Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alekas

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE KOBIETĘ, NA KTÓREJ NAM ZALEZY?

Polecane posty

Gość Johnes273
acha i jeszcze cos.... Justynko czy najlepiej wogole sie nie odzywac czy dobrze czasem wyslac jakiegos sms'a np. na dobranoc???

Gość kolorowa wisienka
a czy w odwrotna strone takie taktyki tez dzialaja? Czy w ten sposob moge tez odzyskac faceta???

Gość p. Justynaaa
Johnes, ależ komplementy nie są niewskazane! Wręcz przeciwnie - są jak najbardziej w dobrym tonie, a jeżeli płyną jeszcze z serca...Ale wszystko w rozsądnych granicach. Życzę powodzenia i obyś nie przedobrzył z tą udawaną obojętnością. Pozdrawiam.

Gość p. Justynaaa
Można a nawet trzeba się odzywać - byleby nie za często. :)

Gość Johnes273
No wlasnie obym tylko nie przesadzil z ta obojetnoscia.... tzn. ja taki obojetny to nie potrafie byc. Ale hm... naprawde niewiem jak ja podejsc w sumie to zgodzila sie zebysmy jeszcze raz sprobowali :) ale niewiem co z tego bedzie.... a wogole to ona zmeczyla sie mna i ja to teraz dopiero zobaczylem.... Czesto robilem jej wyrzuty , czepialem sie wiem ze to uciazliwe.... zreszta ona powiedziala ze pod pewnymi wzgledami przypominam jej meza... ale to nie do konca prawda.... i teraz nie wiem sam czy mam sie starac czy moge sie spytac jej jak to tak naprawde jest miedzy nami?? czy moge tym cos popsuc?? niewiem....

Gość Johnes273
Moze ja podam numer swojego gg:3378291 jesli ktos bedzie chcial pogadac to zapraszam:)

Gość Johnes273
Powiedzcie czy kazda kobieta da sie zdobyc ale nie tylko zdobyc a rozkochac ja zeby byla ze mna hm.... na zawsze???

Gość p. Justynaaa
Johnes, a chciałbyś, Ty szczwany lisie! :P Ludzie, by byli razem szczęśliwi, muszą jednak do siebie pasować. Moi koledzy co prawda uważają, że każda może być ich...i z tego, co widziałam, to fakty zdają się to potwierdzać. Ale może odpowiednie kobiety wybierają? Nie wiem naprawdę.

Gość Johnes273
Pewnie ze bym chcial:) ale mysle ze pasujemy do siebie:) wiesz jak to jest Justyno jak poznajesz kogos a i wciagu pierwszych minut rozmowy wydaje ci sie ze znasz kogos od dawna?? a pozatym bardzo dobrze nam sie rozmawia i gadamy na kazdy temat ona nawet mi sie zwierza z wielu rzeczy a to chyba wazne:)

Gość p. Justynaaa
Ważne, ważne. Ale przyjacielowi też się zwierza. Ideał=przyjaciel+kochanek. Życzę Wam najlepszego.

Gość Johnes273
Sorki ze cie tak mecze ale uwazasz ze ona tratuje mnie jak przyjaciela?? moze tak jest ale chyba od przyjazni tez mozna sie zblizyc a to chyba najlepsze zwiazki:)

Gość p. Justynaaa
Johnes, najważniejsze, że Ona chce być z Tobą. No i że Ty wiesz jakie błędy poprzednio popełniłeś. Rozmowa jest oczywiście wskazana. Hehe, ciekawa jestem, czy kiedyś będę mogła doświadczyć tego uczucia.:) Ponoć każdego kiedyś "trafia".

Gość p. Justynaaa
Na przyjaciela się nie ma ochoty :). Sam wiesz jak Cię traktuje.

Gość Johnes273
Justynko twoje porady sa dla mnie zlotem:) bardzo dziekuje:)

Gość Johnes273
ale wiem ze niestety czeka mnie dlugotrwaly proces. Miedzy innymi dlatego ze jaest po przejsciach a pozatym ja duzo popsulem i zniechecilem ja do mnie:( ale mysle ze swoim uporem i zachowaniem i przedewszystkim wielka miloscia jaka ja darze przekona sie co do mnie:)

Gość p. Justynaaa
Proszę bardzo :). Cieszę się. Jednak ja sobie mogę popisać, a ryzyko i odpowiedzialność są po Twojej stronie.

Gość Johnes273
Wiem:( ale niestety kto nie ryzykuje ten nie ma..... a pozatym nie odpuszcze...... a mysle ze jesli kotos bardzo czegos chce to w koncu to osiaga:)

Gość p. Justynaaa
Podoba mi się bardzo Twój sposób myślenia :).

Gość Johnes273
:) milo mi to slyszec:) ale jestem w niej tak szalenie zakochany ze nie mam innego wyboru:)

Gość znajomek
Raz, jeden z moich wspaniałych kumpli Uwodzicieli zaprosił mnie, by pójść na przyjęcie wraz z nim. Mając dużo życia towarzyskiego tak czy owak, przyjąłem zaproszenie w dodatku, ten facet NAPRAWDĘ wiedział jak uwodzić. Wyglądało to tak jak gdyby on był rekinem a inne małe rybki po przyssaniu się do niego również mogły coś "zjeść". Tak czy owak, wędrowaliśmy dookoła tego ogromnego apartamentu, szukając przyjęcia. Szliśmy w dół korytarza kiedy minęliśmy otwarte drzwi, było tam przyjęcie ale to nie było zdecydowanie to przyjęcie, do którego zostaliśmy zaproszeni. To była formalna sprawa; każdy bardzo dobrze ubrany, mój kumpel i ja mieliśmy na sobie dżinsy i brudne tenisówki. Przez wejście widziałem oszałamiającą blondynkę w krótkiej uciętej sukience, otoczonej przez facetów próbujących wpaść na nia. Mój kumpel widział ją także, popatrzał na mnie i poszedł prawo do działania. Widziałem, jak on szedł w drzwiach, uciął przez tłum facetów, coś mówił do niej, nie mogłem tego usłyszeć ale zobaczyłem że wyciągneła, kartke i pióro. Ona coś zapisała i przyszedł mój kumpel, uśmiechając się od ucha do ucha. On dostał jej numer telefonu! Spytałem go co on jej powiedział, a on powiedział mi, "Tylko wszedłem tam, popatrzałem na nia i powiedziałem, " przepraszam, zauważyłem ciebie przez wejście i w przeciwieństwie do tych panów tutaj, nie mam czasu dla rozmów o drobiazgach. Chciałbym wyciągnąć ciebie gdzies innym razem kiedy już nie bedziesz miała w okoł tyle fanów. Czy mogę dostac twój numer telefonu?" Teraz, to nie jest zawsze konieczne, by być tak bezpośrednim. Ale to jest konieczne, by chwycić i użyć nastawienia, które mial mój kumpel, wspaniałe nastawienie, które da tobie więcej niż jakiś kurs, sztuczka, uroda, fantastyczny samochód albo fortuna. Nastawienie to: Nie ROBIĘ ŻADNYCH USPRAWIEDLIWIEŃ Z MOICH PRAGNIEŃ JAKO MĘŻCZYZNA Nie ROBIĘ ŻADNYCH USPRAWIEDLIWIEŃ DLA SIEBIE. RUSZAM PRZEZ ŚWIAT BEZ PRZEPROSIN (USPRAWIEDLIWIEŃ). Naprawdę chcesz zdobyć wszystkie kobiety które ciebie mógłby kiedykolwiek prawdopodobnie chcieć? Wtedy ZATRZYMAJ ROBIENIE USPRAWIEDLIWIEŃ DLA SIEBIE! Nie tłumacz się z chcenia popatrzeć na piękną kobietę. Jeśli ty jesteś złapany spoglądaniem i ona pyta co robisz !! Powiedz jej, że masz przyjemność studiować doskonale piękne ciało które ona ma , jeśli ona jest zbyt spięta, by docenić prawdziwego człowieka, który nie przeprasza, ponieważ wie czego on chce- To juz jest plus dla Ciebie. Kazda Kobieta która wie jak wygląda i wie, że każdy facet bedzie jej usługiwał Ty poprostu bedziesz oryginalny i nie bedziesz sie przed nia płaszczył, wtedy to Ty bedziesz wyzwaniem dla Niej Zatrzymaj robienie tłumaczeń z chcenia spotkać kobietę! Zatrzymaj robienie tłumaczeń z chcenia zaprosić kobietę i najbardziej ze wszystek zatrzymaj usprawiedliwienie ponieważ chcesz mieć napiekniejsza kobietę którą chcesz! Ten rodzaj bezpośredniego, potężnego, pójdź - po - to-nastawienie jest niewiarygodne włącza się dla kobiet, które nie mogą zostać przezwyciężone! Posłuchaj! To nie są nawet słowa używasz tego dając do zrozumienia to nastawienie! To jest twój ton głosu, twoich twarzowych wyrażeń, twojej postawy, tempa w którym rozmawiasz, wszystko niewerbalne o tobie pokaże właśnie nastawienie, daleko więcej niż słowa. To nie znaczy, że musisz być arogancki, albo nie posiadać poczucia humoru. Możesz być ciepły i przyjazny równocześnie gdy jesteś bezpośredni i potężny. Klucz znajduje bilans. Raz to zrobisz i nie będziesz w stanie by trzymać kobiety z daleka od ciebie. Teraz, to jest łatwe, by mówić i powiedzieć tobie, że powinieneś mieć to nastawienie, ale to nie pomoże tobie właściwie dostać "go". Właśnie dlatego następna para rozdziałów jest tak ważna. One pokażą tobie jak zainstalować to nastawienie w tobie, żeby automatycznie odnajdowało się w twoim podejściu do kobiet. Nawet nie będziesz musiał spróbować "pomyśleć o tym." To już się zdarzy. Oto inne nastawienie / przekonanie, które będziesz musiał opanować, jeśli naprawdę chcesz odnosić sukces w zdobywaniu punktów z kobietami jak obłąkaniec. NIE ZAŁAMUJĘ SIĘ PRZEZ PORAŻKI PONIEWAŻ UCZĘ SIĘ DZIĘKI MOIM BŁĘDOM. Pamiętam jak oglądałem TV Show, gdzie gospodarz przeprowadzał wywiad z gwiazdą filmową / mistrzem karate (anonimowym). Spytał go co jest sekretem jego sukcesu, karateka popatrzał na niego jak na głupka i powiedział: "Kiedy zacząłem startować w Turniejach Karate nie byłem w tym dobry. Dostawałem bardzo dużo, ale zawsze uczyłem się od moich pomyłek. Zamiast płakania przez moje przegrywanie, Pilnie przypatrywałem się co muszę zrobić inaczej następnym razem i kiedykolwiek spotkałem tego samego faceta ponownie albo innego faceta w tej samej sytuacji, ZAWSZE zbierałem śmietankę. Spójrz - chyba, że jesteś niezwykłym fuksiarzem, na to samo prawdopodobieństwo kiedy ty praktykujesz pomysły z tej książki. I choć by nie wiem jak, były doskonałe triki, nie będą skutkować za każdym razem. Najbardziej pomyślni faceci, których znam w zdobywaniu punktów mają dwie wielkie siły: Oni mają po pierwsze nastawienie władzy, na które właśnie popatrzeliśmy i oni też wiedzą jak przyjąć porażki bez zamartwiania się oraz oni uczą się od swoich pomyłek.

Gość p. Justynaaa
Parę miesięcy temu odkryłam, że jest Ktoś, Komu z radością oddałabym serce. Niesamowite uczucie, ale nierealne, nawet na przyjaźń marna jest szansa. Ale cieszę się bardzo, że takiego człowieka poznałam i moim największym marzeniem jest to, by był szczęśliwy. :)

Gość p. Justynaaa
Znajomku - racja oczywiście.

Gość zmaz zmazik first
witam wszystkich:D hej justynkka:]

Gość zmaz zmazik first
a u mnie tak jakby coś sie ruszyło;) ale nie chce zapeszać i ciesze sie tym co jest choc jest to niewiele:D ale pozyjemy zobaczymy;) kurcze 3majcie kciuki;D

Gość zmaz zmazik first
ruszyło bo mnie wyruchał:D

Gość P. Justynaaa
Gratuluję Zmaziku! Ale nie obrastaj w piórka :) - jeszcze. Trzymam kciuki.

Gość zmaz zmazik first
no wiem przedemna jeszcze daleka droga;) a i ten ost wpis to jakis podszyw zeby nie było;P

Gość Johnes273
Witam wszystkich:) A ja mam sie dzis z nia spotkac:) niewiedzielismy sie juz ok 3 tygodni...... i teraz sam nie wiem czy mam ja przytulic czy poczekac az ona pierwsza sie przytuli do mnie???? niewiem co zrobic bo niechce niczego popsuc.... ale po samych rozmowach telefonicznych widac ze sie znacznie poprawilo miedzy nami:)

Gość zmaz zmazik first
tez wlasnie jak sie z nia widze to nie wiem czy przytulic czy cos no i wlasnie tez nie chce niczego zepsuc ;/ w tej kwesti tez nie wiem co robic;)

Gość p. Justynaaa
Panowie Drodzy, jeżeli macie w zwyczaju przytulanie swpich Partnerek, to Je przytulcie koniecznie! Dystans - owszem - ale bez przesady!! Powodzenia podczas spotkania!!!