Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

Super-prezent na Gwiazdke dla 14-latki - co kupic?

Polecane posty

Witajcie, mamusie, moze, ktos ma coreczke, lub siostrzyczke w tym wieku, nie wiem, co kupic na Gwiazdke dla nastolatki, z lalek Barbie juz sie smieje w tym wieku, ksiazki pozycza z biblioteki, z kosmetykow uzywa tylko mydla i dezodorantu, jak kupujemy nowe ciuchy, to dla calej rodziny, wiec ona tez dostaje spodnie, sweterek lub sukienke. Wiec teraz nie wiem, nie wiem, nie wiem !!! Cos mozna podpowiedziec?

Gość rzamoniall
To kwesta kasy jaką możesz przeznaczyć i naturalnie zainteresowań tej dziewczyny. Ja moge zaproponować, fajny model telefonu komórkowego, sportowa torebkę, coś z ubrania, ale wyjatkowego. Może być płyta, odtwarzacz MP3, aparat fotograficzny, cos do komputera........

mojej 15 letniej siostrze w tym roku na urodziny kupiilismy depilator...jakaz byla szczesliwa!!! poczula ze traktujemy ja juz jak dorosla prawie osobe... W tych czasach depilcja to koniecznosc juz od kiedy dziewczynka zacznie dojzewac ale mysle ze taki prezent jest fajny tylko jak dziewczynka ma ciemne i geste wloski. a moze jakis zakiet fajny? albo samemu zwykly atlsasowy lub sztruksowu ozddobic jakimis koralikami lub tasiemkami, jesli masz inwencje ------prezent bedzie niepowtarzalny i \"z sercem\" Pozdrawiam

Bizuteria to dobry pomysl... Skoro dziewczynka nie uzywa kosmetykow typu pudry etc (co pochwalam) kup jej moze jakies dyskretne o lekkiej woni perfumy i jakis skromny lancuszek z wisiorkiem... Mysle ze z takigo prezentu bedzie zadowolona..

Albo jak lubi sport to może jakiś zestaw do ćwiczeń? Ja kiedyś właśnie miałam pełno takich rzeczy: ciążarki, rower treningowy, agrafka, sprężyna do rozciągania itp Albo jakieś zwierzątko? Mi mógłby ktoś kupić nowe firany :p

MissUkraina-co tam u Ciebie?dalej masz w planach duza rodzinke?:) widze,ze szalejesz z prezentami-powodzenia! a ten wiosiorek to pomylka jakas chyba:)sorki,ale z doplata bym tego nie chciala:(

Kupilam zakiet ze sztruksu, czarny, w sam raz do szkoly ! Karolina uzywa kremu do depilacji, bo ma bardzo wrazliwa cere, ale i tak dobry depilator bedzie za drogi. Kupie jeszcze moze dzinsy i spodniczke, plus rajstopy i ozdoby do wlosow, zapakuje w piekne pudelko... A rodzinka mi sie powiekszy w marcu, czekamy na decyzje sadu zwiazana z adopcja. Chce adoptowac corke swojego chlopaka, bo jej matka naduzywa i w ogole... Pozdrawiam !

Gość tytuskaaa
Nie ma problemu z adopcją jak nie jesteście małżeństwem?

Gość tytuskaaa
Gratuluję!!

Gość czternastolatka
no nie wiem ja jestem za kosmetykami uważam ,że tusz do rzęs i błyszczyk nie zaszkodzi albo jakiś fajny ciuch,może kolczyki lub po prostu zabrać ją na zakupy i niech sama sobie coś wybierze.ja mam 14 lat i tak lubie najbardziej.:)