Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrysia

mój były chłopak powiedział mi dzisiaj

Polecane posty

farmazonisz jak nijaki God wyzej( a mowia, ze mondry) dasz rade bo jak nie Ty to kto..... no chyba nie ja, moja glowa zaraz exploduje a autobus na wsciu bzdziu mam o 3h30 co to z ogole kur....za pomysl, rozumiem nocny, ale wszystko ma swoje granice, mamy do obgadania pewna meska sprawe;)

Gość tragedia ni mniej ni więcej
ja to nigdy chętniej ;) Jak tylko wytrzeźwieję po jutrzejszych przeżyciach - tfu, dzisiejszych [o fak] Też mam kilka rewelacji, właściwie bardziej do uśmiania się - ja nie umrę śmiercią naturalną :P Do 13 powinno być po wszystkiemu. Jak sobie pomyślę, że ja się dzisiaj o wewnątrzświatach uczę, to tylko czekam aż mi jakiś Hobbit wyskoczy ;) Btw: z Goda też kawał chama czy bierze przykład z Undertaker i nie gada z pomarańczkami? ;)

Godzie - zwracam honor [chyli kark, ale jak to kobieta niezbyt nisko :P]

jesli chodzi o rewelacje to ja zdecydowanie o Twoich mialam zamiar dyskutowac, ja obecnie zadnych nie posiadam, co do Goda to ja prosta kobieta jestem, nie wyjasnie bo nie rozumiem:( Godzie mondry czy cos, pomaranczowy tez czlowiek WYKRZYKNIK(gdziekolwiek jest)

no i jak to baby - dostał chłopak opieprz za nic ;)

nuuudzi... chciałabym :O Słychać kroki nadchodzącej dorosłości :( a propos - agentka: odezwali się z gazetki, pn-wt rozmowa. Zapytali czy mam jakieś materiały, odpowiedź mogła być tylko jedna: no jak nie, jak tak :classic_cool: Ja te reportaże będę w weekend po pijaku tworzyła :D

nie zebym sie poddawala, ale przespie ostatnia godzine, jest napisane na bilecie OKOLO 3h30 wiec moze dobiegne;) kolorowych, powodzenia i w ogole pij duzo zaluj mniej dzikuje Godzie za podtrzymanie mnie wsrod niespiacych przez dluga chwile, à la prochain

no żeby człowiekowi największy kafeteryjny pijak powiedział, że się spił :O :D A co u Ciebie Panie Michale?

sporo, ale jak zawsze na wesoło ;) A tyle razy Ci się mówiło, że we śnie ludzie umierają :P Ja tam dzisiaj tego luksusu sobie nie podaruję - spalę i do lekcji :P Czekam w takim razie na znak - sygnał ;) Masz buziaka na dobranoc 👄 - [człowiek w stresie jakiś ckliwy się robi :P ;)]

🖐️ dobranoc agentka no zeby czlowieka juz kazda pomaranczka znala i z imienia go wolala :P u mnie wysmienicie, nic sie nie zmienia, wiesz draze, wodka, przegrane zycie, roman itp itp stara bida :D

ja to jeszcze, nie chwaląc się, Twoje kudłate łapy kojarzę :classic_cool: A Ty bidulku niczewo :P

stanowczo nie ma sprawiedliwości na świecie - dlatego powinnam jutro dostać 5 :P :classic_cool: [tfu, tfu, tfu]

no wiedziałam, żeś dżentelmen - dzięki za odmłodzenie o parę lat:classic_cool: Uciekam przegrywać życie w świecie bez firewalla ;) Kolorowych