Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy kawie

obrączka -to dla mnie znak stopu!!!!!

Polecane posty

Gość dla niektórych bab obrączka
to tylko biżuteria :o dla facetów zresztą też

podoba mi sie twoje podejscie do sprawy gdyby wszystkie kobiety mialy taka zasade to nie bylo by zdrad!!SUPER GRATULACJE

Gość przy kawie
a moze wpiszą się tu Panie, które mają taką samą zasadę jak ja????? Zapraszam :-)

Dla mnie tez jest to obrzydliwe. Niedawno rozmawiałam na ten temat z moją koleżanką, która spotyka się z żonatym (i jest nawet z tego powodu dumna). Stwierdziłam, że nigdy bym tak nie postąpiła, a ona mi na to, że tylko teraz tak mówię :o Niektórzy ludzie mają zasady i się ich trzymają. Współczuję jej dziecku.

Gość lissy
a ja zdradzilam i zdradzalalm i mialam romans z zonatym facetem i wiecie co to jest tylko moja sprawa i moje sumienie i jesli ja nie mam wyrzutow sumienia to inni tym bardziej nie powinni ich miec:P

Gość lissy
czyli jednym słowem - jestem zwykła kurwą :)

przy kawie - ciesze sie, ze sa jeszcze takie kobiety jak Ty. chociaz boje sie ze jestesmy gatunkiem wymierajacym. szkoda, ze dzisiaj tak malo ludzi ceni te wartosci, ktore warto potem wpoic dzieciom. jak je nauczyc co to jest szacunek, lojalnosc i w koncu milosc kiedy dzisiejsi rodzice zyja tak modnie, latwo, raniac inne osoby. tak latwo jest pojsc z kims innym do lozka, bo jest mily (mila) a chwila temu sprzyja i jak przyjemnie, hmmm... ale ilez satysfakcji w tym gdy z klasa mozna odmowic. wierze w to, ze ten kto dostal kosza w taki sposob bedzie mial wiekszy szacunek do tej osoby niz do takiej latwej z obraczka na palcu.

Gość a po co miałabym się zadawać
z facetem, któremu nie można ufać? jego przysięgi i jego zobowiązania to jego sprawa, nie moja. nie miałabym wyrzutów sumienia, bo nikomu niczego nie przysięgałam. chodzi o coś innego. szukam miłości, szczęścia i nie znajdę tego przy jakimś oszuście. po prostu.

co kto lubi kochana, dla mnie obrączka to sygnał, ze można sie z takim kolesiem dobrze zabawic po po pierwsze - jest łatwą zdobyczą, - najczęsciej spragniony seksu, a po drugie można liczyć na to, ze po wszystkim nie będzie się zbytnio narzucał. kolejna sprawa, że taci kolesie sa czarujacy - złe maniery zostawiają w domu i zadbani - żonka zawszed upierze i uprasuje, nakarmi więc ja biore wyszykowany towar, nie ponosząc żadnego wkladu własnwgo - miodzio Przechlapane mają tylko te biedaczki, które się w takich zakochują...

Gość oj dziewczyny
lissy, juleczka26 i inne, które nie mają żadnych wartości moralnych. Skopiujcie tę stronę gdzie chwalicie się swoim postępowaniem, a za kika lat, gdy będziecie patrzec na zapłakaną twarz własnego dziecka, pytającego "gdzie jest tauś i dlaczego tatuś już mnie nie kocha" - przypomnijcie sobie wasze wypowiedzi. Czy wtedy też będzieci dumne ze swojego zachowania?

Gość mimi211
ja tez tak mysle!!!hanbą byloby uwiesc zonatego faceta,i grzechem,nie nylam w takiej sytuacji i mam nadzieje ze nie bede ale to naprawde nie do pomyslenia te kobiety i ci mezczyzni to poprostu hmm jakby to ując DZIWKI

No cóż, tylko jedno określenie na takie jak wy przychodzi mi do glowy, zgadnijcie jakie. Sorry, ale taka jest prawda i nie dorabiajcie do tego żadnych ideologii

HAHAHAHA skoro my to dziwki, to jak okreslicie takich tatusiów? bo jak podkreśliłam to łatwa zdobycz - więc sama mnie podrywa, po drugie dlaczego te dzieci mają płakać? Bo ja tych mężusiów nie odbieram rodzinbie tylko pożyczam niezovowiązująco na jedna noc - i nie interesują mnie oni na dłuższą metę i umówmy się - ten pan rzadko rezygnuje z posiadania ukochanej żony i dzieci... a ja nikomu wierności ie przysięgałam więc nikogo nie zdradzam..

Gość MIMI211
MY MOWIMY ZE WY TO DZIWKI A CI TATUSIOWIE SKURWIELE.PO JAKA CHOLERE SIE ZAOBRĄCZKOWALI ZEBY POZNIEJ KRZYWDZIC ZONE I DZIECI?!!

Przecież topik jest o żonatych facetach którzy uwodzą , a nie o tych którzy są uwodzeni. Nikt tych facetów nie podrywa, sami szukają okazji. Na marginesie dodam - ja tylko sobie czytam co tu się dzieje :D

co kto woli - hańbą byłoby nie uwieść faceta, który sam ci się w łapy pcha i jest całkiem do rzeczy...

och biedna jesteś --juleczka26-- taki facet to nie zdobycz tylko padlina.... a ty zakompleksione maleństwo pewno kierujesz się zasadą,,lepszy rydz niż nic\".. bo wolny pewno nie chce co??? nawet na jedną noc... biedulko :-p

oj juleczko musisz byc strasznie beznadziejna skoro nie stac cie na faceta tylko dla siebie, takiego ktory po spuszczeniu sie nie bedzie chcial wracac do zony i dzieci. i wiesz dobrze ci radze, chodz czesto do gina zeby zajrzal tu i owdzie bo z takim podejsciem do zycia to syfa pewnie juz masz. pamietaj jeszcze o testach na HIV i HBS, nie zapomnij o okienkach serologicznych gdy bedziesz je robic.

hahahaha oj stać, stać, tylko po co taki ma mi łazić po domu i przynudzać? Ehh, wy biedne moralistki drżące przed tym, żeby tylko wasz facet was nie zdradził, pilnujące i szpiegujące jego telefony i komputery... żal mi was...

dzieki, ze zauwazylas ze mamy morale bo tylko niziny spoleczne ich nie maja. a tak nawiasem to wspolczuje ci bo nie mialas lekko w zyciu. pewnie tatus zdradzal mamusie a ta dawala na prawo i lewo. nie mozna ci sie dziwic teraz skoro takie wychowanie odebralas.

powiedz czego mam sie bac? takich pustych dziewek jak ty? na peczki wszedzie takich workow na sperme :) wiec jakim jestes zagrozeniem dla kogokolwiek skoro sama sie nie szanujesz jak inni beda cie szanowac? mija dzien za dniem, jestes coraz starsza a za jakis czas spojrzysz w lustro i co zobaczysz ??? to co widza w tobie inni - zwykla szmate tylko deczko pomarszczona i wtedy zatesknisz za czyms prawdziwym. zatesknisz chocby za takim czlowiekiem z jakim ja jestem, za prawdziwym uczuciem. tylko, ze dla ciebie nie bedzie to latwe bo coz reputacji nie da sie odbudowac...

Gość do juleczki
no ty to rasowa kurwa jesteś fujjjjj

sloneczko, nie ma co, jesteś może i moralna, ale za to chamka. Wolałabym być workiem na spermę o którym wspominasz niż taką pełną jadu babą jak Ty... :(

uderz w stol a nozyce sie odezwa... :) nie jestem chamka tylko szczera, nie uwazam zebym musiala ukladac wiersze opisujac dziewuchy takie jak luleczka26. jedni mowia na nie dziwki, kurwy a ja wole worek na sperme. mnie sie tam podoba i takie obrazowe...:) a ty euglena jak jestes taka ambitna to prosze bardzo, jedna mniej czy wiecej. jak to tej logiki dolozysz jeszcze troche rozsadku to zaczniesz na tym zarabiac. tylko znajdz dobrego menadzera - alfons sie nazywa. ;)

Gość nie chcę takiego słoneczka
sloneczko_28 "dzieki, ze zauwazylas ze mamy morale bo tylko niziny spoleczne ich nie maja" Słoneczko, a ILE masz tych morali ? :D Dla twojej wiedzy, osobo z wyżyn społecznych, morale to rzeczownik w liczbie pojedynczej. A poza tym- morale to nie jest to samo co moralnosc. Polecam lekturkę slownika wyrazów obcych albo encyklopedii :D "a tak nawiasem to wspolczuje ci bo nie mialas lekko w zyciu. pewnie tatus zdradzal mamusie a ta dawala na prawo i lewo." To na wyżynach spolecznych obowiązują takie maniery, ze jak sie chce kogos obrazic, to sie atakuje CHAMSKO jego może Bogu ducha winnych rodziców? Masz coś do jej rodziców? Znasz ich ze takie rzeczy wypisujesz? Coś niskie te " wyżyny " :D Juleczka, nie masz się czym chwalić. Seks jest piekny ale z kochaną osobą a nie ze znudzonym samcem, co szuka kolejnej dupy do zaliczenia. Pomysl o tym.

o kurcze ubawic sie mozna ;) a moglam napisac ze mamy wysokie morale - pewnie znowu bedziesz miec z tym problem i zajrzysz do slownika. ciesze sie, ze poglaskalas troszke juleczke bo juz sie balam ze nie bedzie mial jej kto nosa wytrzec. goraco wierze w to, ze swoja paplanina wplyniesz na jej moralnosc. a co do tych rodzicow to nie mozna obrazic kogos anonimowego ;) myslalam, ze wiesz - jestes taka madra, chyba bardziej przemadrzala niz madra wiec pewnie nie wiesz. a znasz takie powiedzenie \"niedaleko pada jablko od jabloni\"? ja tylko wyrazilam sie obrazowo usprawiedliwiajac \"troszke\" juleczke26 i jej podobne.

Gość niunka72
sloneczko, fajna jestes i madra i bardzo zabawna, lubie cie coraz bardziej