Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki25

RODZIMY w SIERPNIU 2006

Polecane posty

Kotunia.....super, tych wrazen przedslubnych nie da sie porownac do niczego..ach..u mnie to bylo tak dawno..3,5 roku temu prawie..heeh, a jak zlecialo! W koncu dostalam sie do lekarza, ale troche to trwalo..musialam zapisac sie do programu \"Zdrowie Mama i Ja\", ale skierowania dostalam poza tym programem, bo jakos takie sa dziewne zasady..eh, zobaczymy..Tak wiec w najblizszym czasie czeka mnie:mocz, morfologia, podwojny cukier i enzymy watropbowe na wszelki wypadek.. (chociaz nie sadze zeby cos mi wykrylo) usg termin mam dopiero za miesiac. W kwestii wagi .. myslalam ze bedzie jakos ..hm..spektakularniej..tylko pół kilo przytylam od miesiaca..Nie wiem czy troche nie za mało jednak.. Aktualizuje wiec troche tabelke: miki25........Warszawa...........24............01.08.............0,5kg Lia............Warszawa............??............01.08.............2,0kg livmar........Nysa..................28............01.08............10,5kg agata_27.....Slubice..............27............01.08...5,5kg ....SYNEK donn.........Kraków................27...........01.08..7,8 kg ..coreczka annaa20.....Szczecin..............22...........02.08.. 12kg..CÓRECZKA doris26......Kraków................26...........04.08..10,5kg ..CÓRCIA blondi23.....Elbl±g.................23 ...........05.08...7kg.......SYNEK Elmirka76...ok.Wadowic..........30...........05.08....14kg.....SYNEK Aga.B........KOLOBRZEG..........26............06.08................5kg insomnia....??......................24.............07.08...............0kg justyna.....podkarpackie.........29...........08.08.....+7kg...SYNEK plusia.......Szwecja...............30............09.08....11kg....SYNEK edusia......Hannover.............32............09.08....4kg...CORCIA? tati78......Twickenham, UK......27...........09.08....+7kg...CORCIA Kati75......Wieden................30...........10.08...+11kg.....Synek katienka.....Kraków.............30...........10.08...+10 kg...CÓRCIA? karamijja..Lódz..................28.............12.08................1kg kasia 30....Rybnik................30............12.08.... +7,5kg.. SYNEK Stokrotka _26......Lubin.........26............12.08....+7kg.....SYNEK agulka28....Bielsko-Biala........28.............14.08...10kg......SYNEK Agula 30.....zachodniopom......30............14.08....+3kg... CÓRCIA beatrice ....Warszawa............29...........14.08....4kg.....CÓRCIA Kruszyna....malopolska..........30.............15.08...............+8kg madelain.....J.Góra..............29.............16.08.................0kg kpiotrowicz....Warszawa........23..........17.08........7,5kg..CÓRCIA jolla80........Warszawa..........25...........17.08......................? ali32..........opolskie............32............17-19.08...+5kg....SYNEK z daleka .....Anglia...............26............19.08..........7kg..SYN! karola24.....Legionowo..........24............19.08............?kg SYNEK! Justynka307...Mikołów...........25............19.08.........11kg SYNEK? joanka.......Szczecin............25.............20.08...................7kg evvik.......Warszawa............29.............20.08................8,5kg agusia2......USA.................30..............21.08....................?? ToYaB........Białystok...........28............21(23).08...+7,5kg..SYNEK zuza29.......opolszczyzna.......30............22.08.......?...............? jagna25......Wodzislaw ......25...........23.08.........8kg.............???? marsjanka*...ok. Katowic.......27.............24.08.........10kg........? roxelka...... Essex,GB..........27...........18(24).08....12kg...CORCIA Kotunia........Legnica............27.............25.08.......5kg ....SYNEK sierp.06.......podkarp............24.............25.08........7kg...CÓRKA oliwia13.......pomorskie.........27..............26.08..................5kg Lonta..........Rybnik ............21..............26.08................8,5kg padlinka.......Warszawa.........24..............27.08...........2kg Córka kika27..........Kraków...........28..............27.07......10kg...CÓRKA maggiem.......zachodniopom....27.......... ..28.08......7kg CÓRECZKA ekinio........Warszawa.........28.............29.08........6kg..coreczka Pozdrawiam Wszystkie mamusie!

Roxelka! Piekny ten Twoj brzusio..ja tez bym taki chciala, heheh

hej laski!!! zuzek tati78 padlinka ; Kotunia ; justa29 Jagna25 blondi-ania wysłałam do was zdjecie narazie jedno bo mam problem ze znalezieniem.. dajcie znać czy doszło

Hej! Ja też poprosze o zdjęcia - jak tylko będe miała jakieś swoje - które nadadzą się do pokazania to też od razu wyślę!!!! W niedziele mąż mi troszke zdjęć porobił, ale to slajdy - więc musiałabym zeskanować w zakładzie, żeby móc wysłać:( Mój mail: dorota@dabrow.com

z daleka Anglia pytalas sie o wozki tako. Ja kupilam wlasnie taki wozek tako easy rider. W zestawie ma wyciagane nosidlo, torbe, kosz pod spodem, przekladana i regulowan raczke, wozek jest na pasach i mozna nic mocno kolysac, ma tez duze pompowane kola. Gondoli nie ma, ale bede miala od szwagra. Wlasnie moj szwagier ma tez wozek z tako tyko model city voyager i na sprezynach i tego wozka nie mozna zbytnio kolysac, a tak nie ma wiekszej roznicy (jedynie w cenie i wygladzie). No musze tez przyznac ze ten wozek ktory my kupilismy lekki nie jest, wiec jesli musialabys go wnosic sama na jakies wyzsze pietro to byloby Ci ciezko. Sąsiadka ma wozek innej marki, teraz nie moge sobie przypomniec jakiej, ale zbytnio sie ciezarem nie rozni. Mysle, ze wozki tej marki sa dobre, bo bardzo duzo osob z takimi widzialam. Ja nie wkleje Wam zdjecia mojego malenstwa, bo poprostu nie mam zdjec z usg. Jedynie moj brzuszek moge pokazac ;) Trzymajcie sie zdrowo a szczegolnie jagna25 - mam pytanie czy Ty jestes z Wodzislawia Slaskiego? pozdrawiam Was i malenstwa pa

Dziewczyny z Krakowa, okolic i wszystkie chętne - wpadł mi takie pomysł - może miałybyście ochotę umówić się jakimś popołudniem lub w weekend na kawę lub lody? Mogłybyśmy się poznać osobiście - przynajmniej co do znaków rozpoznawczych to nie miałybyśmy problemu:) Nie wiem czy dysponujecie czasem, a tym bardziej czy miałybyście ochotę? Odpiszcie co o tym sądzicie?

Lonta , doris do was też poszło...

a mi nie doszlo zdjatko od donn :-( czuje sie pokrzywdzona 😭 A moze Warszawskie sierpniowki tez sie spotkaja, hm? tylko ze nas chyba nie za wiele ...

padlinka>>> wysłałam ci jeszcze raz....

Donn !!! Dzieki za foto... doszło teraz czekam na jakies aktualne, chyba pojde i zrobie sobie zdjecie w lustrze :) bo na meza nie ma co liczyc :) A tak poza tym to mam propozycje, zebysmy stworzyly cosik jak nasza tabekla, tylko z naszymia mailami i numerami gg co WY na to?

Jagna>> ja robie taką tabelke i jak będzie gotowa to roześle do wszystkich , zajżyj na gg to ci dam mojego maila tylko piszcie do mnie i podawajcie swoje maile

donn ja dostałam dzięki Padlinka to kiedy ty ślubowałaś? ja tez będę miała 3,5 roczny staż małżeństwa dokłądnie nastapiło to 01.02.2003

donn i inne dziewczyny wysyłające zdjęcia: mój mai sternek@poczta.onet.pl Jak tylko dostane wasze zdjęcia postaram się wysłać moje na wasze adresy o ile tylko moja głupia poczta nie zastrajkuje, jak to jej się czasem zdarza.

blondi ania------ bralam slub 28 grudnia 2002 r. :-) wieeeki temu..bylam mloda i piekna, hehehe tabelka dobry pomysl :-)

aha, wczoraj byłam u lekarza. Co do płci stwierdził, że przy jego usg to za wcześnie na właściwą ocene sytuacji, ale po dokładniejszym przyjrzeniu się stwierdził, że póki co to widzi : dziewczynkę :-) Tak więc nadal nic nie wiem, ale już całą noc śniła mi się śliczna córeczka :-) Szyjkę mam podobno skróconą ale trzyma mocno. Mogę spacerować byle z umiarem i w ogóle prowadzić w miarę normalne życie. Tylko żeby ten jutrzejszy cukier wyszedł dobrze. czekam na zdjęcia :-)

aha, wczoraj byłam u lekarza. Co do płci stwierdził, że przy jego usg to za wcześnie na właściwą ocene sytuacji, ale po dokładniejszym przyjrzeniu się stwierdził, że póki co to widzi : dziewczynkę :-) Tak więc nadal nic nie wiem, ale już całą noc śniła mi się śliczna córeczka :-) Szyjkę mam podobno skróconą ale trzyma mocno. Mogę spacerować byle z umiarem i w ogóle prowadzić w miarę normalne życie. Tylko żeby ten jutrzejszy cukier wyszedł dobrze. czekam na zdjęcia :-)

oliwia>> poszło i czekam na zdjęcia od was....

donn ja nie dostalam ale moze mam za malo miejsca na poczcie poslij na ten adres ilona171@buziaczek.pl tam na pewno jest dosc miejsca ja posle Wam zdjecia jak zgram je na komputer

Do mnie doszło - bardzo dziekuję! tylko gdzie brzuszek:)

doris >> brzuszek wyśle wieczorem bo narazie nie chce mi sie 21 płyt ze zdjęciami przegrywać i przeglądać :) a tak to mężuś mi zgra ostatnie od siebie z kompa

doszlo na ten drugi adres paula.kali@vp.pl !! super! czekam na Wasze zdjecia dziewczyny!

Kotunia>> super zdjęcie , takie profesjonalne :)

donn dzięki za zdjęcie :-) moje do Ciebie właśnie poszły :-)

zuzek ; tati78 ; Kotunia ; justa29 ; Jagna25 ; blondi-ania wysłałam do was zdjęcia padlinka nie wiem dlaczego ale do Ciebie nie mogę wysłać maila, próbowałam 3 razy.