Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tink

NAJFAJNIEJSZE CYTATY II

Polecane posty

Gość bhbkb
Temat: Czy plemniki gryza? 02:51 Hanusia z Gimnazjum Boje sie ze jak bede robic loda to mnie beda gryzly w jezyk. Nie znioslabym tego. 03:19 pancernik jak hooj a potem jak sie nagryzą zapie**al... we włosy,kręcą tam zaj**i.. kółka i wysychają zawstydzone, stąd łupież 03:32 kto skasował moją poradę dnia? 03:34 powtórz 03:35 gryzą w jaja i to jest medycznie udowodnione 03:41 nie gryzą swojego gniazda nie obsrają 03:42 cholera ale to moze byc prawda Zawsze po lodzie z polykiem gardlo mnie drapie i w zoładku cos tak tanczy 03:42 jaja to nie jądra 03:49 nie gryzą i już 03:52 robią głupie miny trochę podrapią ale nie gryzą 03:56 robią głupie miny są honorowe i umierają za jednego miliony :classic_cool:

Gość taka prawda
Temat: Marta Kaczyńska odeszla od męża. 00:12 wolna europa A wyglądali na szczęśliwą rodzinę. Podobno mieszkali już osobno jeszcze przed świętami, i każde ma nowych patrnerów jak podaje Super Expres. To dopiero załamka dla rodziny. Szkoda. 10:33 a o którą Kaczyńską chodzi? prezydentównę? 12:18 tak dokładnie 12:30 kaczy kraj A kto by starą chciał?

Temat: Czy wielkość członka ma dla dziewczyny duże znaczenie? 22:32 Apoloniusz Mi się wydaje że nie. Poznałem super dziewczynę, sypiamy i ona jest 100% zadowolona. Ja mam członka 8cm a potrafię nim zdziałać cuda :) Jak to więc jest? 22:33 Apoloniusz np. potrafię wsadzić jej do dziurki od nosa :)

Gość marne te cytaty ostatnio
:-0

Gość se wklej lepsze
......... i mówi się "daremne" :P :classic_cool:

Temat: jak ja nienawidze wiosny i lata!!!!!!!!!! 15:00 pani ziemowita ktoś jeszcze? 15:23 tomasz zubilewicz ja sie nie zakrztaszam :P mnie sie wydaje że żaden/a uzależniony/a forumowicz/ka nienawidzi wiosny i lata, bo wtedy do pokoju wparza mamusia, tatusia, babusia, siostrzusia i braciusia, każąc nam opuścić fotel i wyjść na dwór celem nabrania choćby kawałka takiej opalenizny jaką ja posiadam :classic_cool: oni wtedy ukradkiem, pod naszą chwilową nieobecność wyjadają nam okruszki spomiędzy klawiszy 😭

Gość i zapasy na zimę
f pisdu 😭 PS. Dobre :D

Gość fgdterst
Temat: A ja sie nie gole !!! 20:00 pffff szlachcianka są jeszcze dziewczyny które sie nmie golą ... opisujcie gdzie macie włosy na ciele !!!:* 20:01 anusiaa_19 Wogóle? Nóg i pach też nie golisz? 20:04 daj spokoj daj spokoj nie pisz takich glupot biegnij do sklepu kup maszynki i zgol peknietego jeza nogi pachy przynajmniej dla siebie swojej chigieny jak sie spocisz to nie bedzie capic jak z murzynskiej chaty 14:51 fulknet Takie krzaczory to tragedia. Włażą do geby podczas minety, można się zadławić na śmierć. 14:53 pffff szlachcianka nie zarastam . co jakiś czas to się wykrusza - tylko trzeba uważać aby nie miały styczności z wodą. 14:54 bla bla bla bla straljvhskdjf a jak z higieną???? antyperspirant kladziesz na skore czy na wlosy?? zastanow sie dziewczyno bo chyba strasznie zacofana jestes 14:55 pffff szlachcianka anty co??? 14:56 fulknet Włosy na pipce najlepiej oblepić gliną i poczekać aż wyschnie. Potem wyrwać jednym zdecydowanym ruchem. 14:57 pffff szlachcianka zrobiłam to raz, jak młoda i goopia jeszcze byłam, nie gliną a lepem na muchy. wiało po tym okrutnie, a much ile się zleciało nie zliczę.

Gość łączenie tematów.
Czy Karnityna i Owlosiona jeszcze ============================= 14:55 jedno oko mam podbite pisuja czy juz nie ? 14:57 mandarynka maciczna Jak dzis nie ma o czym pisać 14:58 mandarynka maciczna Poza tym 20 na głowie!! 14:59 oj cos ostatnio wcale nie masz dla mnie czasu 15:00 mandarynka maciczna cały czas czuwam nad Tobą 15:02 oj cos ostatnio akurat 15:02 oj cos ostatnio Napisalam ze mamy troche "przystopowac" a nie zrezygnowac. 15:03 mandarynka maciczna naprawdę wiem wszystko!! 15:04 mandarynka maciczna węszę za Tobą ! No troche pracy miałam......... ale tamto o czym piszesz nie ma znaczenia 15:08 oj cos ostatnio No zobaczymy 15:09 mandarynka maciczna ale Owłosiona ....................... to ma w zęby 15:11 mandarynka maciczna a w ogóle to z kim rozmawiam?? 15:15 a ja z kim ? 15:18 mandarynka maciczna hehhehehe!! i tak Cie kocham

Gość te ostatnie to w pytę śmieszne
:O

Gość kjjjjjjjj
up

Gość n.y.s.p.
Temat: Wróżenie z układu żył na penisie 10:01 Bartłomiej22_Tarnobrzeg Mam problem z dziewczyną. Jestem zapalonym miłośnikiem astrologii, znam te tematy na wylot. Ostatnio dotarłem do oferty Wróżki Kunegundy, która wróży z układu żył na penisie. To jakaś nowość! Chcę się do niej wybrać, ale moja dziewczyna postawiła weto. Twierdzi, że to zahacza o zdradę. Ja jej tłumaczę, że co prawda będę pewnie musiał wzwieść penisa, żeby wróżba wyszła ale nie ma to nic wspólnego z sexem! Chodzi o realizację mojego hobby! Ale ona tego nie rozumie i ma do mnie pretensję... jak ją przekonać? Może iść tam z nią?

Gość bnlihj
Temat: Potrzebuję kobiety do towarzystwa.... 17:08 fddffddffd Potrzrzebuje jej jest ktoś chętny? 10:47 save potrzebujesz spotkać się z uzdrawiajacą miłością Jezusa

Gość dobre D
:D:D:D

Temat: Golenie dziewczyn 22:21 Pianissima Dziewczyny, czy jak golicie się w miejscach intymnych, to po wygoleniu pod skórą widać wam mieszki włosowe???? Czy macie zupełnei gładka skórę, jak na przykład na brzuchu??? 22:22 zimna taka Pod skórę nie zaglądam, więc nie wiem

Temat: W którą stronę podcieracie pupę? 22:44 dajanka W stronę c*pki czy w przeciwną?Słyszałam, że wycieranie w stronę c*pki może wywołać zakażenie w pochwie.Czy coś wiecie na ten temat? 23:37 luthiennn ja zawsze z północy na południe. zawsze mam przy sobie kompas, sprawdzam i odpowiednio się ustawiam. to zasada feng-shui. :D

Temat: W którą stronę podcieracie pupę? 22:44 dajanka W stronę c*pki czy w przeciwną?Słyszałam, że wycieranie w stronę c*pki może wywołać zakażenie w pochwie.Czy coś wiecie na ten temat? 23:37 luthiennn ja zawsze z północy na południe. zawsze mam przy sobie kompas, sprawdzam i odpowiednio się ustawiam. to zasada feng-shui. :D

Gość to zależy od tego
Temat: niemiecki do przetłumaczenia trochę duż tego prosze 20:47 babaluba Ich heiBe Lars Martini, bin 16 Jahre, und mein Hobby ist das Segelfliegen. Dieses Hobby betreibe ich seit etwa einem halben Jahr. Die Hauptsaison für das Segelfliegen geht von April bis Oktober, das hängt jedoch vom Wetter ab. Man kann nicht nur fliegen, sondern muss auch bei der Warung und Pflege der Flugzeuge helfen. Und so könnt ihr dieses nicht ganz alltägliche Hobby erlernen: Man beginnt sofort mit dem Fliegen. Man wird allerdings erst einmal von einem Fliegearzt untersucht. Zuerst wird man auf einem Holz-Doppelsitzer geschult. Dabei sitzt der Fluglehrer hinter dem Flugschüler. Nach ca. 70 bis 100 Starts mit dem Lehrer kommt dann der erste Alleinflug. Nach dem dritten Alleinflug hat man die praktische A-Prüfung bestanden.Später wird man auf Kunststoffflieger umgeschult. Natürlich gilt beim Segelfliegen aus Sicherheitsgründen Fallschirmpflicht. Ich heiBe Uwe Michales, bin 15 Jahre alt und mein Hobby ist seit drei Jahren das Tauchen. Das ist ein sehr ruhiger Sport. Man braucht da keine groBen Leistungen, sondern man schwebt durch das Wasser und bewundert die groBartige Unterwasserwelt mit ihren mannigfaltigen Pflanzen und Fischen. Zum Tauchen benötigt man eine Ausrüstung, die aus Maske, Schnorchel und Flossen besteht. In den ersten Triningsmonaten lernt man die Ausrüstung kennen und bereitet sichauf die Prüfung vor. Um in Freigewässern tauchen zu können, braucht man natürlich eine gröBere Ausrüstung mit einem speziellen Anzug zum Schutz vor Kälte, einem Kompass und einem Tiefenmesser, um die Tauchtiefe festzustellen. Den Tauchsport sollte man nie allein ausüben, denn dies ist zu gefährlich. Ich bin deshalb in einem Tauchclub, mit dem wir auch gröBere Fahrten unternehmen, wie z.B. in den Herbstferien nach Spanien an die Costa Brava, um dort an einem Korallenriff zu tauchen. 20:48 buehehhehe ja przetlumacze,a ile placisz????? 20:49 ...Viola moge przetlumaczyc daj mi troszke czasu www.serial-cenamarzen.blog.onet.pl 20:49 oo ludu jak ktos ci to przetolmaczy to znaczy ze znalazlas niezlego frajera 20:50 polska emigracja to niedouczon dokladnie! jesli kts ci to przetlumaczy ( a ty pewnie za kase to robisz i tu za darmo chcesz zeby ci ktos zrobil) to znalazles freier-a!!! 20:51 tłumacze przysięgłe 1. Niczym znajdujący się na skraju wyczerpania spowodowanego brakiem pożywienia przedstawiciel gatunku panthera pardus, przemierzam trawiastą formację roślinną, strefy międzyzwrotnikowej o klimacie gorącym z wyraźnie zaznaczoną porą suchą, znajdującą się w Afryce, poszukując unikatowych okazów fekaliów Marabuta afrykańskiego (Leptoptilos crumeniferus), w celu spożycia ich , by w ten sposób uzyskać niezbędne składniki odżywcze, i wchłonąć je, zapewniając sobie prawidłowe funkcjonowanie orzganizmu, przy czym nie odmawiając sobie możności obcowania z wielką sztuką, podziwiając aksamitną fakturę i niezwykłą fazę materii mego pokarmu, dalektować się walorami smakowymi - nutą kapsaicyny, oraz połączoną z aromatem Borowca dętego (Boletinus cavipes) Asafetydy, by bo caym ceremoniale ułożyć się w pobliskim lesie galeriowym (z przewagą akacji nad baobabem), zapewniając sobię prawidłowy proces trawienia, oraz możność przemyślenia wielkiej sztuki jaką może być odżywianie. 2. Ze zmysłami wytężonymi do granic możliwości oraz z majestatycznym spokojem i opanowaniem wędruję w wielkim skwarze wzdłuż doliny Nilu, wypatrując z nadzieją parujących wielbłądzich stolców wygrzewających się niezmiennie na palących piaskach czarnego kontynentu, zaskakujących swoją prostotą, a zarazem doskonałością w swym istnieniu, stanowiących boską ambrozję dla każdej istoty ludzkiej, wypełniając radością nasze ponurą, monotonną egzystencję, dając nadzieję na lepsze jutro. Gdy już odnajdę upragniony stolec, w sakramentalnej ciszy i ze zrównoważonym chodem zbliżę się na odpowiednią odległość, uraczając swój nos zapachem owego przysmaku, poczuję zapierający dech w piersiach i wiatr we włosach, doznając stanu oczyszczenia i niezwykłej ekstazy, czując przy tym nie dającą się opisać słowami radość. Po czym nie wytrzymując przeraźliwie narastającego napięcia rzucę się gwałtownie na upatrzony stolec i trzymając go ciasno w mych dłoniach z kamienną miną skonsumuję go w ciszy i spokoju, doznając katharsis i pojękując delikatnie z rozkoszy.

Gość nghjgjjy
11:12 BO KOBIETY nie jestem feministka ale jak widze jak kobiety daja się traktowac to az mna rzuca. Przykład? mój kuzyn-kolezanki mojej chłopak mówi ze był u rodzinki a ona: wiem ze byłes na dyskotece .. nie mam pretensji bo wiem jacy sa faceci ...ja ci nie zabraniam , musisz sie wyszalec itp. a on rzeczywiscie był u rodziny. 11:16 lucky strike../ jaką rolę w teh historii ma kuzyn? 11:17 kuzyn jestem statystą

Gość dziubasubs
hehehe, to ostatnie dobre! :-D statysta :-D

Gość Koteszek
Temat: Kot Leonarda da Vinci 1 2 3 4 Strony tematu: 08:05 UK SUBS Nie wiem czy ten zacny człek miał kota. Ale gdyby miał , to pewnie wymyśliłby dla niego jakieś sprytne urządzenie. Np: taki mechanizm, który podawałby kotu karmę o określonych godzinach. Kot Schroedingera - wiadomo. Może być zwolennikiem SLD i PiS-u równocześnie. Kot Curie-Skłodowskiej podżerał swojej pani próbki radu i polonu, wskutejk tego malowniczo świecił w ciemnościach. Kot Ksenofaryny jest powszechnie tu znany, więc nie będę się o nim wypowiadał. Kot posłanki Senyszyn zapewne miauczy przeraźliwie niczym piła tarczowa no i oczywiście ów kot nie idzie święcić koszyczka. Czterej Pancerni też mieli ponoć kota, ale bardzo krótko i nie załapał się nawet do pierwszego odcinka. Marek Kamiński też ma kota. W drodze na biegun północny (był to marzec) postradał go jednak w fińskim porcie Kotka. Ale dzwoni co jakiś czas. Słyszeliście jeszcze o jakichś kotach? 09:21 pogodynka przepis na kefir z kota złapac kota zakopac kota w ziemi tak aby koniec ogonka tylko wystawał odczekac 2 tygodnie odłamac koncówke wystajacego ogonka i pic schłodzony napój smacznego 09:52 titulinka17 koty sa fajne tylko że w odrużnieniu od psuw niestety robią odhody 10:12 UK SUBS Kot Leppera ma prawo jazdy na kombajn. 10:18 owłosiona hemoroida no a kot Wierzejskiego z LPR jest gejem Pan Wojeciech codziennie wieczorem serwuje mu porządne pałowanie. A kot - jak to gej -ucieka, bo jest tchórzem. ..Somebody who'll help me see things in a different light... 10:23 alusia z problemem Z kotem Pospieszalskiego warto rozmawiać? 10:28 kheeeee a kot giertycha to posłuchał troszke o moralności, wychowaniu i patriotyźmie. Te liczne porady spowodowały że kot wyemigrował- urazy psychiczne do dzis posiada. Biedak 10:32 618233336 Kot Małysza ma wąsika 10:39 he.xo.mer.ka mój kiedyś zjadł gwizdek od czajnika! 11:19 UK SUBS Kot Jelcyna - biały spaślak, do pogłaskania ale lubi wypić Kot Madzi Buczek - [CENSORED - ustawa o kontroli prasy, publikacji i widowisk] Kot Piskorskiego - czarny elegancik, często widziany w okolicach giełdy Kot z Telezakupów MANGO - tylko za 99,99 PLN, obiera ziemniaki, prasuje firanki i ma dwoje rodzeństwa, które dostajesz gratis jeśli zakupisz go jeszcze dzisiaj. Kot Wildsteina - rzutki obrzezany samiec, lubi telewizję. Kot Kazi Szczuki - w połowie gej, ale generalnie scery i odwazny Kot Józefa Zycha - nie po raz pierwszy stanął mu, ale generalnie spokojne zwierzę.

Gość Koteszek
C.D. 17:46 UK SUBS Kot Hansa Klossa - ma na imię Mruczek ale przyjaciele mówią do niego po prostu "Janek" Kot A. Kwaśniewskiego - miły leń, od paru lat nie łapie już myszy z powodu niekończącego się urazu goleni prawej. Kot G.W. Busha - tępy buc, ale skutecznie napie**ala wszystkie inne koty na podwórku. 19:46 maalutka ma tak jak inne koty kot Reni B. np. przewraca ślepiami strzela kurnikami a nocą jest trochę inny, medytując w kwiecie lotosu czeka na zerwanie jako też rzadki kwiat na bagnach kot Norrisa wszystko może, wszystko potrafi łacznie z liczeniem do nieskonczoności na jednej łapie, raz się zawachał gdy miał zostać premierem IVRP 17.05] 07:23 jukej No w każdym razie kot Dody ma silikonowy ogon. Powiększył sobie i jest zadowolony z życia a może się coś nie podoba, k...??! 11:12 Wujek Samo Zło Moi kot nazywa się Betelgeuze co znaczy w staroegipskim "zabić kaczora" 11:14 Katarzyna_26 Mój nazywa się z lapońska "Kuopio Kuak" a to znaczy "przywal kaczce z glana". 12:04 Słynna Praczka Pan Kotek był chory i leżał w łóżeczku i przyszedł Pan Doktor: "Wali Cię, koteczku?! Nic Ci nie pomogą leniu łzy gorące, wstawaj do roboty - pracujesz w Biedronce!" 13:01 .Leon. byłbym z was dumny ps. kot fidela castro potrafi miauczeć bez przerwy przez sześć godzin! 23:47 Mandaryna Czereśniewska Zapewne kot Dody ma potężne wzwody...

Gość Koteszek
Temat: To wiersz który napisałem dla Kobiety o której marzę - wysłać jej? 1 2 16:45 Grzegorz Bakałowarski Droga Helu, moja muzo Przy Twym zdjęciu grzmocę puzon. Od tak dawna Cię ubóstwiam! Nie uznaję innych bóstw ja. Przyjmij mą gościnę - błagam! Albo w łeb wypali nagan. Ojca zamknę, wygnam brata Będzie szampan będzie chata Będą trufle i truskawki Ty Szanelem spryskasz paszki Ja cygańskie spodnie włożę - na myśl samą staje rożen. W moich ustach już się pręży Jak aksamit miękki język, Zwinny jak piaskowa żmija. Długi? brodę nim owijam. Do G punktu trafia niczym W śpiącego dzika leśniczy. To nic jeszcze... słuchaj dalej Mój Rumburak jak ze stali Rozmiar XL - 10 cali! Od podstawy! Jaja - tenisowe piłki. Wytrzymały, gładki, szybki Godzinami gwałci c*pki. Hej tam! Helu! Na mą duszę! (którą niechaj biorą diabli Jeśli lodów nie pokruszę) Mospanowie! Dajcie szabli! Dziś każdemu utnę uszy Który w zaprzeczenie poda, Że tej panny piękno duszy Niejedyna to uroda!

Gość Koteszek
Temat: smieszne teksty 09:22 ladyA list blond mamy do syna: Kochany synu! Piszę do Ciebie tych kilka linijek, żebyś wiedział że do Ciebie piszę. Więc jeśli otrzymasz ten list to znaczy, że dobrze do Ciebie dotarł. Jeśli go nie otrzymasz to poinformuj mnie o tym, wyślę go jeszcze raz. Ostatnio ojciec przeczytał w pewnej ankiecie że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu, dlatego zdecydowaliśmy się przeprowadzić dalej. Dom jest wspaniały; jest tu pralka, chociaż nie jestem pewna czy jest sprawna. Wczoraj, włożyłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło, no ale cóż. Pogoda nie jest tu najgorsza. W tamtym tygodniu padało tylko dwa razy. Pierwszy raz padało 3 dni, drugim razem cztery. Jeśli chodzi o tą kurtkę którą chciałeś, wujek Piotr powiedział że jeśli ci ją wyślę z guzikami, które są ciężkie, to będzie drogo kosztowało, więc oderwałam guziki i włożyłam je do kieszeni. Ojciec dostał prace, jest bardzo dumny, ma pod sobą jakieś 500 osób. Kosi trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julia,ta która wyszła za swojego męża, wreszcie urodziła, nie znamy jeszcze płci, dlatego ci nie powiem jeszcze czy jesteś wujkiem czy ciocią. Jeśli to dziewczynka twoja siostra chce nazwać ją po mnie, ale to będzie dziwne nazwać swoją córkę \"mama\". Nie widzieliśmy za to wujka Izydora, tego który umarł w tamtym roku... Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki, musiał iść do domu po drugi komplet żeby nas wyciągnąć z auta. Jeśli będziesz się widział z Małgosią pozdrów ją ode mnie, jeśli jej nie będziesz widział nic jej nie mów. Twoja mamusia Krysia P.S. Chciałam ci włożyć parę groszy do listu, ale zakleiłam już kopertę.

Temat: jak rozśmieszyć 3 MIESIĘCZNE DZIECKO 10:41 świeża mama slyszalam że niektore dzieci juz smieja się na głos, prosze o sugestie jakies zabawy itp co zrobić aby moja mała dziewczynka smiała się GŁOŚNO 11:01 a_cha a może \"a kuku\"-chowając się za dłoniami ....? :-0

Gość trabant limuzyna
05.03] 11:52 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a tak na serio na czym polega cyber sex?Mam faceta w realu,wiec generalnie nei korzystałam z takich "luksusów"sieci 11:54 kinjuhc na serio to ja tez nie wiem 11:56 pracuję w IBM to jest takie wyjście z portu-2 (sprawdź z tyłu kompa, jest miejsce na dwa kabelki) podłączasz takie druciki z klamerkami, instalujesz program przetwarzający słowa i łączysz się z gościem aha - klamerki podpinasz do warg sromowych jak facet świntuszy to przepływa przez druciki prąd, jakieś 12-20 volt i drażni Ci pipkę im mocniej świntuszy, tym program daje mocniejsze napięcie, aż do orgazmu

Temat: Jak sie nazywa telewizor od komputera? 16:09 komputerowy lajkonik 16:09 pikpok. monitor bodajrze

c.d. 16:16 komputerowy lajkonik Nie no chodzi o ten telewizorek przede mna, w ktorym was widze, to znaczy to co piszecie, na dole ma jakies guziki, ale male, w wiekszosci jest to szklo a za szklem literki, no wiecie. Juz wiem, ze to monitor, ale chyba ekran tez??? 16:18 komputerowy lajkonik i darujcie sobie te durne komentarze, jak to mialam niby nazwac? szklo w plastiku? najbardziej przypomina telewizor.

Gość /łączenie tematów/
temat: jakie lubicie..... 18:31 nnnnnnnnnnnn penisy? proste, zakrzywione, do góry, do dołu? długie krótkie itd itp 09:50 aligator Spiralnie zakręcone i zakończone dzwoneczkiem, albo pomponem :classic_cool:

Temat: DIABEł NA MNIE WłAśNIE PATRZY! 09:58 głębia dna Czuję czyjś wzrok na mojej osobie. Od jakiegoś dobrego tygodnia ktoś mnie obserwuję. Widzę ludzi przechadzających się po moim pokoju. Widzę dzieci bawiące się w łazience i przystojnego mężczyznę siedzącego na fotelu. 10:00 nospokooooooo przestań chlać 10:00 pum pum pum o wow!!! co palisz?! ja tez chce!!! 10:00 głębia dna ostatnio chlałam wczoraj wieczorem. Tonie możliwe by się tyle utrzymywało 10:01 głębia dna Ale ja na prawdę widzę ludzi. 10:02 nospokooooooo to może wyjdz z tego meblowego gdzie padłaś uchlana i idz do domu ? 10:05 pum pum pum a zmarl ci ktos ostatnio? Obudziło się we mnie zwierzę... obawiam się jednak, że to leniwiec.... 10:05 głębia dna ostatnio? tak! Tzn. nie wiem czy to zaliczyć do rodziny, ale znalazłam za lodówką zdechłego karalucha? :O 10:11 pum pum pum o to to!! nie dokarmialas go jak nalezy i zdechl. a teraz sie msci. albo cie nago zobaczyl.