Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mila345

Mój chłopak pisał z inną

Polecane posty

10 minut temu, Huldra napisał:

Nie bez powodu. 

A nie ty pierwsza kiedyś nazwałas ja głupia i od tego się zaczęło? Ja rozumiem, że ona cię zaczepi i jej odpowiesz, ale kiedy ona pisze normalnie, a ty wchodzisz i obrażasz to jest słabe.

1 minutę temu, Huldra napisał:

Nie ma tu takich osób, jest tylko celowy hejt o tej treści ludzi, którym nic w życiu nie wyszło 🙂 

A tobie tak w życiu wyszło, że musisz przesiadywać tutaj i wylewać jad? Za salową to chyba od dwóch tygodniu chodzisz.

6 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Klaudia? Ona tak ma. Czasem jest spokojna. A czasem np zaczyna hejt. 

Pewnie sie napila hahaha

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

A nie ty pierwsza kiedyś nazwałas ja głupia i od tego się zaczęło? Ja rozumiem, że ona cię zaczepi i jej odpowiesz, ale kiedy ona pisze normalnie, a ty wchodzisz i obrażasz to jest słabe.

Wybacz, ale nie potrafię sięgnąć pamięcią w tak odległą przeszłość, by pamiętać, kto pierwszy napisał post, będący zarzewiem. Obecnie, od dłuższego czasu, ona wyskakuje jak diabeł z pudełka i pisze nienawistne, najczęściej długie posty, napędzane rzekomo jej katolicyzmem, w którym pisze, że mój mąż nie jest moim mężem, a ja nie mam prawa traktować córki mojego męża inaczej niż jak obcej, bo to nie moja córka. To taki przykład. Szczególnie lubuje się w udowadnianiu, że nie mamy ślubu (bo nie mamy kościelnego). Oraz w pisaniu, że powinnam odejść, bo to nie mój mąż i nie moja rodzina 🙂 Dla mnie to nie jest normalne. 

3 minuty temu, Huldra napisał:

Nie ma tu takich osób, jest tylko celowy hejt o tej treści ludzi, którym nic w życiu nie wyszło 🙂 

Ja tez jestem hejterem ?

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

A tobie tak w życiu wyszło, że musisz przesiadywać tutaj i wylewać jad? Za salową to chyba od dwóch tygodniu chodzisz.

Zaje się, że masz dzień widzenia tego, co chcesz. Osobiście uważam, że za jakiś czas znowu ujrzymy jak publicznie żresz się z Iskrą, wspomnisz moje słowa 😉

Wybacz, ale nie potrafię sięgnąć pamięcią w tak odległą przeszłość, by pamiętać, kto pierwszy napisał post, będący zarzewiem. Obecnie, od dłuższego czasu, ona wyskakuje jak diabeł z pudełka i pisze nienawistne, najczęściej długie posty, napędzane rzekomo jej katolicyzmem, w którym pisze, że mój mąż nie jest moim mężem, a ja nie mam prawa traktować córki mojego męża inaczej niż jak obcej, bo to nie moja córka. To taki przykład. Szczególnie lubuje się w udowadnianiu, że nie mamy ślubu (bo nie mamy kościelnego). Oraz w pisaniu, że powinnam odejść, bo to nie mój mąż i nie moja rodzina 🙂 Dla mnie to nie jest normalne. 

Wiesz to jest ogólnie śmieszne i straszne jednocześnie że czepia się dobrych relacji między toba a dzieciakiem. Może jednak woli patologię gdy ludzie się nienawidzą. W jej chorym umyśle pewnie roscisz sobie prawa do tego dziecka. Nie wiem dziwne skrzywione myslenie ma ta kobieta.

• Like 1

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Z tego co tu widzialem to ty sam nieźle jechałeś po Madzi czy innych. M.in tez robiłeś różne głupie przedstawienia. Gdzie logika?

45 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Masz takie podejrzenie na podstawie pisania? Po stylu to widzisz czy jak? Poza tym gdzie ja wstawiam serduszka?

Masz rację, jesteś bardzo menzki projekt, nie serduszkujesz, a wrzucasz płaczące buzki. Beka x2

28 minut temu, Huldra napisał:

A taki masz z Iskrą? Bo pamiętam, że jej związek z misiem 3-letni takim się okazał, dziewictwo pozostało nietknięte, ale rozumiem, że dla Ciebie (i Twojej dziewczyny? będziecie razem konsumować? 🙂). 

To pisze ta, co się nie wpiieprza w życie innych ludzi. I co najlepsze- ma ponoć swoje i ponoć udane..!

Hipokrytko. Wczoraj dzwonilaś na mój temat pod pretekstem żartów, pytając czy będzie ślub, a gdy Malowany odpisał że droga daleja ale kto wie.. pokazałaś prawdziwy cel tego pytania i rzuciłaś złośliwością że może gdy z num będę to.nie będę się komuś wpiieprzac do życia. I za to Ci suę dostało wczoraj hipokrytko która latami łaziła za ludzmi na ero komentując ich życie. 

19 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Nie przyleciałem tylko siedzialem w swoim biurze i myślałem nad projektem. Zastanawiam się jak go sfinalizować i zabezpieczyć. Oczywiście zapewne to kłamstwo, zaraz napiszesz. I zajrzałem tu.

Tak, bardzo to wiarygodne, zapracowany pan biznesmen nagle wchodzi na gufnoforum gdy ukochana potrzebuje wsparcia. Beka 

11 minut temu, Hugh Hefner napisał:

One sie ogolnie lubią ścierać. 

Twoja a i owszem, od lat ma tu klikę i leją się między sobą.

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Wiesz to jest ogólnie śmieszne i straszne jednocześnie że czepia się dobrych relacji między toba a dzieciakiem. Może jednak woli patologię gdy ludzie się nienawidzą. W jej chorym umyśle pewnie roscisz sobie prawa do tego dziecka. Nie wiem dziwne skrzywione myslenie ma ta kobieta.

Według mnie to jest głównie irracjonalna, pełna autentycznego ognia wściekłość, że ośmielamy się nie żyć tak, jak ona uważa, że powinniśmy. 

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Z tego co tu widzialem to ty sam nieźle jechałeś po Madzi czy innych. M.in tez robiłeś różne głupie przedstawienia. Gdzie logika?

Widziales psioche krulika? Opiszesz?

Przed chwilą, Huldra napisał:

Według mnie to jest głównie irracjonalna, pełna autentycznego ognia wściekłość, że ośmielamy się nie żyć tak, jak ona uważa, że powinniśmy. 

Dlatego fanatycy powinni być w choroszczach. Twój slub jest nieważny bo cywilny xD

1 minutę temu, Mgła napisał:

To pisze ta, co się nie wpiieprza w życie innych ludzi. I co najlepsze- ma ponoć swoje i ponoć udane..!

Hipokrytko. Wczoraj dzwonilaś na mój temat pod pretekstem żartów, pytając czy będzie ślub, a gdy Malowany odpisał że droga daleja ale kto wie.. pokazałaś prawdziwy cel tego pytania i rzuciłaś złośliwością że może gdy z num będę to.nie będę się komuś wpiieprzac do życia. I za to Ci suę dostało wczoraj hipokrytko która latami łaziła za ludzmi na ero komentując ich życie. 

Nie wpieprzaj się w moje życie i moje małżeństwo, a deklaruję, że możesz być nawet drugą jednoczesną żoną Malowanego jak właśnie u mormonów 🙂 Razem z jego laską z avatara 😉 

2 minuty temu, Mgła napisał:

która latami łaziła za ludzmi na ero komentując ich życie.  

A to już jakieś wizje z głowy Madzi, nie odpowiadam za urojenia salowej i jej hejty. 

To od 5 lat macie milosc korespondencyjna? Spotykacie sie co jakis czas czy kamerki tylko?

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

A tu logika że jestes ponoć szczęśliwy "mąż", ojciec, zapracowany pan biznesmen, ktoś na poziomie, z tytułami.. a nie to co my😄

Co tu robi na tak ujowym forum dla przegrywów taka wysoko postawiona, mega-inteligentna, zajęta bardzo i szczęśliwa para?

Be-ka. Urojenia rudej narcyzki.

Przed chwilą, sdfxd napisał:

To od 5 lat macie milosc korespondencyjna? Spotykacie sie co jakis czas czy kamerki tylko?

Czy naprawdę nie daje ci do myślenia nic ignorowanie twoich postów, upośledzony, zaćpany i zapity de.bilu? 

Przed chwilą, Mgła napisał:

A tu logika że jestes ponoć szczęśliwy "mąż", ojciec, zapracowany pan biznesmen, ktoś na poziomie, z tytułami.. a nie to co my😄

Co tu robi na tak ujowym forum dla przegrywów taka wysoko postawiona, mega-inteligentna, zajęta bardzo i szczęśliwa para?

Be-ka. Urojenia rudej narcyzki.

Codziennie widać ulewy tej beki, takie zalatujące rozerwanym odby.tem 😎 Opanuj się, a nikt tobie nie będzie wchodził w kolejne fejkowe znajomości z tut. gachami. 

Ty jako katoliczka powinnaś wiedzieć ze niezbadane są wyroki boze i na kafeterii mogo się dziać rzeczy nie z tej ziemi i ludzie również mogom być tacy co się tobie nie śnili. Bo bóg tak chciał ignorantko

2 minuty temu, Huldra napisał:

Nie wpieprzaj się w moje życie i moje małżeństwo, a deklaruję, że możesz być nawet drugą jednoczesną żoną Malowanego jak właśnie u mormonów 🙂 Razem z jego laską z avatara 😉 

Wpierw musiałabyś w ogóle  być tą żoną, a on jeśli w ogole istnieje, to już jedną miał i ma. To Ci nawet pisała Twoja ukochana koleżanka, że tamta jest jego żoną, nie Ty🙂

11 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Malowany jaki się zrobił nol hejt. XD sam łaził niedawno za każdym przysrÿwajac. Pewnie miłość go zmieniła.

Hejtem to akurat się brzydzę i nie mam z nim nic wspólnego.

2 minuty temu, Huldra napisał:

Czy naprawdę nie daje ci do myślenia nic ignorowanie twoich postów, upośledzony, zaćpany i zapity de.bilu? 

Tylko nie uposledzony

3 minuty temu, Huldra napisał:

A to już jakieś wizje z głowy Madzi, nie odpowiadam za urojenia salowej i jej hejty. 

Nie ona jedna to pisała. Słabo z Twoją pamięcią.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się