Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiiekawa

Jak radzicie sobie z bólem i obrzękiem piersi przed okresem?

Polecane posty

Gość ciiiekawa

Mam z tym olbrzymi problem a przecież musi być na to jakiś sposób... wieczorami jak ściągam stanik to syczę z bólu, nie mówiąc już o tym jaka niedotykalska jestem. Do tego skacze mi jesen rozmiar w góre, co nota bene nie jest mi potrzebne (75 D). Może ktoś ma sposób

Gość nikt nie ma tego problemu

Gość upppppppppp
podnosze bo właśnie mam ten problem:(

Gość ziołówka
Mi pomógł sposób, który pomógł też mojej koleżance- przez kilka miesięcy , regularnie trzeba brać rutinoscorbin, w normalnej , dziennej dawce.

Gość skąd wiesz
podnosze bo mnie dotyczy.A skąd masz taką informacje ze rutinoscorbin pomaga? podobno tez mastosynon, ale ma fatalne skutki uboczne.Piszcie dziewczyny:)

Gość tez to mam
ale jeszcze sposobu nie znalazlam, boli, czasem tez sycze, ale na sile sposobu nie bede szukac - to tylko kilka dni, taka nasz babska natura

Gość skad wiesz
no nie wiem czy 10 dni to mało, w końco 1/3 miesiaca.A Was ile trzyma?

Gość papka doradcza
Witam :D Po prostu okładać na noc (lub jeśli jest możliwość na dzień) liściem kapusty :) Gwarantuję, jak ręką odjął :D

Gość babetka blue
miałam ten sam problem , na dodatek ból się nasilał z każdą kolejną miesiączką, ale od jakiś 2 miesięcy -spokój. Mniej więcej w tym samym czasie zaczęłam używać leku o nazwie detralex oraz preparatu aspargin. Któryś z nich mi pomógł. Stawiam raczej na ten pierwszy, niestety jest dosć drogi i na receptę, ale efekt rewelacyjny. Przedtem 2 tygodnie przed okresem wiedziałam , bez sprawdzania,ze to już się zbliża ten czas.

witam też mam z tym problem coraz częściej i dłużej ostatnio aż trzy tygodnie to było okropne .praktycznie męczyłam się cały miesiąc bo przecież jeszcze -miesiączka .ten miesiącjest trochę spokojniejszy zobaczymyco dalej .nie mam sposobu na tę dolegliwość ale rzeczywiście gdyby ktoś mógł pomóc to plissss ja już wysiadam ten ból jest okropny .chłop nawet nie może się przytulić -wtedy prawie że wyję .....

Gość ziołówka
Do Skąd Wiesz- przecież napisałam, że z autopsji , za poradą koleżanki, której też pomógł! Skąd ten sposób- nie wiem skąd ona go wytrzasnęła- grunt, że skuteczny!

Gość lala la
ja zmienilam tabletki na niezatrzymujace wody w organizmie, bol i obrzek znikly