Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka- taka-jedna-sobie

czy ładny chłopak może pokochać pryszczatą,ślepą i grubawą brzydkawą dziewczyne?

Polecane posty

Gość miećka
tylko w bajce i to pod warunkiem, że po pierwszym pocałunku zmieni się w piękną księżniczkę.

to czemu ja widze na ulicy nawet sporo par gdzie albo chłopak jest brzydalem a dziewczyna śliczna albo odwrotnie pasztet z przystojniakiem??

Gość hhgh
bo oni nie patrzac na to czy ktos ejst brzydalem, pieknisiem, studentem, czy robotnikiem, fryzjerka, czy bizneswoman..po prostu ulegli sile miłosci i dopoki nie pokochasz PRAWDZIWIA MIŁOSCIANIE MWOIE TERAZ O ZAKOCHANIU) to nie zrozumiesz..oni po prostu tego nie widza..oni naprawde widza i kochaja w sobie to o jest w srodku bo czy to nasza wina ze wygladamy tak czy inaczej i czy według ciebie niby brzydcy musza byc albo samotni, albo brzydkimi, a pieknitylko z pieknyi, w ten sposob myslała hitler aryjska rase wynoszac ponad inne rasy!!! milosc...nie patrzy na powłoke..patrzy na dusze

tak ale jak taka pryszcza ma podejśc to fajnego chłopaka, wstydzi się swoego wygląu! TO naprawde przyszkadza... Jak się już kogoś znajdzie to jest ok. ALe żeby znależć... ech

Gość lutek19
jak dasz mu wsadzić do na pewno cię zaakceptuje

Gość brzydka- jedna- taka -sobie
wsadzić to dam mężowi , bo kurwą nie jestem

Gość carlos sainz
no to mozesz miec problem zeby faceta zatrzymac przy sobie jak dasz mu wsadzic dopiero po slubie . jak dla mnie to zenada / powinnas za wczasu nauczyc sie jak sie rucha w dupsko , lyka nasienie i kilkla innych rzeczy z samego topu listy przebojow bo inaczej z taka uroda faceta przy sobie nie zatrzymasz

Gość lutek19
skończysz jako stara cnota co to czystą była do grobowej deski i rozkoszy nie zaznała innej jak z własna rączką

Gość pewna hania
no jak takich dzików spotka to na pewno Ale lepiej zostać dziewicą niż się z takimi jak wy zadawać, współczuje waszym dziewczyną, ale z pewnościa ich nie macie

Gość uhhh...
Ale Ty wartościujesz! Musi Cię ładny pokochać? A nie może być zwyczajny, z kilkoma pryszczami i lekką nadwagą/niedowagą? Pokochasz przeciętnego chłopaka? Pokochasz brzydkiego o świetnym charakterze?

Gość brzydka- jedna- taka -sobie
jak ktoś mnie pokocha to poczeka, się zobaczy czy brzydulkę ktoś pokocha

Gość carlos sainz
jak powiedzial ALI G. jak laska nie daje sie walic w dupsko facetowi tzn ze go nie kocha . i jak ty chcesz facetowi udowodnic milosc ???

Gość brzydka- jedna - taka -sobie
z tego co mi się wydaje to ALi G. to totalny głupek więc to co on mówi , ten twój idol mnie za bardzo nie rusza .. A seksem się miłości nie udowadnia.. Zadna prostytutka nie kocha swojego klijenta .

na pryszcze i na tusze sa sposoby. Ale nie licz, ze jako pieknosc bedziesz szczesliwa w zwiazku. To ze cie bedzie podrywac wiecej facetow nie spowoduje, ze spotkasz tego ktorego szukasz. Aczkolwiek na pewno poprawki w urodzie dodaja odwagi i dlatego moga sie oplacic, a i zdrowiu pomozesz. Nie ma brzydkich kobiet (i wcale nie chce dodac, ze tylko czasem wina brak) tylko ze ew sa kobiety niezadbane i nie wierzace w siebie.

Gość nver
pryszczata i ślepa to nie minus bo pryszcze nie swiadczą o urodzie.Gorzej ,ze grubawa .A kazdy ma inny typ urody kobiety.Tobie moze wydaje sie ktos brzydki ,a dla innego jest ładny.Ale fakt faktem kobiety z masą powyżej 80 kg są odpychające fizycznie

Gość nver
najwiekszy minus to palenie i otyłość jak dla mnie.

Gość brzydka - jedna- taka-sobie
po lewej stronie link do ugly women

Gość uhhh...
A jak cię pokocha brzydki chłopak? Koniecznie chcesz ładnego? Ech, dzieci, dzieci...

NIE! Nie rób sobie żadnych nadziei pryszczyllo. Nawet w bajce cię nie pokocha. Nawet cię nie zauważy!

po prostu musi mi się podobać albo chociaż być taki przeciętny ale normalny czyli tak 1 na 10 chłopaków

Gość najpiekniejsza jest
ta osoba, przy ktorej jestemy szczesliwi.

tylko zmaż wszystko co jest po jpg i wtedy się pojawi ( te %)

Gość cziquita
może!!!!! i chuj :)

Gość nver
dobra ,ale tak to chyba nie wyglądasz

Gość brzydka - taka - jedna - sobie
nie, nie mogłabym, studiuje sport,pewnie w takim stanie by mnie nie przyjęli :P

Gość nver
to ile ważysz