Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

mniam mniam.. ;) yyyyyyyy... gastroskopia... beda mi rure do zoladka wpychac :D ...bleeeee i krew pobierac....:( co tam, poki moge jem co...moge :D masz cukierka,,i kawke lyknij ;) taka bezkofeinowa, by Ci serducho nie oszalalo

troche pocierpisz, ale bedzies potem zdrowa. A cukierki rewelacja :) MMmmmmmm :) badania profilaktycnzie, czy cos Ci dolega???

dolega, niestety, ja sie juz nawet samego badani nie boje, ale wyniku :( ee tam, nie rozmawiajmy o chorobach!!!!! jak u babci na Wigilii bylo?

bardzo fajnie, taka wigilia to super sprawa. Cesze sie, ze bylem u niej. Ludzi kupa, sasiedzi, dalecy krewni, tam jest zwyczaj, ze kolo 22.00 przychodza znajomi polamac sie oplatkiem, fajna rzecz. Potem babki pospiewaly koled, powspominaly czasy okupacji :) ale szybko poszly spac, a ja... pic :(

na chwile odszedlem i juz zuzia mi zniknela :( ja teraz wszystko musze robic wolniej, wiec to co robilem dwie minutki - teraz robie 10 :)

mam mam, prosze :) pychotka.... hihihii,, do tego angielskie :) o dziwo pyszne :D

po sylwku rewelka :D lepiej byc chyba nie moglo :D az mi sie nie cche wierzyc ,ze juz po... p.s. ide spac :) dobranoc Trzymaj sie cieplo 😘

Zuzia Własnie skonczyłam prace i miałam nadzieje na krótka pogawendkę,ale widzę,że się już spać kładziecie?No to miłej nocy wam życzę.Zaraz sobie zrobie kapiel czekoladową,bo o jedzeniu już mowy nie ma o tej porze.I likieru jeszcze sie napiję.

ja siedze jeszcze :) teraz juz nie wychodze na imprezki, do pracy nie chodze, wypoczywam.

O,witam. Ja jeszcze w pracy,kontrola internetu wieczorna,bo w domu nie mam.Poza tym chciałabym jeszcze słówko ze wspólnikiem zamienić,a jakos go nie ma. Na imprezach też nie bywam,za to postanowiłam regularnie chodzic do kina.

mi nie wolno się emocjonować :) więc kino odpada, ale czasem i na kafe emocje... :)

Kafe zdecydowanie gorsze pod tym wzgledem niz kino. Z sercem nie ma zartów,ale widze w mojej kryształowej kuli,że przed Toba jeszcze świetlana przyszłosc,i kobiete bedziesz miał,i dzieci i psa chyba dostrzegłam... ;)

jak masz ta kule to... jakiej rasy ten pies? ;) a tak powaznie, to najpierw musze wyzdrowiec, znaczy dojsc do siebie. Ale naprawde az inaczej zycie postrzegam.

moje marzenie to tosa inu,ale nie wiem,czy Ci bedzie odpowiadał,w oparach mgły błekitnej go widziałam... Traumatyczne wydarzenia bardzo zmieniaja ludzi i ich postrzeganie swiata,rozmawiłam ostatnio o tym z kolezanka(nowotwór złośliwy) i znajomą,u której w rodzinie jest osoba bo bardzo ciezkiej chorobie.Ta pierwsza chce z zycia jak nawiecej,ten drugi człowiek całkiem sie załamał,chociaz fizycznie jest juz całkiem dobrze,to psychika siadła.

zalezy jaka kto ma psyche. Ja tez mam kolege chorego na raka, ma kilka miesiecy przed soba w dobrych warunkach :) a wiesz jak on potrafi z zycia czerpac?? Ale to zalezy od psychy, a widze tez, ze im gorzej, tym ludzielepiej patrza na swiat, bo wiedza, ze gorzej byc nie moze i jakos im sie radosc zycia udziela, a ci ktorzy maja wszystko - marudza, jecza, wielkie ale do swiata maja... A zycie jest piekne!!!

Taki mam plan noworoczny,żeby nie narzekać.Cieszyc sie tym,co mam-jestem prawie;) zdrowa,samodzielna,mam pracę,dobry zawód.reszte moge jeszcze zdobyc.

Pies rewelacja,moja suka,kundel,wykazuje niewielkie podobieństwo.Tylko nie nadaje sie na pania psa o tak wymagajacej psychice,musze sobie poszukac męża,który podoła wychowaniu molosa ;)

:) kundelki ponoc najlatwiej wychowac :) boksery sa tez bardzo madre, kilka razy mu cos pokazac i zalapuje.

Kundelki to jedna wielka niewiadoma,bokserki-za zywiołowe jak dla mnie.Psy sa bardzo różne,w obrebie rasy zdarzaja sie osobniki o tak odmiennych cechach,ze az trudno uwierzyc.Nawet rodzeństwo z jednego miotu bardzo sie od siebie moze róznic.oczywiscie sa rasy bardziej podatne na tresure,chetniej współpracujace z człowiekiem.Np. husky to trudny zawodnik,a golden podatny.Zazwyczaj,bo zdarzaja sie wyjatki.

jakosc, nawet na tym forum juz zdarzylo sie prewinac, no powiedz, czy nie jest tak??? jej pasja życia i potrzeba stymulacji, oznacza pracę do późnych godzin, intensywną zabawę i mocną hulankę. Zbyt dużo, zbyt głośno, zbyt wiele. Jeśli coś jest dobre, to chce tego więcej Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji. ósemka lubi partnerów, którzy są silni i niezależni i którzy traktują walkę, seks i przygodę jako sposoby na kontakt z innymi. Ponieważ ósemka silnie odczuwa radość w odbiorze seksualności partnera, chce aby partner jej dorównywał siłą i z równą intensywnością to ja :D