Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Get Out napisał: W politykę się nie mieszam , bo to nudne, ale uważam że są zdolni jeżeli potrafią coś zrobić tanim kosztem . Nie jest nudne jak znasz ciąg zdarzeń dlaczego tak jest. Dynastie z reszta u nas Szlachta. Akurat wiedzą Chin możesz zadawać na Uniwerku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Nie pamiętam kiedy elektryczność się rozwinęła pierwsza ktòrym roku, przed wojną. To te lata weź naszą wieś porównaj jak wyglądała zacofana. Tak pisze porównać. Wtedy u nas wierzyli w gusła. Co mieli rolnicy co najwyżej widły i to jak było ich stać na nie i kosę. Ale prawda taka że mężczyźni najwięcej wymyślili i wynaleźli. Czyli to normalne że rządzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko, mi to też nie przeszkadza. Wiesz dlaczego zarabia mniej? Nie liczą się tylko umiejetności, ale przede wszystkim znajomości prywatne o których tv i media nie mówią i nie piszą Tobie to mormale że nie przeszkadza Głównie dlatego że sport kobiet a mężczyzn to przepaść i w każdej dyscyplinie mężczyzna zarabia wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale prawda taka że mężczyźni najwięcej wymyślili i wynaleźli. Czyli to normalne że rządzą. Nie prawda ! Pierwsze odkrycie atomu Maria Skłodowska-Curie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Wynalezienie ekranu TV lcd czyli jak indeksować aby zapaliły ledy ktòre aby zapalały zobaczyła obraz też z Polski. Tych ledòw na ekranie to jest. tryliard? Polacy wynaleźli jak przesłać dane ktòre kiedy mają się zapalić. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu Patrzycie telewizor wyświetla obraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 27 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: Jak chlopiec chcę wózek dla lalek to niech sie bawi. Kazdy powinien mieć prawo wyboru. A ty jakie zabawki lubiłeś najbardziej? Jeden z braci bawił się ze mną i siostrą lalkami i szył dla nich kreacje tzn jedna uszył na lalce... : ) ale samochody też lubił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Nie prawda ! Pierwsze odkrycie atomu Maria Skłodowska-Curie No ale nigdy nie było żadnej kobiety prezydentowej w polsce. Kobiet malo jest na wyższych stanowiskach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Jeden z braci bawił się ze mną i siostrą lalkami i szył dla nich kreacje tzn jedna uszył na lalce... : ) ale samochody też lubił... Właśnie o to chodzi, niech kazdy bawi sie tym co woli. Też miałam kolegę co tańczył i fajny był a inni sie z niego śmiali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No ale nigdy nie było żadnej kobiety prezydentowej w polsce. Kobiet malo jest na wyższych stanowiskach. My jesteśmy trochę zacofani nawet nie startują Stare pryki od 89 roku dualizm uprawiają nikogo nie wpuszczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 410 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Onaaaa napisał: Tobie to mormale że nie przeszkadza Głównie dlatego że sport kobiet a mężczyzn to przepaść i w każdej dyscyplinie mężczyzna zarabia wiecej. A Tobie nienormalne i też ok Nie prawda, zobacz na taką Igę Swiątek lub samą żonę Lewandowskiego, która jest niezależną ambitną milionerką od męża pomimo tego, że tworzą razem związek i mają dzieci Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: A Tobie nienormalne i też ok Nie prawda, zobacz na taką Igę Swiątek lub samą żonę Lewandowskiego, która jest niezależną ambitną milionerką od męża pomimo tego, że tworzą razem związek i mają dzieci Lewy ostatnio swoją żonę skarcił nie lansowała się z murzynami. Sobie robiła selfiki na Tiktoku czy gdzieś Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 27 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie o to chodzi, niech kazdy bawi sie tym co woli. Też miałam kolegę co tańczył i fajny był a inni sie z niego śmiali. Może to po trosze wpływ starszego rodzeństwa my byłyśmy starsze on młodszy i chcąc się z nami bawić dopasował się do towarzystwa... jesli Ty miałaś braci to może ich zabawki/zabawy wydawały się bardziej atrakcyjne... zainteresowania, predyspozycje do czegoś można u dzieci zaobserwować chyba dość szybko (?) Wystarczy, dobranoc : ) Edytowano 5 godzin temu przez yeya 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Fifofa napisał: Nie jest nudne jak znasz ciąg zdarzeń dlaczego tak jest. Dynastie z reszta u nas Szlachta. Akurat wiedzą Chin możesz zadawać na Uniwerku. Piotrek nie o tej porze takie rozkminy , bo trzeba dać ciału odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Piotrek nie o tej porze takie rozkminy , bo trzeba dać ciału odpocząć. Ja po prostu pisze z palca luźnie od kogoś nie wymagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, yeya napisał: Może to po trosze wpływ starszego rodzeństwa my byłyśmy starsze on młodszy i chcąc się z nami bawić dopasował się do towarzystwa... jesli Ty miałaś braci to może ich zabawki/zabawy wydawały się bardziej atrakcyjne... zainteresowania, predyspozycje do czegoś można u dzieci zaobserwować chyba dość szybko (?) Wystarczy, dobranoc : ) Łatwiej o komunikację z kobietą która chowała się z braćmi , bo jest bardziej kumata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja po prostu pisze z palca luźnie od kogoś nie wymagam Masz mózg jak sklep, a ja przed snem lubię mieć czysty umysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Łatwiej o komunikację z kobietą która chowała się z braćmi , bo jest bardziej kumata. Nieprawda wszystko zależy jak była wychowana i co przeżyła i co zostało w mózgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Masz mózg jak sklep, a ja przed snem lubię mieć czysty umysł. Tylko półek brak Tak serio nie wiem ale jestem chyba inaczej zaprogramowany niż reszta.. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, Onaaaa napisał: Jak chlopiec chcę wózek dla lalek to niech sie bawi. Kazdy powinien mieć prawo wyboru. A ty jakie zabawki lubiłeś najbardziej? Pistolety i karabiny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tylko półek brak Nie jest tak źle tylko trzeba znać Twój sposób myślenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Łatwiej o komunikację z kobietą która chowała się z braćmi , bo jest bardziej kumata. Nie lubilam braci, byli okropni. A czy latwiej o komunikację to nie wiem ale to chyba zależy od tego z kim mam się komunikować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie jest tak źle tylko trzeba znać Twój sposób myślenia . Wiem ale dokończyłem powiedzenie. Różni ludzie jedni widzą tylko przed nosem nic więcej, ja widzę i wiele dalej i z tyłu też i czasowo też. Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Nieprawda wszystko zależy jak była wychowana i co przeżyła i co zostało w mózgu. W mózgu zostaje to właśnie co sie przeżyło a wychowanie juz na dalszym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Wiem jak kto jak postąpi jakie będą tego konsekwencje i kiedy i jaki ciąg zdarzeń..Oczywiście nie na forum tu co najwyżej pitu pitu Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wiem ale dokończyłem powiedzenie. Różni ludzie jedni widzą tylko przed nosem nic więcej, ja widzę i wiele dalej i z tyłu też i czasowo też. A bokiem, kątem oka Piotr, też? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 111 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie lubilam braci, byli okropni. A czy latwiej o komunikację to nie wiem ale to chyba zależy od tego z kim mam się komunikować To działa w dwie strony bo ja chowałem sie z sis więc łatwiej mi zrozumieć baby Dobranoc wróć na noc do chaty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1364 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Pistolety i karabiny. Tez lubiłam i zabawę w wojsko moją ulibiona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wiem jak kto jak postąpi jakie będą tego konsekwencje i kiedy i jaki ciąg zdarzeń..Oczywiście nie ma forum tu co najwyżej pitu pitu Jasnowidz.....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 195 Napisano 5 godzin temu Mam jakieś zdolności ale źle je nie wykorzystuje raczej szlachetnie. Jakbym chciał komuś marchewkę przystawił pod nos przysłowiową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach