Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxssssssss

Jaki prezent dla miesiecznej dziewczynki??

Polecane posty

Gość xxxxxxxssssssss

niedlugo rodzice robią hmmm malą imprezke na cześć maleństwa chcialabym kupic jakis odpowiedni prezent... z czego maleństwo czy raczej rodzice ucieszyliby sie najbardziej pomozcie bo ja po prostu nie wiem 🌼

Gość xxxxxxxssssssss
buciki,spioszki,smoczek,grzechotke heh co wybrac co bedzie odpowiednie... nie chce jakiejs gafy szczelić... nie wiem co takiemu maleństwu moze sie przydać:/

Ciepły komplecik typu pajacyk albo dresik, lepiej bez kaptura, bo wygodniej w domu. Dwumiesięczne dziecko najczęściej ma wymiary ok 62 cm, ale to już lepiej rodziców zapytać :) lepiej brać taki ciut większy, bo maluch bardzo szybko rośnie. Buciki, zabawne skarpetki, śpioszki... zabawki to raczej nie, no chyba że karuzela. Mała jeszcze jakiś czas nie będzie umiała się bawić zabawkami. Komplet pościeli, są bardzo ładne i nawet nie bardzo drogie. Może być kocyk albo ręcznik specjalnie dla dziecka, taki kąpielowy z kapturem.

Gość laleczka czaki
62 cm to ja miałam w momencie urodzenia

Gość pytajnnik
srebrny smoczek :-P

Gość dalmacja
Moja córcia i ja byłyśmy bardzo zadowolone z książeczki edukacyjnej TINY LOVE. Ksiazeczka jest dwustronna.Jedna strona dla maluszków od 0-3 m o kontrastowych kolorach z buźkami i lusterkiem a druga strona dla dzidzi od 3 miesięcy w górę. Druga strona jest kolorowa, ma elementy szeleszczące i wystające. Można zamocować w łóżeczku albo w wózku. Kosztuje coś ok. 50 zł. Naprawdę super!. Pozdrawiam XXXXXXSSSSS

Gość laleczka czaki
no - i do dziś jestem dużą laleczką

Gość pytajnnik
Polecamy topik diety i zdrowe odzywianie

Gość xxxxxxxssssssss
dzieki Pereła:) Buciki, zabawne skarpetki, śpioszki...chyba przy tym zostane...najprostsze pomysły sa najlepsze:) ta książeczka też brzmii niexle ale troche za droga:/ dzieki serdeczne dziewczyny:) pozdrawiam!!! ale jak ktos by mial jeszcze jakies pomysly to zapraszam :)

Gość xxxxxxxssssssss
aaa myslalam jeszcze o takim czyms co wisi nad lóżeczkiem moze to ta karuzela wlasnie? .... tylko nie wiem jak To sie fachowo nazywa heh :D

to ja tez zapytam :) otoz w II dzien Swiat idziemy na chrzciny do synka kuzyna mojego chlopaka :) ma 3 miesiace a ja nie mam zielonego pojecia co kupic :( te wszystkie lancuszki i krzyzyki sa bardzo oklepane a jak damy pieniadze to rodzice je przehulają :) dodam jeszcze ze rodzice sa dosyc mlodzi (21 i 20 lat) i dosyc ekstrawaganccy tzn kolczyki w jezyku, tatuaze itd :) ma ktos jakis pomysl ?

Gość laleczka czaki
"pytajnnik Polecamy topik diety i zdrowe odzywianie " bałwanie , nie jestem gruba , tylko wysoka , cieciu rybi

Teoria: może jakis album do wpisywania ważnych wydarzeń w życiu dziecka??? Kosztuja cos ponad 20 złotych a jest to śliczna pamiątka.Do kupienia w różnych butikach z bibelotami.

Gość najlepiej kupić
pieluchy jednorazowe. Spytaj się jakich używają - na to idzie najwięcej kasy

Gość Chichawka
Dobry prezent to smoczek-termometr,bardzo przydatny.

Gość esprit mexx s.Oliver
body rozpinane w kroczku juz na wiekszy rozmiar :)

Gość różnie bywa....
Ja zazwyczaj kupuję jakiś śliczny mały dresik, albo wielkiego pluszaka. Kiedyś kupiłam fajną karuzelę nad łóżeczko, ale tego samego dnia odwiedziła maleńswo koleżanka, która kupiła to samo:(

Ciuszków ja raczej bym nie kupiła bo dzidzia pewnie już sporo ma. Zresztą każdy pewnie przyjdzie z ciuchem więc możesz dać : ciepły kocyk do wózka, kombinezon do wózka,śpiworek do wózka, pampersów idzie duzo więc ja się bardzo cieszyłam jak dostałam, a to jest wręcz super pamiątka : http://allegro.pl/item140297566_ramka_z_glina_odcisk_stopki_dziecka_.html#photo http://allegro.pl/item141441180_pamiatka_na_lata_odcisk_raczki_malenstwa_glina.html#photo

A może zestaw do kąpieli? Ja kupiłam taki z ręcznikiem, płynem oraz kaczuszką. Praktyczny prezent. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość ewka331
Gugubox jest idealnym rozwiązaniem. W tym miejscu https://www.gugubox.pl można zamówić pudełko subskrypcyjne dla matek i niemowląt w dowolnej opcji. We wnętrzu przesyłki zawsze znajdują się praktyczne i dobre jakościowo produkty.