Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupenka

Jak powiekszyc tylek???

Polecane posty

Gość pupenka

witam. moj problem to plaski tylek...znacie jakies metody aby stal sie bardziej kragly i sexy!?

Mam dokładnie ten sam problem, podam ci najlepsze sposoby jak go \"uwypuklić\" i uwydatnić. 1. Pamiętaj o pozycji gdy siedzisz. Plecy muszą być proste, pozycja lekko pochylona do przodu, a pupa bardzo mocno wypięta do tyłu. Ta pozycja na początku jest dosyć męcząca, ale potem nawet przyjemna. Na początku będą cię bolały plecy, ale potem bule ustaną, i gdy będziesz chciała usiąść zgarbiona to wtedy plecy cię będą bolały :) Jeżeli masz pracę w pozycji siedzącej to łączysz prace i \"ćwiczenie\" w jednym :) Pamiętaj również o postawie podczas chodzenia, aby wypiąć pupę do tyłu i wyprostować plecy. 2. Ważne są ćwiczenia - musisz regularnie ćwiczyć, aby mięśnie były mocne i same podnosiły pupę. Oto stronka z ćwiczeniami, które, wykonywane regularnie, naprawdę działaja. http://www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/nogi&fil=nogi Pamiętaj również aby ćwiczyć codzinnie i z każdym dniem zwiększać intensywność ćwiczeń i liczbę powtórzeń. 3. Uwierz, że ci się uda, bo bez pozytywnego nastawienia i wytrwałości w postępowaniu, szybko wrócisz do starych nawyków i przestaniesz ćwiczyć :( Powodzenia!!!

Gość pupenka
dzieki za odzew :P piszesz ze masz taki sam problem, jak dlugo cwiczyc? jakie sa efekty i po jakim czasie /cudow nie oczekuje :) / pozdrawiam!

Nie ćwiczę zbyt długo, może miesiąc, ale są efekty, może nie piorunujące, ale jednak. Pupa wygląda zgrabniej i pełniej, jest bardzo okrąglutka jak piłeczka, a nie płaska i kwaratowa, jak przedtem, ponadto poprawiła mi się sylwetka, proste plecy uwydatniają tyłeczek. Poza tym kondycja mi się o niebo poprawiła i jestem bardziej rozciągnięta. Życzę ci powodzenia i wytrwałości!

Gość babkkkkkkka
nareszcie coś innego a nie o tych cyckach wkoło (-:

Gość heelllo
ćwiczonka przysiady.. (-:

Gość meqa
Super temat!!!

Gość mumcia
od masowania rośnie pupa ??????????? jejku zaczynam w tej chwili

Gość o taaakkkkkkkkk
od masowania to rośnie, że aż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takiej jednej to nawet biust z wklęsłego A urósł do DD i to tylko od masowania, a może trzeba cudownych rąk Radzia?:D

Gość malo osob pisze
bo pierwszy raz w zyciu slysze ze ktos chce tylek powiekszyc, jeszcze takiego problemu to nie slyszalam. No coz ludzie maja rozne problemy. Oddam Ci kawalek swojego:)

Gość meqa
Są tyłeczki małe i duże.Niewiedziałaś o tym?Pozdrawiam!

Gość lulek
naprawde piersi też rosną od masażu ? to ściema ja masuje 4 miesiące i nic to kłamstwo !!!!!! ale na pupe sprubuje(: o taaakkk nie rób nadzieji jeśli chodzi o piersi nie naśmiewaj sie ja naprawde wierzyłam że od masażu rosną piersi i co ? zawiodłam sie ):

Gość szcesciaraaaa
niektorzy to maja taki tylek od zawsze bez cwiczen tak jak ja :) i pomyslec ze kiedys mialam kompleks ze moj tylek jest taki okraglutki az do momentu kiedy wszyscy zeczeli mi mowic ze jest zajebi***y :)

Gość miniaturka
ja też mam wystający kuperek ale musze przytyć żeby lepiej wyglądał

Gość huaka
A jak trzeba masować tyłeczek? W jaki sposob?

Gość pupenka
nie wmawiajcie mi ze od masowania rosnie tylek bo nie uwierze hehehe...druga sprawa jest taka ze nawet jesli zalozymy ze tak jest to z pewnoscia samemu nie mozna sobie wykonac dobrego masazu-no bo jak!!! :P

Gość meqa
No właśnie-samemu trudno jest zrobić masaż pupu:)

\"w tylku\" sa miesnie przynajmniej jak ktos mnie za tylek zlapie to nie jest miekki jak galaretka wrecz przeciwnie - dlatego poalecam cwiczenie a na miekkim tlustym tylku lubi pojawiac sie cellulit :P ja tez mialam szczescie urodzic sie z prawie idelanym tylkiem :)

Gość meqa
Jakie są dobre ćwiczenia na tyłeczek?

Gość precz slodyczom!!!
Ja mam ten sam problem, ale nigdy nie wierze ze slodyczw pomoga w powiekszeniu tylka bo one umieja tylko cere zniszczyc. Nie jem ich a cere mam extra!!!:D A na tylku to jedynie przez cwiczenia. Ja mam maly i mi to nie szkodzi....