Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balance600

ZODIAKALNE WAGI ZAPRASZAM...

Polecane posty

Gość skromność
wag jest zaiste imponująca .

Gość wandaibanda
ja jestem z 3 paz i wiem ze to wspaniali ludzie wiem cos o tym pozdrawiam

Gość poloperek
a ja z 29.09 i jestem waga. a ten facet przy tobie to jest jakos poddenerwowany. on napewno nie jest waga. wyluzuj stary :classic_cool:

Gość do pomarańczowej wszy
'skromnosc' - a ty jaka jesteś? skromna na pewno nie za to dużo w tobie jadu :P

Gość poloperek
mam

Gość wandaibanda
do poloperka sluhaj ty piekna nie wymandrzaj sie tak ty ty ty .......

Gość wandaibanda
co masz chyba BYKA ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość poloperek
on siedzi na fotelu i jak nie-waga tez sie denerwuje. ja to mysle ze my -wagi to jestesmy nadzwyczaj spokojni i opanowani. i to nasze poczucie chumoru...

Gość poloperek
jakiego byka to blizniak

Gość wandaibanda
ha ha ha ah aha ha ha powiem wam cos moi mili panowie jesi tam sa kobiety z pod znaku wagi sa najlepsze w luzku wiem cos o tym

Gość poloperek
a jak tam wasza zupa ? waga to ja mysle lubi bardzo byc kochana, i lubi otaczac sie fajnymi ludzmi ale ciezko jest jej sie naprawde zdecydowac na jedna osobe

Gość wandaibanda
hej slonko ty moje odezwij sie

Hej ja tez jestem waga !!!!!!!!!!! :-) Czy jest ktoś z 1 października ?? Pozdrawiam

Gość skromność
Ojojoj ..no prosze wyszło szydło z worka.. pomaranczowa wsza udowadnia że jednak mają jakies wady ,chociażby nadwrażliwośc . ps.masz ładny jezyczek kotku :D

Gość kjm
Ja jestem z 9.X - leniu nad leniuchy , dobrze mi z tym jak nie wiem. Uwielbiam spać, już parę takich opinii przeczytałam na tym topiku, czy to u nas wrodzone? Najgorzej mam z moim mężem - on jest strzelec i wstaje o 6 rano, przechodzę z nim czasem męki, bo mój dzień zaczyna się około 10, jestem na urlopie wychowawczym więc mogę sobie na to pozwolić. Zanim się zwlokę z łóżka i zrobię śniadanie to dochodzi 12 a on drze się na mnie że już pół dnia mi przeleciało. Ale ja inaczej nie potrafię. Do wieczora i tak mam wszystko zrobione co zaplanowałam ale on nie może tego ogarnąć. Ale ciekawa jestem jaki znak najlepiej pasuje do wag. Dobrze dogaduję się ze skorpionami. Kocham mojego strzelca ale czasem nie nadążam za nim. A jak u was?

Gość Balance600
Czytam z mila checia wypowiedzi wag. No i musze przyznac ze widze siebie odrazu. Tak uwielbiam spac dlugo nie lubie rano wstawac to jest makabra jak musze wstac rano :( Mysle ze moja najgorsza wada jest brak zdecydowania i szybkosc podejmowania decyzji. Czasami to wrecz mni e wkurza. A takze to ze spozniam sie ,malo kiedy jestem na czas... :( Tez tak macie?

Gość poloperek
zupelnie sie zgadzam z wami. mam klopoty z wstawaniem, lubie spac i spedzac czas w dobrym klimacie.

Gość Rak w 100 procentach
Moje miłe panie, nie przywiązujcie się tak bardzo do horoskopów bo one nic nie znaczą. To że jesteście niektóre z was leniwe, to naturalne, i nie ma co obciążać tym horoskopu ani widzieć w tym czegoś jeszcze innego. Waga z którą jestem nie nalezy do leni, jest dynamiczna, podejmuje decyzję błyskawicznie, nigdy sie nie waha i pracuś z niej. Ale prawdą jest, że jak kocha to kocha. Nieskromnie dodam, że w łóżku mi odpowiada. Weźcie, więc, drogie panie te horoskopowe wieści wyrzućcie i zacznijcie żyć, nie przeczytanym horoskopem ale prawdziwym, realnym życiem. Pozdrawiam grażkę_b - spodobała mi sie ta wypowiedź, a wam mówię już dobranoc 🖐️

Gość Agula77
Uch..... Pan Raczek....Ja mam męża raka...z 1.lipca..Czy zawsze nadajecie na tych samych falach..? Co do charakteru to jestem bardzo podobna do Twojej partnerki..

Do Etruska - ja też jestem z 1. października, rocznik 1980, godz. 3:05 Do tych wszystkich cech, z którymi się zgadzam dołożę jeszcze duże poczucie niezależności i umiłowanie wolności. Ja w sobie lubię poczucie humoru.

Gość LYBRA 86
Wolnosc kocham i rozumiem wolnosci oddac nie umiem, wolnosci potrzebuje!! :)

Gość Kama9
Ja jestem waga z wrzesnia 29. czy jest tez ktos z tego dnia?

typowa waga, 9 pazdziernik, uparta, choleryczka, len nieznoszacy balaganu:P a najwieksza zaleta to poczucie humoru czym zarazam wszystkich dokola i dobrze mi z tym:)

Gość Alli 74
Ja jestem z 15 pazdziernika i tak samo jak ty jestem holeryczka, jestem uparta, lubie porzadek lecz nie lubie sprzatac... ;( a wiec jestes III dekada juz jak ja

Gość izka23l
Ja też jestem waga z 27.IX . Jestem trochę śpiochem, lubię sprzątać i jestem punktualna... Pozdrawiam wszystkie wagi!!! :)

Gość 30.09.1980
waga:-) jestem bałaganiarą, chociaż jak coś mnie napadnie to sprzątam jak szalona. lubię wszystko co jest dobre gatunkowo, maluję, piszę wiersze, śpiewam, gram na gitarze, i chciałabym w życiu robic to co lubię, czyli rozwijać się artystycznie spać , kontemplować, podróżować bywać w towarzystwie, na przyjęciach, ale nie bufoniarskich, jestem szczera, czasem do bólu, nie znoszę sprzeciwu, miewam niepohamowane wybuchy wściekłości. na codzień usmiechnięta, ale niektórzy mówią ,że trzymam na dystans i zadzieram nosa.jestem leniem i śpiochem, od pół roku pracuję i wstawanie regularne o 6 rano to dla mnie dramat. często marzę, czytam książki, kocham dobre jedzenie i jestem świetną kucharką. poza tym indywidualistka, czasem się wymądrzam, lubię udzielać rad i łapię się na tym,że myślę iż zawsze mam rację. nienawidzę tandety, lubuję się bardziej w prostocie niż przepychu, co nie oznacza,że nie lubię luksusu hihiihih wręcz czuję się do niego stworzona, uwielbiam błyszczeć i źle się czuję gdy ktoś(zwłaszcza kobieta) błyszczy bardziej ode mnie. ogólnie wspaniale się czuję w towrzystwie mężczyzn, i raczej mam więcej kumpli niż koleżanek. na razie wszystko, mogłabym jeszcze wiele pisać, bo uwielbiam mówić o swojej osobie, tak jak lubię oglądać się w lustrze hihiihihi myslę również,że wagi oprócz tej nutki zarozumiałości mają dużo klasy. pozdrawiam:-)

Gość Balance600
Super! podobna jestes do mnie waga z 30.09.1980r.zupelnie jak bym o sobie czytala . wiec pozdrawiam :)

Też jestem waga.jestem bardzo punktualna a własciwie zawsze przed czasem,lubie gotowac ,jeść i chyba tylko naturze zawdzięczam ,ze zawsze byłam szczupła.Szybko podejmuje decyzje ,lubie luksusowe rzeczy, nigdy nie byłam śpiochem.Zdecydowanie za duzo gadam ,bardzo szybko zawieram znajomości.Kiedys zaprzyjaźniłam sie z Turczynka a kazda z nas gadała tylko w soim jezyku.Pozdrawiam kolezanki wagi