Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endzia

Gość ze szklanym okiem ale go pokochałam...

Polecane posty

Gość endzia

Kiedy go poznałam nosił często ciemne okulary słoneczne...to było lato- no i mozecie nie wierzyć ale nie zauważyłam,że ma szklane oko. Ogólnie gosć jest super, przystojny, miły, troszke luzak ale też w granicach rozsądku. Pokochałam go, wczoraj dowiedziałam sie ,ze ma szklane oko z powodu dawnej interwencji w dyskotece, był ochroniarzem i raz była tam strzelanina, trafił go odłamek. Co o tym myślicie...ja sie troche przestraszyłam :(... czy takie oko np. wyjmuje sie na noc?Tylko prosze nie bluzgajcie mnie, bo pierwszy raz mam z czyms takim do czynienia. Zakochałam sie chyba w nim,ale mam obawy...

Gość endzia
musze się wam do czegoś przyznać on nie ma oka bo mu je przypadkiem przez pomyłkę wyssałam mam słby wzrok zrozumcie :(

Gość fserad
to problem z głowy, nie wypadnie juz, opowiadaj dalej, ciekawe to

Gość endzia
Liczyłam na jakieś konkretne wypowiedzi a nie na wypowiedzi facetów z małymi peniskami - frędzelkami :(.

Gość endzia
ale chyba już wiem jaką podjąć decyzję wkońcu dwóch slepych to już coś :D

Gość fserad
hmm no szkoda, ciekawie sie zapowiadalo

Gość endzia
wymyśl coś :D

Gość endzia
Beznadziejne te twoje teksty podszywaczu, gdyby to chociaż było smieszne, ale jest denne.

Gość marionetka23
fserad jesteś pojebany do bólu endzia - nie znam odpowiedzi na twoje pytania....z drugiej strony czemu szklane oko miałoby przekreślić tego chłopaka skoro tak ci sie podoba? to podobnie jak plomba w zębie, prawie każdy ma i nikt nikogo nie przekreśla

Gość koza co stoi u woza
biedny chłopak, miał pecha z tym odłamkiem :(:(:(:( na pewno jest świetnym facetem

Gość endzia
boje się że tym razem połknę szklane oko i się nim udławię

Gość endzia
JEdnak szklane oko jest bardziej chyba widoczne niż plomba... chociaż no fakt zauważyłam nie od razu. Dopiero teraz widze ,ze rzeczywiście jest to troche widoczne. Boje sie co by było kiedyś. Może to jest troszke żałosne itd. ale fakt faktem może coś takiego przeszkadzać jak np. ktoś nie ma oka, nie ma zębów albo np. kobieta ma łysienie plackowate. Wiadomo nie kocha sie za wygląd, ale za to jaki ktoś jest, jednak to nie zawsze w rzeczywistości do końca ma pokrycie, boje sie o swoje uczucia, o to czy kiedys nie zacznie mi to przeszkadzać. Czy ktos wie,czy na noc np. sie takie oko wyjmuje jak przykładowo protezy?

Gość jestem pewien że
wydaje mi się że takie protezy trzeba co jakiś czas czyścić w jakichś płynach albo czymś takim ale nie wiem ile to trwa ani czy oka też się to tyczy lecz myślę że chyba tak

Gość endzia
Czy ktoś miał styczność już z takim przypadkiem? Jak to wygląda po wyjęciu itd. Czy długo sie przyzwyczajałyście? Czy jest mozliwosć ,ze takie oko mogłoby np. wypaść?

Gość endzia
Czy ktoś miał styczność już z takim przypadkiem? Jak to wygląda po wyjęciu itd. Czy długo sie przyzwyczajałyście? Czy jest mozliwosć ,ze takie oko mogłoby np. wypaść?

Mika Kojonkoski też ma szklane oko, co mu nie przeszkadza mieć liczne wielbicielki :)

Gość nikt nie jest doskonaly
a wiec dajmy temu spokoj

Gość i Ambroży Kleks
też miał szklane oko!!

I Mad-Eye Moody tez ma szklane! :classic_cool: A tak na serio - patrz na faceta, nie na oko. Ew. wyobraz sobie, ze sie spotykasz z piratem, nie fantazjowalas o czyms takim nigdy w szczeniecych latach? ;-) :-)

No więc ja miałam/ mam do czynienia z takim przypadkiem, tyle że u mnie jest to Tata. Takie oko wyciąga się co jakiś czas (wydaje mi się że Tata robi to codziennie, ale w łazience kiedy nikt nie widzi, tak jest od zawsze więc nie zwracałam na to specjalnie uwagi) i myje, ale nie trzeba go wyciągać na noc (przynajmniej z tego co wiem). To tyle, a na resztę pytań typu czy będzie Ci to przeszkadzać musisz sobie sama odpowiedzieć. pozdrawiam :)

A jeszcze odpowiadając na pytanie czy takie oko mogłoby wypaść - nieprzypominam sobie, żeby kiedyś coś takiego się stało, więc wydaje mi się, że nie, a juz napewno nie samo z siebie.

Gość Alexa*
moja kumpela ozenila sie z chlopakiem ktory tez ma szklane oko. powiem ci jeszcze ze ten chlopak ma brata bliźniaka, który ma wszytko na swoim miejscu i oczy tez swoje. ale ona wolała wlasnie tego ze sztucznym okiem... milosc :)

Gość gość
:D