Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ara

czy ktoś wpadł używając prezerwatywy jako śr anty??

Polecane posty

Gość ara

No właśnie, ja jestem 2 m-ce po porodzie i zdecydowaliśmy się na prezerwatywy . Pigułek ani tam innych środków nie chcę używać. Poprostu mnie i mężowi jak najbardziej to odpowiada. Tyle tylko że boję się czy czasem nie pęknie, wiadomo przy żadnym środku nie ma 100 % pewności ale czy ktoś miał taki przypadek że zawiodła???

Gość Aninka
Mnie nie zawiodła przez 6 lat, teraz jestem w ciąży, a po porodzie myślę do niej wrócić, bo nie chce zadnych środków hormonalnych zwłaszcza jak bede karmic Maluszka!

Gość Hana
ale czy jesteś w ciąży z powodu że wpadłaś z powodu prez czy poprostu planowałaś i odstawiliście ten środek???

Gość ara
no właśnie powielam pytanie Hany??

Gość Aninka
Odpowiadam na pytanie: ciąża była planowana, zaszłam w nią w pierwszym cyklu po zaprzestaniu zabezpiecznia się, a nie dlatego, ze prezerwatywa zawiodła. Jak do tej pory nigdy mnie nie zawiodła, chyba, ze po prostu miałam szcęście, ale gdyby tak było, to pewnie nie udało by mi sie zajsc w ciąże przy pierwszej próbie.

Gość _małgośka_
Są takie minipigułki jednoskładnikowe Cerazette, jedyne na polskim rynku, które mozna brać podczas laktacji i nie szkodzą maleństwu. Sama stosowałam przez 4 miesiące, nie widzialam żadnych skutków ubocznych. Ale musiałam tymczasowo odstawić, bo przy ich stosowaniu nie ma miesiączki, a mam jeszcze niewyleczona po porodzie nadżerkę, którą podobno się leczy kilka dni po miesiączce. Używamy więc z mężem prezerwatyw i jak narazie nas nie zawiodły.

Gość eliszewa
tak, my wpadlismy:D planowalismy potomstwo na troche pozniejszy okres czasu, ale stalo sie tak, a nie inaczej i jestesmy zachwyceni pedrakiem, ktory pojawil sie na swiecie:D poczytajcie w necie- prezerwatywa nie stanowi zabezpieczenia przed niechciana ciaza, ale przede wszystkim przed chorobami wenerycznymi... pzdrm:D http://www.insomnia.pl/temat153123/