Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE NAPISZCIE

CZY DZIEKI DIANE35 ZNIKNĘŁY WAM TEZ BLIZNY I WĄGRY??????

Polecane posty

Gość PROSZE NAPISZCIE

Gość pisac pisac
!!!!!!

Gość Yagna
Blizny niestety nie ale wszelkie wypryski i przebarwienia owszem.Mam teraz gładziutką bużkę tylko niestety mała blizna na brodzie jest wciąż tak samo widoczna.

nie ma opcji by po Diane zniknely blizny. Jesli chcesz sie ich pozbyc lec do apteki po odpowiednią maść i czesto rob peeling blizn:)

Gość a wągry
??????

Gość PROSZE NAPISZCIE
robie cżesto peeling ale nadal je mam :O jaką masc ?

Gość ja na blizny
stosuję maść Contractubex.Jest dość drogi za 50ml płacę ok.70 zł ale naprawdę działa.Jeśli chodzi o wągry to po Diane mi zniknęły.Jeśli jednak dalej dokuczają polecam domową maseczkę z drożdzy.Jest naprawdę zajefajna.Bierzesz pół kosteczki drożdzy i dodajesz kilka kropel cytryny lub mleka aby powstała papka.Nakładasz na twarz i czekasz az maseczka zastygnie.Potem spłukujesz letnią wodą.Naprawdę polecam.Ja tak robiłam przed Diane i nie miałam już problemu z wągrami.

Gość dzieki ale
znasz moze jaką tanszą masc na blizny?? ucieszyłam sie ze po diane mi zejdą te czarne kropy :D

Gość naaavoie
jest tańsza polska maść cepan. też dziala, liczy się systematyczność w używaniu. wszystko zależy od rodzaju blizn, ja to stosowalam na blizny pooperacyjne i wiadomo że są nadal widoczne ale przestaly być wypukle.

Gość a ile kosztuje
ta masc? Na recepte nie jest?

Gość podnoszeeeeeeee
!

Gość Katti2
na blizny i trądzik polecam zabiegi laserem IPL, już wiele gabinetów kosmetycznych posiada dobry sprzęt. NAprawdę daje efekty, ale nie wystarczy jeden zabieg. Trzeba być w miarę cierpliwym - ale warto. O nowinkach kosmetycznych można zobaczyć ciekawy program w polsacie zdrowie i uroda "być pięknym". Szczegóły emisji i fotki www.magazynbyc.pl

Gość b_h
Masc Cepan nie jest droga, ok.10 zł. Jest to masc cebulowa i troche czuc to Warzywo w niej, ale daje dobre rezultaty.

Ja Diane 35 stosuje juz dość długo (około 5lat). Nie zauwazyłam aby moje blizny sie zmniejszyły. Co do gładkości cery hmmm, tak jak było kiedys tak jest nadal, czyli prawie zawcze mam jakiegos przyszcza, bo im jeden sie wygoi to nastepny sie robi i tak w kółko niestety... (jedyny plus jaki zauważyłam to brak dolegliwych objawów miesiączkowania)

blizny? co ty, przeciez to nie lek na blizny. Cera sie poprawiła ale chce przestac brac te tabletki bo słyszałam ze poźniej cieżko zajsc w ciaze. Boje sie jednak bo słyszalam ze po odstawieniu taletek dzieje sie wiele niedobrych rzeczy... :/

czy jest tu może jakas dziewczyna co kiedys brała Diane i ją odstawiła? Jak poźniej wygladała cera, włosy?

Gość i ja cos napisze
W trakcie brania Diane faktycznie cere mialam ladna, po odstawieniu wszystko wrocilo do stanu wyjsciowego. Co do blizn stosowalam Cepan wyzej wspomniany, jak dla mnie jest do d... calkowicie, dostawalam po nim wypryski ropne a blizny niezruszone. Aktualnie stosuje krem do No-Skar z masy perlowej, wczesnijesza nazwa Perla Inkow, to produkt brytyjski sprowadzany przez firme Medicor dostepny w sklepach zielarskich i w aptekach. Cena 30 ml ok. ( starcza mi na miesiac )36 zl, 50 ml 63 zl ( starcza mi na 1,5 miesiaca ) - jest przyjemny w stosowaniu, dluuugim stosowaniu niestety stosuje go od 2 lat, przyznaje ze niestarannie, bo czasem zapomne posmarowac twarz, to znow zapomne kupic, jak widze ze skora jest zmeczona kremem robie 3 tygodniowa przerwe, ale co najlepsze widac efekty :-) blizny potradzikowe sa mniej widoczne, znacznie splycone, z czasem jest coraz lepiej, polecam

Gość normalnaaaaaaaa
a co z wągrami?????

Gość jejq
a czy po odstawieniu diane nie obserowalyscie nawrotu??a jak byl to taki sam czy mocnejszy??

Gość jejq
posze powiedzcie!!

Gość aaa jednak
na mnie Diane 35 nie podziałało

j abralam diane okolo 4 lat z przerwami. szczerze mówiac, nic mi nie pomoglo. w trakcie brani atabsów cera byla troszke lepsza, ale wcale nie czyściutka. jak odstawilam na dobre, tradzik powrócil z podwójną siłą. to był koszmar. poza tym troche przytyłam (napęczniałam) po tych tabletkach no i wzrok mi polecial. tak wiec zdecydowani eni epolecam. jedynym plusem tych tabletek byl urególowany i bezbolesny okres.

Gość zośka27
ja bralam diane przez rok, nie pomogla nic a nic, kompletnie!!!! nie przytylam i nie schudlam, nie poprawila ani nie pogorszyla mi sie cera na mnie nie dziala

Gość jaki to sposob
pilingowac blizne????przeciez to mozna tylko pogorszyc stan