Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rauzan

ON jest młodszy

Polecane posty

Gość hejaaaaa
idę spac za chwilke choc jestem w pracy ;) ma wszystko... ale mam lęki ...wiesz czy to wyjdzie bo jednak roznimy sie znacznie jednakze przypadki takie jak twoj podnoszą mnie na duchu ;)

Gość ssssssssss
ssssssss

a ja nadal jestem z tym moim młodszym i jest cudownie :-)

hejaaaaa - cieszę się, że podnoszę na duchu ;) Mam nadzieję, że będziemy w kontakcie :) igaaa - cześć :) a Wy skąd jesteście? W jakim wieku?

Gość errrrrrrrrr

Gość upupupupu

Gość dla mnie to nie różnica
Przepraszam ale 5 lat to wcale nie jest jakaś straszna różnica wieku.Wszystko jest w głowie.Jeśli jesteście szczęśliwi to czemu nie.Lepiej zezygnować bo może się nie udać? Inna sprawa ile ty masz lat bp jeśli on 15 a ty 20 to jest problem duży.

Gość dla mnie to nie różnica
Dodam,że dla mnie taki związek ma takie same możliwości na przetrwaniwe jakbyś umawiała się z rówieśnikiem.

Gość popopopopo

to wariactwo! dlaczego facet ma by starszy? na tej samej zasadzie jak to że ma być wyższy :) czy to nie głupie????????

Nikt nie twierdzi, że ma być. Po prostu szukamy tu par, w których starszy nie jest :)

Gość blankaaa
A ja się chyba zakochałam w prawie 6 lat młodszym;/ ja mam 23, on 18;/;/ nie wiem czy w ogóle wchodzić w ten układ i zacząć się angażować..

Gość w kazdym wieku mozna
sie dogadać. Nawet róznica 10 lat nie przeszkadza.

Gość blankaaa
eh, pewnie tak, eh nie moge przestac o nim myslec...:( A najgorsze jest to, że on ma dziewczyne:(

Gość Andzulinka
Dla mnie różnica wieku jest bez większego znaczenia. Ważne jest fajne dopasowanie i miłość. Czy to ważne, która ze stron jest starsza? Chyba nie. Mój facecik jest 17 lat starszy i kocham go najbardziej na świecie.

Gość martuniania
mi też sie wydaje, ze różnica wieku nie gra roli, zycze szczescia i trzymam kciuki:)

Gość fruziaaaa
tak naprawdę co jest złego w związku z młodszym? Chyba najważniejsze jest to, że ludzie się kochają a wiek? Czasem starsi faceci są mniej odpowiedzialni i dojrzali niż młodsi, nie ma na to reguły. Tylko na początku bywa trudniej, bo facetowi się wydaje, że dziewczyna woli na pewno starszych, dojrzalszych, a jej, ze on nie zainteresuje sie taka stara:)