Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj ta polska glupia

CO TO OZNACZA I PO CO TO????????????

Polecane posty

Gość oj ta polska glupia

Mam pytanie odnasnie linkow na stopkach waszych,odgroma kobiet to ma.....mozna sie domyslec ze pokazuja w ktorym m-cu ciazy jestescie,ale po co to w sumie jest??? I zauwazylam ze niektore maja az 2 albo 3 linki tylko ten pasek sie rozni kolorami,misiami albo innymi gowienkami.... Po co tego az tyle????I jak dojdzie do konca to co wtedy???

Gość hihihihi***
jak po co? to jest suwaczek,ktory samodlicza dni do porodu, dzieki niemu dokladnie wiesz , w ktory tyg a nawet dniu ciazy sie jest, tak z miejsca nie kazdy potrafi odpowiedziec ,w ktorymjest tygodniu,a tak codziennie spojrzy na suwaczek- i juz wie ,a niektore dziewczyny maja po kilka bo sa rozne do wyboru i ciezko sie zdecydowac

hmm ja mam dwa jak widac a po co to ??hmm mi sie to podoba i tyle, a jak dojdzie do konca.sama nie wiem zobaczymy :)

Gość aishaaa
o matko....... rece opadają! weź się lepiej za naukę :P

Gość aishaaa
i to infantylne pytanie:"i to sie tak "fachowo" nazywa SUWACZEK??????" buhhhhhhhhhhhhhhhha

Gość hej....
a suwaczki nie tylko dla oczekujacych dla narodzonych dla waznych dat ...a niech sobie maja ech ta polska glupia .... dlavczego by nie...moze ktos chce sie pochwalic ..calemu swiatu ze szczeliwy ... :D pozdrawiam