Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka kobitka

15-stolatka pyta o DOJRZEWANIE

Polecane posty

Gość malutka kobitka

Mam 15 lat i maluśkie piersi ktore zatrzymaly sie w rozwoju, waskie bioderka i nie jest mi z tym dobrze:(::(:((:(:(::(:(:(:(:(:(:( Pierwsza miesiaczke dostalam w lipcu potem byla jeszcze jedna i od tamtej pory nie mam. Czy cos ze mna nie tak POradzcie mi czy to jeszcze sie zmieni czy mam sie marwic? Chce miec kobiece ksztalty PROSZE O POSTY

Gość ************
nie masz sie o co martwic wszystko z tobą dobrze masz jeszce czas

Gość czesc1111
ja mam 16 lat,ale miesiaczke dostalam w 12 roku zycia....tez mam male piersi i to raczej ja powinnam bardziej sie od ciebie marwic:P bo ty dopiero dostalas miesiaczke niedawno i zaczynasz tak na powaznie dojrzewasz...biodra pewnie ci sie jeszcze poszerza,piersi tez prawdopodobnie urosna....a miesiaczka przez pierwsze 2 lata moze byc nieregularna,wiec sie nie martw

rzeczywiście nei martw się neiregularną miesiączką, jesli to są Twoje jedne z pierwszych! jestem starsza od Ciebie i tez mam malusie piersi :( a Tobie urosną, zobaczysz! papa

Gość klaudiax110
Hej!Ja mam 12lat i 10mies.I ostatnio boli mnie podbrzusze,mam niezbyt dobry humor i czuje się słabo!Mam już odznaki dojrzewania czyli owłosienie itp.Na wakacjach przez 5dni bolało mnie podbrzusze...Kidys(kilka mies.temu)miałam na majtkach dwie plami czerwono-brązowe(jakby zaschnięta krewka)Czy to była moja pierwsza miesiączka czy co?Czy dostane niedługo miesiączkę??Prosze o odpowiedzi!!!!