Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza29

piwo

Polecane posty

Gość zuza29

Czy picie piwa codziennie to alkoholizm?

Gość Ella 77
Zalezy w jakich ilosciach... :)

Gość zuza29
Najczesciej 2,czasem wiecej!

Gość Ella 77
Bo znam takie pszypadki ze 3 puszki piwa nie wystarczaja na dzien a minimum to 5 ... :) To juz przesada. Ale jedna puszka czy kufel nie oznacza jescze alkolizmu. Slyszalam ze piwo w zdrowych ilosciach jst dobre na kosci

Gość Ella 77
pardon ze Cie pytam ale czy to ty sie borykasz z takim problemem jaki przedstawiasz??

Gość zuza29
Nie ja,moj maz.Jak nie wypije jest strasznie nerwowy,a jak wypije to agresywny w stosunku do mnie i najstarszej corki.

Gość zuza29
Nie bije nas ale np.karze jej stac na plytce tak aby stopy nie wystawaly lub kleczec z rekoma wyciognietymi do przodu.dla mnie to nie jest normalne.

Gość facet niepijacy
to chyba jakis makabryczny zart co ? problemem twojego meza nie jest alkoholizm tylko sadyzm

Gość Ella 77
Rozumiem Cie. Tak rzeczywiscie to nie jest normalne zachowanie wręcz odchylek psychiczny a to dzięki nadmiernemu piciu tego wlasnie trunku. A czy inne alkohole takze go pociągają??

Gość zuza29
Tak pije rowniez wino i wodke ale nie w domu.To nie jest zart tylko tak jest.Nasza corka ma 16 lat i jest dosc zbuntowana ale to nie sa metody wychowawcze.Jak mu zwracam uwage to sie obraza i wychodzi.

Gość Ella 77
Tak wiem jak to jest spotkalam sie z takim problemem kiedys poniewaz moj byly mial ten problem a wlasnie przez to sie roztalismy. Bo dla niego tylko liczylo sie nie picie ale juz chlanie bym powiedziala. Hektolitry wszyskich trunkow mocniejszych. I kiedy zwracalam uwage mu obrazalal sie.Nieraz jak mial lepszy humor to powiedzial ze juz niebedzie.Ale zrozumial jak sie roztalismy.

Gość zuza29
Wiele razy obiecywal,ze przestanie pic ale dla niego picie piwa to nie alkoholizm.Ja wnioslam sprawe o separacje ale co z tego jak wyprowadzic sie nie chce.albo mowi ,ze nie pije.A wychodzi na strych i pije tam albo na delegacji.I potem mi wmawia,ze nic nie pil.

Gość piceie piwa
to nie alkoholizm jezeli jest to maksymalnie 5 piw na tydzień

Gość zuza29
Gratuluje poczucia humoru!!!Mnie jakos nie jest do smiechu moim dzieciom tym bardziej.