Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze

On mnie uderzyl...

Polecane posty

Gość Do autorki topiku...
wiesz, moze i wybaczysz mu ten "gest", ale Twoja podswiadomosc mu tego nie zapomni, czyli, za kazdym razem jak dojdzie do odobnego incydentu (zapewne musialo sie cos stac ze on tak zareagowal) to bedziesz "uwazac" czyli np postarasz sie go nie "prowokowac" - sama wyeliminujesz jego reakcje, tym samym "przestaniesz byc soba", pamietaj, pisalam juz to do owej Pani psycholog, obojetnie co by sie nie dzialo, nikt nie zasluguje sobie na siniaki, takie reakcje to tylko odzwierciedlenie swojej niemocy w danym momencie...

Gość psycholog___
Witam ponownie widze ze moja wypowiedz sprawil pewne kontrowersje.... Poprostu żle sie zrozumiałysmy.... oczywiscie ze nie mozna tolerowac bicia i podobnych do tego zjawisk tak piszac na forum nie mozna wszystkiego wychwycić juz nie bede nic pisala poniewaz zauwazylam nieladne podteksty pod moim adresem jesli ktos prywatnie chce ze mna porozmawiac zapraszam na gadugadu moj numer 6965717 Pozdrawiam

Gość a ja się naicęłam kupując
jak na "psychologa" duzo czasu masz ...chłe chłe...na którym roku jesteś na I?

Gość nie wierze
moj facet mnie uderzyl normalnie mnie uderzyl mam wielkiego siniaka pod okiem i mam rozkwaszony nos.. chyba jestem w szoku jeszcze.. mowil ze nie chcial i ze to juz nigdy sie nie powtorzy.. jejku.. nie moge sie pozbierac... czy moge mu zaufac ze to pierwszy i ostatni raz