Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

\" miśku przykro mi :( to nie twoja wina z resztą wiesz sam! starałeś się :( \" buuu esy wiem tyle ze trudno to w zyciu zastosować:(

powiedz: trudno, poradzisz sobie, znajdziesz inna robote, popatrz ile masz zdolnosci, poradzimy sobie!!!! NIE RYCZEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz i tak ma dosycproblemow!! ryczaca baba tylko go zdenerwuje!!! i zostawic w spokoju!! powiedziec ze zawsze jestes przy nim!!! i niech szuka rozwiazan sam!!! nie sugerowac nic!! a jak chcesz mu jakos robote zalatwoc to tak kombinuj zebysie nie dowiedzial ze to tylko, tylko zrob tak jakby to on wpadl na pomysl!!! :)

wiem.. i tak naprawde po co czytac takie texty skoro i tak nam latwo nie jest je wprowadzic w zycie?? I tak kazda mimo iz bedzie chociaz starala sie zrozumiec faceta praktycznie dalej bedzie postepowac tak samo... bo ambicja, bo tak wypada, bo cos jeszcze.....

petit kurde tym bardziej ze to była praca przelotem w Ikei :) miał być na okres próbny i przedłużali mu ciągle ale nie przedłużą wiecej bo mają za dużo pracowników, a działy w nowym roku odpadają :o on wiedział, że tak się może stać ale da sobie rade bo twardy chłopak, a pozatym ma jeszcze serwis komputerowy :) cholera jakie to życie jest równe jeden awansuje, drugi traci prace ach życie życie :) dzięki:)

wcale nie ja nie postepuje tak samo!!! i w praktyce tak robie i nie mam tysiaca problemow jak inne ktore wierca dziure w brzuchu facetowi!! oni sa inni i trzeba to zrozumiec!!! nigdy nie bedzie reagowal tak jak baba!!! tolerancja!!!! i zrozumienie, rozmowy!! a nie wytykanie sobie bledow, szukanie winnych, i babskie rozumowanie w stylu dialogu : facet:"wiesz nie chce o tym rozmawiac na razie" baba: "no tak, wiesz ja cie rozumie, ale czemu nie chcesz o tym gadac? "

yambalamba: wspolczuje!! naprawde!! nie mieszkam w tym kraju i sie z tego bardzo ciesze!! zycze powodzenia!!! moze jakos sie uda!!!

gdybyście mnie wczesniej widziały ah szkoda słów, dzięki książce wiele rzeczy zrozumiałam dzięki wam też :) i nie rycze o nie nie! tylko posmutniałam na chwile no bo jak cholera on mi pisze w smsie jakieś smutne buźki ale juz ok :) staram się i chyba będa ze mnie ludzie :)

petit nie ma czego współczuć on naprawdę jest zdolny, napewno sobie coś znajdzie :) czasami przy nim to wychodze jak największy głupol swiata no ale co tam.. ;) to ja tobie zazdroszcze ! ten kraj... nie chce mi się przeklinać ;)

Do dupy :( Poklocialm sie troche z matka a na dodatek jeszcze musze tu siedzie i jeszcze nie dostalam pieniedzy a takze po pracy idziemy na drinka, na ktorego nie mam ochoty isc zupelnie!!! No i jeszcze musze zrobic salatke warzywna na jutro, leeeee. I plakac mi sie chce z tej sprawy z facetem caly czas, ledwo sie powstrzymuje :( :( :(

Gość yabmalamba
płacz lepiej ci zrobi.. jestem :) musze jeszcze odkurzyć:)

widze ze kompletny dol!!! jak sie juz wyplaczesz to pogadaj z tym swoim, moze to rzeczywiscie tylko przejsciowe znudzenie albo znuzenie!!! a poz tym wypij drinka to ci rozluzni!!! a salatki jak nie masz ochoty robic to nie rob!!

Z ta pieprzona salatka nie ma tak latwo, o nie! Wlasnie o to sie poklocialm z matka! Nie zrobienie jej nie wchodzi w gre :( A jeszcze tyle w domu do zrobienia i nie ma kto pomoc, bo ten moj siedzi w pracy i jak zadzwonilam do niego spytac o cos to byl chlodny dosc,grrrrrrr

mi sie przypomniala moja mama, jak pierwszy raz spedzalamm swieta poza domem: \"no na swieta nie przyjedziesz?no jak to swieta bez ciebie!!! brakuje cie tu dziecko, bys posprzatala, upiekla cos, choinke ubrala, pierogi i kapuche bys zrobila!!! \" no wiec jaki wniosek: moich uslug brakowalo a nie mnie :) takie te nasze mamy :)

moja jaka by by nie byla, ale juz wole spedzac swieta z nia niz siedziec samotnie w 4 scianach widzac kogos sredno co 2 godz a pozniej to juz wogole tak jak to teraz mnie czeka ;(

no wlasnie wenusjanki i marsjanie wesolych swiat wam przesylam wprost z pracy ;( gnije sobie tu do 19 takze lipa na maxa, nawet nie poczuje tej atmosfery przedswiatecznej ;( Nigdy tego nie lubilam ale w taki dzien jak dzisiaj, gdy siedze zupelnie sama w koncu to docenilam !