, co mogło mnie w życiu spotkać. Są momenty, kiedy jest ciężko, moje życie nie jest usłane różami ale swoje problemy przeżywają też ludzie, którzy nie mają dzieci, więc to nic wyjątkowego. I co??? To znaczy, że się oszukuję, bo koloryzuję swoje życie?

Gość niepłodna
Mam koleżankę,ktora jak wpadła to przez tydzien do mnie przychodziła i płakała i radziła sie mnie co ma zrobic,czy usunac.Urodziła i tera zpo latach smaic mi sie chce,bo wszyskim mowi ,ze to drugie dziecko jest wyplanowane,bo maz tak strasznie chciał aby miec drugie.

grubalola - powinnyśmy przepraszać za to,że nie obarczamy innych swoimi problemami. Na całym świecie Polacy uchodzą za ponuraków, bo tylko u nas na pytanie \"jak się masz\" człowiek boi się usłyszeć odpowiedzi, bo wie, że zostanie zawalony problemami innych. Mamy (my, Polacy) jakoś genetycznie zaprogramowane narzekanie:D

oj tak to tak jak z EURO 2012 niby radość z organizacji mistrzostw alu juz wszedzie zrzedy, ze jak my damy rade, po co nam stadiony, za ta kase to wioske w Etiopiii wykarmic itd itp

hhhanka mam - ale nie robię z nich wielkiej sprawy tylko rozwiązuję je na bieżąco. I dlatego czuję się szczęśliwa. I nie zamierzam z tego powodu mieć wyrzutów sumienia:D O miejscu, w którym mieszkam mogłabym książkę napisać, i może w końcu to zrobię. Ciągle muszę walczyć z pewnymi zawistnymi osobami, które na codzień umilają mi życie. Z dzielnicowym co tydzień kawę piję. Ale czy to powód, żeby tym obarczać ludzi, zwłaszcza na forum o wychowaniu dzieci i macierzyństwie?

no a ja slyszalam cale mnostwo mądrych głów w TV, marudzenie w radiu i oczywiscie na forum

philtonme - na Śląsku, w okolicy Bytomia. Ale nie napiszę więcej, bo Ci debile są wszędzie :o (znaczy moi sąsiedzi) Na szczęście anonimowość w sieci to jednak fikcja, bo próbowali już nawet w moim imieniu pisać donosy na sąsiadów i musiałam wszystko odkręcać. No, ale dość o tym;)

niepłodna jak będziesz pisała tyle znaków na minutę co ja to też Ci się przytrafią literówki. Dopóki piszesz jednym palcem to wytykaj błędy innym i baw się dobrze..z braku argumentów i taki dobry;)

wiadomo, lepiej sie nie ujawniac czasem :) dzieki za linki, ale nie udziele sie w tych dyskusjach, tak naprawde to wcale nie interesuje sie sportem, to byl tylku luźny przykład na nasza narodowa zrzedliwość

Na kafeterii jestem od jakiegoś czasu, ale jako forum i serwis o dzieciach polecam Ci www.kindi.pl, to jest strona stricte o dzieciach i mi bardzo pomaga :) Mam 1 synka, lat 3. Przecudny, zdjecia zamieściłam na kindi ;) Zapraszam! 😘http://www.kindi.pl/gallery/❤️ Na kafeterii lubię czytać porady o kosmetykach, maseczkach, promocjach, choć z moich obserwacji wchodzi tu dużo b, młodych osób, więc ostatnio tylko siedzę na forum dla mam :) Pozdrawiam! 🖐️

Ewa....dasz radę,i jak dzieci podrosna to jeszcze wiele zrobisz dla siebie:-) Ja mam trójke chłopców.Pierwszego urodziłam mając 18 lat- wpadłam oczywiscie, drugi juz planowany urodzony jak miałam 22 lata, trzeci tez planowany jak miałam 26 lat,teraz staram się o czwarte i mam 32 lata. Konczę studia licencjackie, ale zamierzam dalej studiowac.Jestem w domu i zajmuje sie dziećmi, pracuje na razie tylko mąz... Mamo trójeczki...pozdrawiam 🌻

Cześć mamo trójeczki,szukałam sobie moich dziewczyn,weszłam tu z ciekawości,a tu proszę ty tu siedzisz i się rozpisujesz.Nie czytałam wszystkiego bo normalnie nie moge zrozumieć rozumowania niektórych ludzi.Więc daj spokój i wracaj do naszego grona.

Ronja córka zbójnika 🌼 A ja właśnie się na rower wybieram, więc raczej już nikomu nic nie odpowiem. Jak będzie ładna pogoda to do poniedziałku;) Miłego dnia 🌼

agunia33 - pisałam już kiedyś - nie tylko ja zauważyłam,że tam gdzie wchodzę przyciągam żmije. A nie będę srać do własnego gniazda;) :o Czytam Was non stop ale aż boję się odezwać, bo szkoda by było Waszego/Naszego porządnego topiku. Trzymajcie się 🌼

Gość Irminek
mamo trójeczki strasznie Ci zazdroszczę tej czwartej ciąży! Ewa22 i grubalola, a Wam już trójeczki! Ja mam dwie dziewczynki (3 lata i 1 rok) i właśnie przygotowuję się do trzeciej ciąży (badania, kwas foliowy, feminatal), która, mam nadzieję, nie bedzie moją ostatnią. Jestem zwykła kobietą w zwykłej pracy, mam niezwykłego męża i mnóstwo kredytów. Ale dzieci to najcudowniejsze co mnie w życiu spotkało.Uczę się (po nocach) języków obcych, do południa pracuję (w ciągu dnia zajmuje się nimi mąż), potem zajmuję się dziećmi (a mąż pracuje). I nic więcej mi nie trzeba. Pozdrawiam wszystkie mamy,szczególnie te wielodzietne.

Gość irminnku
zazdroscisz ciazy po cilescie? powinnas wspolczuc

hanka, ona poszla na rower, nie odpowie Ci irminek --------> :) tylko dziewczyny nie dyskryminujcie matek jedno - dzietnych, to też wyzwanie!