Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

pierwszy raz bez gumki...

Polecane posty

spadłyśmy o całe kilka miesięcy:/ powracam z kolejnym schizolkiem ciążowym:( przez ten okres bywałam na innym forum,wydawało mi się że tam jest lepiej,ale się pomyliłam i wogóle przestałam poisywac na forach,dzisiaj wyszła taka sytuacja,że potrzebuje wsparcia jak nigdy wcześniej:( od 4 miesiecy nie biore juz tabsów,zrezygnowałam,jade na gumeczkach,3 pierwsze miesiace okres jak w zegarku,cykle 28 dni,idealnie,ostatni okres był tak samo ok ale mniej opbfity,nie plamienie tylko poprostu mniej obfity był,teraz za 3 dni powinnam dostac znowu okres,ale od 2 dni boli mnie brzuchol,mam szalencze problemy z żoładkiem,plus jeszcze te piersi:( i jajniki,nie bolą ale daja o sobie znać,wczesniej tak przed okresem nie miałam:( powaznie się denerwuje,że mogę być w ciąży,teoretycznie nie powinnam,ale wiecie ze teoria z [praktyka lubia sie mijać:/ bardzo się denerwuje,czekam na okres jak na zbawienie jakieś,męczy mnie to strasznie i juz nie mam siły;(

Gość mala83.
hej ksiezniczko.. tez raz mialam ciazoschiz.. wiem co to znaczy. wybeczalam se przyjaciolce poszlam do apteki kupilam test-ufffffffff. 3mam kciuki.. a moze po prosdtu Twoj bol brzucha to zwiastun okresu nadchodzacego? ja tak mam, a jeszcze bardziej czuje to jak jestem na tabsach:/ i piersi tez jakos inne. przepraszam ze spytam.. dlaczego juz nie bierzesz tabsow??

Gość słoneczna księżniczkach
właśnie problem tkwi w tym, że ja nigdy wcześniej przed okresem takich objawów nie miałam,nigdy okres nie wpływał na moje piersi a jesli wpływał to tego nie zauważałam:/ na brzuch racja wpływał,ale dzien przed okresem:/ a mnie to meczy juz od tygodnia,brzuch jest twardawy,napuchniety,bola mnie piersi,ogólnie zadnych innych objawów ciazy nie mam,ale dla mnie te dwa to już masakrycznie dużo;( z tabsów zrezygnowałam ze wzgledu na zdrowie,zaczeło sie pogarszać:/ cały czas mysle o powrocie i zmianie,wczesniej brałam harmonet,ale sama nie wiem czy znowu chce sie truć,ale to co sie teraz ze mna dzieje przekracza wszystkie pojecia:/

Gość mala83.
polecam protest z apteki i sprawa Ci sie wyjasni. zabezpieczalas sie dodatkowo jeszcze jak bralas tabsy czy on normalnie kobczyl w tobue??

jak brałam tabsy to nie korzystałam z innych zabezpieczeń,powiedzmy że ufałam im:) testu zrobić nie mogę:( niestety nie potrafie tego wytłumaczyc ale wole poczekać aż sie sprawa sama wyjaśni,boje się,to takie dziwne uczucie ale nie wziełabym testu do rąk,chociaż postanowiłam,że jak okres nie przyjdzie do poniedziałku to w poniedziałek rano zrobie test. dzisiaj bez zmian,temp w pochwie 36,72 bóle żołądka,piersi daja o sobie znać:/ już jestem bardzo zmęczona tym stanem:(

Gość sdfdsfs
Tabletki to świństwo. Szkoda dla organizmu Ja z moją dziewczyną chcieliśmy dziecka i teraz czekamy na pojscie do lekarza i badania :) to normalnie jest ekscytujące

Gość Knagoo
heheh\ z tabletkami się zgodzę ona bierzei można bez gumki się kochać:) jest przyjemne i niepowtarzalnie:)

Gość kangoo
no bez gumki jest super:) tylko tez trzeba uważać aby wiedząc kiedyś wyjąć wiem że dziewczyna mów że brała tabletki i tp jest zabezpieczenie:) ale i tak na początku pomaga jej dojść palcami i ustami :)

Gość kangoo
no tabletki i gumki daja bezpieczeństwo ale bez jest o wiele przyjemniej w każdym wydaniu :)

Gość kangoo
ktoś może zna inne sposby kochania bez gumki tak aby nie wpaść ???

Gość kangoo
za pare dni będę to robił bez gumki......... zoabczymy co z tego wyjdzie ;]

Gość kangoo
fajne jest uczucie jak się robi to bez gumki tylko zawsze mam obawę że wpadnę..... ale tak mi to się podoba takie uczucie nie do opisania :0

Gość ewunia-87
zawsze kocham sie bez gumki chyba ze to nowy facet i mam duze obawy uwielbiam tez łykac meskie nasienie i wtedy ci aza nie grozi