Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edddytek

Najmodniejsze koloryzacja i baleyage

Polecane posty

Powiedzcie mi jakie sa najmodniejsze tej zimy koloryzacje i baleyage? ?Idę do fryzjera i nie wiem za bardzo co ze sobą zrobić, powiedzcie, jak się nosicie?:)

mam naturalny kolor tak zajebisty, że nie dam go sobie zniszczyc u fryzjera :) niech Ci sam poleci- będziesz maiała to co wszyscy- siwo-szaro-platyno-ciemny blond :D

dzięki za radę, ale nie skorzystam właśnie chciałabym jakiś fajny mieć a nie taki tasmowy:P

polecam złoty , taki przechodzący w żółty ( nie rudy)= słoneczny blond, miedziany, kawa, modne sa wszystkie żywe, wesołe, ciepłe jesienne kolory- broń boże: platyna, gołębi , fiolet, bordo, czarny itp.

Gość modne są ciepłe odcienie
brązów i blondów(czekoladka,miodowy lub złoty blond)

Dziękuję za odpowiedzi. Anastazjo mi się akurat to połączenie nie podoba ale kwestia gustu. :)

Gość frankowa
ja mam balejaż z moich mysich+ blond+jesienny liśc.Efekt całkim fajny.

nie wiem jaki masz kolor wlosow, ja polecam dwa albo trzy odcienie blondu i pasemka sredniej grubosci do tego lekka solarka i bedzie bosko :) sama zawsze ak robie te kolory sa zawsze modne

Gość stopy
niestety muszę cie zmartwić. Pasemka nie są już modne!!! niezależnie od kolorów. Na topie jest jednolity kolor włosów. Odwiedz pare stron Lauren to zobaczysz

pasemka zawsze sa modne tylko zmieniaja sie kolory! raz sa modne naturalne a pozniej z mocniejszymi kolorami na czerwone.Ja zawsze robie pasemka

Gość stopy
to ze ty zawsze robisz pasemka to nie oznacza ze sa modne. Ale róbta co chceta.....

Gość hmmmmmmmmmmmm
nie farbuj, a napewno nie pasemka

Gość aligatoreczka
a jaki masz kolor naturalny? kolor oczu i skóry?

moze i pasemka nie sa teraz modne za to modne jest farbowanie wlosow na wszelkiego rodzaju czekolady, kawy i inne brązy tylko ze potem wychodzisz na ulice i same czekoladki chodza wiec ja tam wole sie wyrozniac i miec blond balejage a nie tak jak wszystkie laski brazowe wlosy tym bardziej ze na wiosne oglosza ze brazy sa juz nie modne i wszystkie beda sie z powrotem na blondynki robic :D ehh ta moda najlepiej zrobic kolor, ktory wam sie podoba i dobrze sie w nim czujecie a nie taki ktory jest \"modny\"

Gość kamila1986
1000% racji! ja zawsze bylam i bede zajebista rozjasniana blondynka!!! pozdro dla all blond:):):)

Mam zielone oczy i naturalny kolor włosów ciemny blond. Wolę naturalność, razi mnie biała korona i czarny spód i wszelkie kosmiczne farbowania. Owszem chciałabym mieć czerwone włosy chociaż chwilkę ale to strasznie nienaturalne. Chyba zdecyduję się na ciepły złoty blond i delikatne refleksy. Też czytałam o tym, że baleyage już nie jest modny, ewentualnie z dwóch kolorów ale jak najbardziej naturalnych. Nie gonię specjalnie za modą ale chciałam wiedzieć czy oprócz tych kontrastowych połączeń, które widać na ulicy są szanse na jakiś inny typ, bo już myślałam, zę tylko to teraz fryzjerzy umieją ;)Pozdrawiam🌻

Gość gość
W ubiegłym roku (ale w tym może jeszcze też) to konturowanie i aureola.

Jak znajdziesz dobrego fryzjera, który zna się na rzeczy to z pewnością będziesz mogła pochwalić się najmodniejszą koloryzacją. Jeżeli szukasz dobrego i sprawdzonego salonu fryzjerskiego to polecam ci serdecznie In Harmony - wykonuję koloryzację u dziewczyn od dobrych prawie dwóch lat i jak do tej pory jeszcze się nie zawiodłam 🙂