Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Czy ktoś może orientuje się jak wygląda w ogóle 2 etap rekrutacji na stanowisko doradcy klienta w Polbanku?Ile w ogóle można wyciągnąć premii miesięcznie na tym stanowisku a ile podstawy?Z góry dziękuje za odpowiedź

Gość przemek_lukas
Jeżeli powiesz, ze interesuje Cie 1500 netto to Ci tyle dadzą. Powiedz, ze chcesz min. 2100 netto bo jestes odpowiedzialna za całokształt.

Gość millenniumkasia
Co do zarobków w Millennium to nie wiem ile teraz dają "na start" . Ja przyjmowałam się dwa lata temu i dostałam 1900 brutto podstawy a teraz mam 2600 brutto..powolutku, małymi kroczkami dostaje się coraz wyższe pensje.A do tego dochodzą jeszcze raz na jakiś czas premie.Nie jest źle...mimo tego że nacisk na sprzedaż duży a do tego czasami klienci potrafią wykończyć psychicznie :( No cóż -taka praca w bankowości- w każdym banku tak jest-uwierzcie :)

Witam wszystkich, złożyłam aplikacje do Citi na stanowisko Specjalista ds. Produktów Kredytowych oraz na stanowisko Doradcy Bankowości Detalicznej ( praca w Poznaniu ). Jakie jest wynagrodzenie na tych stanowiskach , jak wygląda praca ?

Gość czarek430
poszukuje pracowników skok skarbiec kto tam pracował lub pracuje

Gość mimi1224
Witam, chce starać się o prace w banku pocztowym ale słyszałam ze nie najlepsze są tam zarobki. czy ktoś orientuje się ile na początek dostaje referent????

Mam pytanko - ile około się zarabia na stanowisku młodszego doradcy biznesowego w bankach? Bo nie wiem czy nie za dużo palnęłam przy pytaniu o oczekiwania finansowe :/

Gość marmoladka123
witam, zostałam zakwalifikowana do drugiego etapu rozmowy do lukasa, chciałabym się dowiedzieć jak ten etap wygląda...

Gość martus0000
ja pracuje tez w Banku po dwoch latach harówy na kasie gdzie musze wszystko sprzedawac od kredytów, kart kredytowych, ubepieczeń i depozytów po fundusze zamknięte, otwarte i ubezpieczeniowe o zwykłej obsłudze nie wspomne, mam już doświadczenie spore i dobre wyniki sprzedazowe nie orientuje sie ktos gdzie dostane z 3800 brutto? marzenia ściętej głowy :D

Gość Rainbow Eurobank
Test

Gość Rainbow Eurobank
Chcialem zapytac -dopytac co do Millenium:) - Czy na rozmowie kwalifikacyjnej pytaja o znajaomosc produktow Millenium? -Czy majac doswiadczenie w bankowoisc mozna dostac wiecej niz 2 tys brutto? - Ile jest rozmow-etapow? - Czy Doradca jest od wszystkich produktow w placowce plus obsluga kasowo-skarbcowa? Pozdrawiam

Gość martus0000
zaczynam sie obawiać ze wcale nie da się dobrze zarobic w Banku, czy ktos ma netto wiecej niz 2500 ?

Gość dot.millenium
hej. ja pracuję w millennium 3 rok a zarabiam brutto 2800

"mam już doświadczenie spore i dobre wyniki sprzedazowe nie orientuje sie ktos gdzie dostane z 3800 brutto? marzenia ściętej głowy" Aż tak źle? A co z jakimiś już menadżerami itp.? No oni chyba zarabiają już więcej ... I ponawiam pytanie - ile się zazwyczaj zarabia na stanowisku młodszego doradcy biznesowego? Wcześniej napisałam, że palnęłam za dużo chyba przy oczekiwaniach finansowych, ale dziś mnie zaprosili na drugi etap, więc chyba nie przesadziłam zanadto.

Gość spcantar
Pracuję w banku "Danny de vito" dla domyślnych :) Jestem pracownikiem szeregowym na stanowisku - Doradca Klienta. Od ponad roku próbuje wyrwać się z tego syfu i przejść na stanowisko bardziej merytoryczne do tzw: backoffice. Pracownik na froncie i sprzedawca zawsze będzie miał pod górkę. Niestety tak jak w większości firm czy bankach, kompetencje i wiedza jest obecnie przez rynek bankowy nie doceniana. Musisz dobrze "wciskać" produkt. Przede wszystkim Bank to instytucja zaufania publicznego a nie jakieś targowisko sprzedażowe. Kryzys w USA, który miał swój początek w tzw: złych kredytach nic nie nauczył naszych przełożonych, kierowników, menedżerów i wyżej. Zawsze myślałem, że praca w Banku to prestiż. Niestety to się zmieniło wraz z wyścigiem przyznawania kredytów, kart kredytowych... i agresywne pozyskiwanie klienta (to już jest dla mnie akwizycja)!!!. Spadam ze sprzedaży. Tak dla wiadomości 2800 zł brutto. Zero premii. Zero szans rozwoju."Dziś w banku nie szuka się ludzi na poziomie, dziś szuka się sprzedawców, sprzedawców i jeszcze raz sprzedawców" cytat Dyrektor podczas rozmowy kwalifikacyjnej w jednej placówce banku w stolicy Wielkopolski. Życze wytrwałości i sukcesów w pracy. Z góry sorry za błędy stylistyczne.

Gość bank spółdzielczy
możecie mi powiedzieć ile zarabia dysponent w BS bez żadnego doświadczenia?

Gość doradca junior lukas bank
Ila zarabia na początek Doradca Junior w Lukas Bank? Czy są jakieś premie oprócz podstawy i czy jest możliwość realna ich wyrobienia? Czy ciężko przystosować się do pracy na takowym stanowisku nie mając doświadczenia w banku?

Gość ge
Witam, pracuje ktoś w GE Money Bank? Interesuje mnie stanowisko Specjalista w Dziale Wsparcia Operacyjnego, ile można zarobic? Pozdrawiam

dostałam tą pracę. Ale mam obawy, że nie podołam ... Czy spotkaliście się w trakcie swojej kariery w bankach, aby ktoś nie przeszedł okresu próbnego? Bo domyślam się, że od takiej umowy zacznę ...

Gość pracownik_banku
metafora . --- w banku w którym pracuję, nie/ ale słyszałam od koleżanki, że chłopakowi z ING nie przedłużyli

:) bylam na rozmowie, dostalam sie do 2 etapu ale mam sie podszkolic z metod pozyskiwania klienta ... na obecnej wymienilam: ulotki, znajomych, dzwonienie ale to za malo :) czy ktos z bardziej doswiadczonych ma jakies pomysly ?

Gość przemek_lukas
sposoby na pozyskiwanie klientow? 1) robienie symulacji kredytowych stałym klientom na kredyty, karty np. 2) robienie "akcji"promocyjnych 3)nam,awianie kogos np. na konto jesli przychodzi spłacić rate to takie zyciowe metody :) pozdrawiam

Gość bankuś
Mam pytanie o zarobki menagera w Lucas Banku w mieście ok 20-30 tys?

Gość Dareq_NOR
Skonczylem bankowosc a pracuje w magazynie, w Norwegii. Zarabiam, po przeliczeniu, 8000zl netto na miesiac. Koszty zycia ciut wieksze niz w Polsce. Zastanawialem sie nad powrotem, ale czytawszy piszacych juz mi sie odechciewa. Rocznie oszczedzam 50 000zl ... a w banku pewnie nie zarobie tyle w 2 lata, co oszczedze tutaj w rok :o Chyba uzbieram wystarczajaco srodkow i zaloze lokate rentierska.

Gość Rainbow Eurobank
Niezly pomysl z ta lokata rentierska:) Jakbys tak zebral 1 mln PLN to mialbys po powrocie do Polski, comiesieczna 2 wyplate:)

Gość przemek_lukas
ktos napisał o zarobkach managera 20-30 tys?? Chyba jakies kpiny... Max 6 000 brutto. Tyle to nawet dyrektor regionu nie ma.