Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroowa

operacja plastyczna po schudnieciu

Polecane posty

Gość mroowa

czy ktos z was korzystal moze z pomocy chirurga po powaznej stracie wagi....wiadomo,zeby pozbyc sie zwisajacych kawalkow skory..???chodzi mi glownie o ramiona (typowo damski problem) oraz dolna czesc brzucha..zastanawiam sie na ile powazny jest taki zabieg..ile sie potem lezy,nosi szwy,czy moga wystapic komplikacje i oczywiscie ile sobie taki chirurg kasuje za taka "przyjemnosc"??? dziekuje z gory za odpowiedzi:)

Gość 37
plastyka obwisłego brzuszka to wydatek rzedu 3-4 tys.zł zalezy od miasta. dla mnie to niestety za drogo bo baaaardzo chciałabym pojsc na taka operacje,mi za duzo skorki zostało po ciazach:)

Gość gouda
Oj chyba drożej, w granicach 6-7 tys

Gość mroowa
masakra...zalmalyscie mnie...to strasznie duzo kasy...a rak nikt nie operowal..chyab zaraz poszukam jakiejs stronki z tego typu ofertami....ale na 5 tysiakow mnie ez nie stac....

Gość Chcę być piękna
Zgłoś się do programu jw. to zrobią za darmo i może jeszcze coś Ci poprawią*)

na tematy operacji plastycznych tego typu info jest wprogramie \"być pięknym\" na polsat zdrowie i uroda www.magazynbyc.pl Pokazany jest zabieg i wypowiedzi lekarza

Gość mroowa
wszystkim bardzo dziekuje za wypowiedzi:) na razie jeszcze taka decyzja przede mna..chocby ze wzgledu na brak takiej kasy..i w sumie jeszcze nie jest tak zle,ale przyszlosciowo martwie sie,jak to bedzie,bo jestem w samym srodku diety i juz widze,ze tu i owdzie skorka nie jest juz tak jedrna,a majac 22 lata myslalam,ze jeszcze sie wszystko sie cofnie...jak zwykle zareagowalam za pozno:/ a nie ma tu kogos po takich przejsciach??

ja bardzo dużo schudłam musiałam zrobić plastyke brzucha i ud,zostały ramiona, w szpitalu byłam kilka dni ,na drugi dzień po zabiegu mogłam już chodzić,naprawde nie ma sie czego bać, to była moja najlepsza decyzja w zyciu

Gość 2222
NO ALE CHYBA DUŻO KASY WYDAŁAS NA TE ZABIEGI?

Gość mroowa
no wlasnie tez mnie zastanawia,czy w ogole bedzie mnie stac...:( ja jesi chodzi o zabiegi,to zawsze goi sie na mnie jak na psie...ale boje sie igiel i ciecia...

Gość ajgatcha
mrooowa nie mysl o iglach i cieciu bo i tak cie znieczula... mysl o efektach. taka operacja ci pomoze bardzo i bedziesz sie czual 100% lepiej... teraz myslsizo igalch i cieciu a po operacji to nei ebdzie mialo juz owogle znaczenia. Glowka do gory efekty najwazniejsze... pozatym przypomina mi sie taki aforyzm moja mama m izawsze mowila.... chcesz byc piekna ? to cierp ! :D caluski :D

Gość mroowa
no tak,ale igly i ciecie to dopiero polowa sukcesu...trzeba by dodac.."chcesz byc piekna,to cierp i płac....":P

Gość mroowa
a jeszcze takie pytanie....czy blizny po takich wycieciu zostaja duze??bo mi niestety kazda rana zostawia blizne...jakos nigdy nic sie nie zarasta tak,zeby nie bylo widac..ale za to zarasta sie szybko,jak na psie:)

Gość 2222
plastyka jest po to zeby poprawic wyglad a nie zostawiac blizny ,nie martw sie o to ja po zwyklej operacji mam cieniutki szew, bardzo nisko,prawie niewidoczny:)

Gość mroowa
problem polega na tym,ze mi zawsze zostaja duze blizny....ostatnio mialam maly zabieg..tylko 2 szwy,a tak sie rozlazly,ze maja chyba 3-4mm grubosci...

Gość widocznie
masz skłonności do blizn, musisz porozmawiać o tym z lekarzem jesli się zdecydujesz, on ci powie czy powinnas robic operacje jesli masz skłonności do blizn albo wymysli jak przeprowadzić ciecia aby blizny były jak najmniej widoczne

Gość mroowa
ech..jk pod gorke,to pod gorke....na razie musze schudnac do konca...wlasnie mam kryys,bo waga jakos stanela i nie ma zaiaru ruszyc,ale nie poddaje sie:) a potem zobacze,czy to bedzie az tak zle wygladac i czy nazbieram kasiore.tak czy siak dziekuje wszystkim za rady!!!:) wesolego konca swiat!!!

Gość póki co spróbuj
ujedrnic ciało, ćwiczenia, kosmetyki i masarz gąbką oraz naprzemienny ciepły i zimny prysznic moga ci nieco pomóc. Nie wiem jak dużo masz tej skóry jesli mogę się tak wyrazic, ale zawsze spróbować mozesz.

Gość finftek
kami4 a jak to zrobiłaś ze tyle schudłaś..............ja muuszę... i jakos mimo wielu prób nie udaje mi sie..:((::(

na początku stosowałam dietę kapuścianą tzn zupę,potem już łatwo poszło