VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Ile ser w tost Daje 1/4 ser i 1/4 szynki bo tak najlepiej smakuje i odzywcze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Lepiej pieczeń rzymskom ale jest 3x droższa Szynke dziś piekłam i ja tam lubię takie z piekarnika czy schab czy karkówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: 1/4 plastra w 2 kromki ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Jak bym dawal cały to bym musiał tych plastrow 4x więcej mieć na tydzień z tone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Daje 1/4 ser i 1/4 szynki bo tak najlepiej smakuje i odzywcze Dramat. Ja daje 2 plastry na jednego tosta i plaster szynki pomiędzy. A z wierzchu jeszcze masełkiem smaruje, żeby się opiekły na złocisto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: ;D Jak mi ciotka przyniesie nawet 6 opakowań średnio 150g jeszcze ja dokupie 1 i mortadel A tak bym musiał 24 opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Dramat. Ja daje 2 plastry na jednego tosta i plaster szynki pomiędzy. A z wierzchu jeszcze masełkiem smaruje, żeby się opiekły na złocisto. To chyba codziennie zasuwasz po zapasy żywności bo ja raz w tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Jak by tak kupić 24 opakowania samemu na tydzień to same plastry 120-240zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 272 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: To chyba codziennie zasuwasz po zapasy żywności bo ja raz w tygodniu Bo ona jest kobietą sukcesu. Ty dopiero walczysz o miliony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: To chyba codziennie zasuwasz po zapasy żywności bo ja raz w tygodniu Yy nie? 2 tosty mi wystarczą raz na kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Jak mi ciotka przyniesie nawet 6 opakowań średnio 150g jeszcze ja dokupie 1 i mortadel A tak bym musiał 24 opakowania Ja w ten sposób nigdy nie liczyłam, poza tym jak robie zakupy to zazwyczaj na dzień góra dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Bo ona jest kobietą sukcesu. Ty dopiero walczysz o miliony. Może dobrze obciagac sponsorom ja musze sam a płyty wolę w mieszkanie pchać a potem reinwestowac więc tak czy siak jestem na dorobku jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 272 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Może dobrze obciagac sponsorom ja musze sam a płyty wolę w mieszkanie pchać a potem reinwestowac więc tak czy siak jestem na dorobku jeszcze No. A jej rodzice zapełniaja lodówkę to sobie kładzie 2 plasterki sera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ja w ten sposób nigdy nie liczyłam, poza tym jak robie zakupy to zazwyczaj na dzień góra dwa. Ja kładlem kiedyś całe to mi ciotki jedzenie konczylo się w 2dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Czy makro się zgadza nie mam pojęcia ale tak raczej ani nie tyje zbytnio ani nie chudne więc zależy od dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Jak schludne to mi na rękę więc czekam na promke palek teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu Sałatki jarzynowej zjadłem 3 wiadra to trochę witamin i jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Bo ona jest kobietą sukcesu. Ty dopiero walczysz o miliony. On jest człowiekiem honoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 3 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 1 godzinę temu A lubicie te serki topione w plasterkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: A lubicie te serki topione w plasterkach Tak, ale do zupy neapolitańskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, szmul napisał: A lubicie te serki topione w plasterkach Nie ja wole zwykłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Nie ja wole zwykłe Ja lubię bo konsystencja jest fascynująca od chemii w tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 49 minut temu 10 minut temu, szmul napisał: Ja lubię bo konsystencja jest fascynująca od chemii w tym Właśnie to chyba nawet nie jest ser żółty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 42 minuty temu Szukam inspiracji remontu kuchni huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 2 Napisano 23 minuty temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Ja w ten sposób nigdy nie liczyłam, poza tym jak robie zakupy to zazwyczaj na dzień góra dwa. A na datezone to twój profil był nelcia czy sobowor podobny program matrixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach