Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie

Jak być zadbaną - chętnie doradzę

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaapaaaaaaaaaa
Jeszcze zapomniałam o naważniejszym!!!! JESLI ROBISZ PLUKANKI RÓB JE CODZINNIE ZAMIAST SZAMPONU TZN. UMYJ WŁOSY SZAMPONEM OCZYSZCZAJACYM/DLA DZIECI/ALBO JAKIM CHCESZ POTEM NAŁÓŻ ODŻYWKĘ PRZEPŁUKAJ WŁOSY PŁUKNAKA NAŁÓŻ ODŻYWKĘ W SPRAY/JEDWAB I CODZENNIE OD TEGO DNIA PRZEZ OK 1 MSC STOSUJ POWYŻSZY CYKL POMIJAJĄC MYCIE WLOSÓW SZAMNONEM: CZYLI ZMOCZ WŁOSY NAŁÓŻ ODZYWKE , PŁUKANKA/ SPATY/JEDWAB. ODZYWKI NIE MUSISZ STOSOWAĆ JESLI MOCNO CI SIE PRZETLUSZCZAJA WŁOSKI. pOSTAW NA DOBEJ FIRMY JEDWAB A CO DO TEG GDZIE KUPIC?- KAŻDY ZIELARSKI MA!! CZSAM TAKZE APTEKI. NAJLEPIEJ KUPOWAC SUSZ A NIE HERBATKI. OLUs

Witam, mam chlopaka z ktorym jestem juz 5 lat. po skonczeniu studiow poszedl do pracy (niestety pracuje z prawie samymi kobietami) i od tej pory zaczyna mi wytykac ze moglabym pomalowac paznokcie, ze tu i tam wyskoczyl mi pryszcz.. i ze wogule celulit mi wydac..(!!!!) nigdy wczesniej nie zwracal takiej uwagi na moj wyglad!! prosze doradzcie cos! jak mozna w krotkim czasie zadbac o siebie ( nie mam duzo czasu w ciagu dnia) a moze to nie we mnie jest problem tylko w nim...?

Gość ania1456
Proszę Cię o radę! Otóż w wakacje coś mi odbiło i mój ciemny blond rozjaśniłam sobie wodą utlenioną.... :(( teraz mam odrosty, włosy są żółte i nie wiem co mogę zrobić, żeby je przyciemnić. Proszę o pomoc!!

Gość ciemny brąz
wyczytałam że płukanką z kory dębu można przyciemnić włosy ale nie wiem jak to jest z włosami ciemno brązowymi czy płukanki sprawią że będą one czarne??

Gość PRYSZCZE!
Na pryszcze tylko krople to oczu (antybiotyk na recepte; 7zl w aptece) TYLKO DICORTINEFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę pomaga uwierzcie ! tydzien stosowania = czysta zdrowa i piekna skora ! Naprawde cudo!