Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM KROPKI NA TWAZRY

CO NAJLEPSZEGO ZEBY POZBYC SIE PLAM PO KROSTKACH TAKICH SINYCH ???

Polecane posty

Gość MAM KROPKI NA TWAZRY

TAK WIEM SPORO BYLO PEWNIE TAKICH TOPIKOW NIESTETY TROSZKE MNIEJ CZASU ZEBY WSZYSTKO ZNALEZC :) NO AIWEC CHODZI O COS JAKIS KREM CZY JAKIS DOMOWY SPOSOB KTORY USUWA TAKIE PRZEBARWIENIA SINE MALE SLADY PO KROSTACH NIE BLIZNY CHODZI MI O COS CO MOGE STOSOWAC PUNKTOWO BOJE SIE PROBOWA NOWYCH KREMOW BO ZAZWYCZAJ KONCZY SIE TO NOWYMI WYPRYSKAMI JESLI KTOS WIE COKOLWIEK TO BEDE NA[RAWDE WDZIECZNA :)

Gość prosze
nie moge juz patrzec w lusterku na ta twarz w kropki:(

Gość prosze
podnosze znow a noz :)

Gość eh jeszcze raz
prosze jak sie pozbyc tych plam :(

Gość ja mam to samo
Wiatj rozumiem Cie poniewaz mialam ten sam problem.Teraz jest znacznie lepiej.A wiec slady po tego typu wypryskach lub zaskorniki tkwiace gleboko pod skora sa bardzo trudne do usuniecia.Tym zaskorniakom najlepiej pomoc wyjsc a pozostalosia szybko zniknac.Z tego co wiem dobry jest naprzyklad sok z cytryny nie dosc ze oczyszcza to do tego rozjasnie lub ztarty pomidor z dodatkiem soku z cytryny troszke szczypie ale jest ok.oczywiscie tego typu maseczke trzeba powtarzac 2,4 razy w tygodniu.powodzenia

Gość ja mam to samo
Przepraszam za błędy ale bardzo się spieszyłam wtedy.

Gość strasznie dziekuje
napewno wyprobuje tylko ja wolalbym cos punktowo zeby mi nie wyskoczyly nowe krostki ale pomidorek i cytryne wyprobuje :) dzieki

Gość strasznie dziekuje
a mam jeszcze pytanie jak dlugo trzeba trzymac na twarzy te maseczke z pomidora i cytryny ?? cos sie jeszcze do tego dodaje ??

Gość Plamka paskudniasta
Mam podobny problem , ale nie po krostkach, tylko mam takie plamki bo wrosnietych , a potem usunietych wlosach w okolicach bikini. Probowalam soku z cytryny z wit C- taka mieszanka- ale raczej bez rezultatu- a systematycznie smarowalam 2-3 razy dziennie przez 2 tyg. Może ociupinkę pomógł krem Perła Inków firmy AZ medica. Z własnego doświadczenia wiem, że leczy=usuwa to tylko czas. Z każdym miesiącem takie plamki=blizny stają się jaśniejsze. Chyba nie ma naprawdę skutecznej na to metody.

Gość strasznie dziekuje
no fakt czas jest chyba najlepszy ale to wcale nie znaczy ze nie mozemy jakos mu pomagac :) czekam jeszcze na dalsze propozycje i z gory dziekuje

Gość a podniose jeszcze raz
:)

Gość hop siup do gory

skuteczny plyn na przebarwienia/plamy po pryszczach, super efekty po..kilku miesiacach, ale najwczesniejsze juz po kilku tygodniach;) Polopiryna S – 5 tabletek (rozpuścić w 50 ml wody) Witamina C – draż. 200 mg – 5 drażetek (zmyć żółtą otoczkę i rozpuścić w roztworze polopiryny S) Sok cytrynowy – 15 ml Spiritus salicylowy lub mrówczany – 100 ml Olejek cytrynowy, grejpfrutowy lub Geranium – 5 kropli Wszystko wymieszac. Skórę przemywać 2 razy dz. w ciągu dnia. (ja robie sobie polowe tego toniku, nie uzywam tez olejku do niego)Mozna tez jednoczesnie stosować krem Tointex, preparaty allantoinowe lub preparat z kwasem azelainowym (np. na noc).Ja przecieram tym \"tonikiem\" twarz na noc , nakladam Glyco-A(ale to juz inna historia) i nastepnie masc ochronna z witamina A (jest tlusta, ale rano buzia gladiutka i plamki jasniejsze;) ) Cena skladnikow w okolicach 10-20zl. Pozdro!

Gość prosze cie bardzo
a powiedz mi jak sie nazywa ta masc z witamina a ??? ile ona kosztuje ?? moge ja nakladac punktowo na plamki ??

masc kosztuje 2zl w aptece jednak nie sluzy temu, by likwidowac plamki, naklada sie ja po to, by przywrocic twarzy równowage po wczesniejszym potraktowaniu tonikiem z alkoholem (wysusza) pozdro!