Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

catwoman

opowiem Wam cos o facetach

Polecane posty

Moja historię. On i ona. Rzucił ją. Chciał wrócić;ale zeby nie wrócic przespał się z nowo napotkaną dziewczyną, któa średnio mu sie podobała. Ona odeszła. Po jakim czasie od z tą nową dziewczyną się spotykał ale i z dwiem innymi. Na seks. Zadna nie wie nic o innej. Mowi ze do kazdej czuje cos innego, i kazda daje mu cos innego. CZasmi wychodzi tez do baru zeby poderwac jakas dziewczyne i sie przespac bo zadna mu nie starcza. Ze mna utrzymywal kontakt, nawet spotkal sie i cos jak zwykle iskrzylo mocno.Stwerdzil jednakl ze nie che byc ze mna choc mnie kocha, bo jak to mowi boi sie mnie i jestem nieprzewydaywalan a poaztym nasz zwiazek mialby tylko racje bytu prze 5 lat. I bylo by super prze z 5 lat bo go pocaigama niesamowitcie ale po tym czasie to namietnosc wygasa i juz by nie bylo nic wspolnego miedzy nami , bo on ze mna nie moze rozmawiac , bo rozmowa jest najważzjesza dla niego Teraz czuje sie wolna po usyszeniu tego. Nowe zycie odzyskalam i wywienłam sie z jego mecek w ktroych mnie trzymal ciagle. Teraz duzo sie wydarzy...

:) gratulacje. mam nadzieję, że o nim nie myślisz.Nie wracaj do niego.Spróbuj obiektywnie swój post przeczytać - ten facet nie jest wart żadnej kobiety. Powodzenia!!! :) Dużo wiary i nadziei Ci życzę!

Gość ale kto będzie chciał tą twoją
cipkę wyruchaną, te twoje cycki wymacane, te twoje uda wyściskane, te twoje serce wymięte, tą twoją niewinność wypaloną, ten twój uśmiech zużyty ... ?

a tym bardziej mnie :D:D DZIĘKUJE. on ma przekoanie ze te ktroe osuzkuje teraz co takie same jak on i jeszcze gorsze nawet od niego, a pozatym nie wiedza o sobie i sa szczescilwe z tym i on jest szceslwiy bo dostaje od kazdej cos co w sumie go zadawala.

Gość Jak sobie
pościelił tak się wyśpi. A Dla Ciebie Gratulacje za Postawę.

Ja nauczuałam się roznych dziwnych rzeczy o facecie, który kiedyś był KIMŚ. Teraz aby zapomnieć o mnie i odsunąc się, przespał się z nową poznaną dziewczyną, choć wcale nie przyciągneła GO jak magnes. A potem była następna i następna.Dziwne metody. Jeszcze śmiał sie spytać mnie czy ja przespałam sie z kimś zeby zapomnieć o nim. Sądzi się innych podług siebie .Smutne. A ja mu na to że nie jestem DZIWKĄ żeby tak zapominać albo chcieć sie odsnunąć.

Gość znam to z życia
Mój były też miał takie akcje. Odbiło mu się to na psychice. Teraz jest zupełnie innym człowiekiem. Ma mnóstwo niby znajomych, jest sam tak naprawdę i szaleje, aby nie myślec o tym kim się stał.Grunt dla nas kobiet, to odsunąć się kopmletnie od takich typów w odpowiednim momencie, żeby nas nie poćiągnęłi za sobą.

Brawo, Catwoman!!! Tylko nie daj się mu znowu wmanewrować! Bo bedzie próbował na pewno. Wiem z doświadczenia, bo też tak miałam. Trzymaj się twardo! I najlepiej - zero kontaktu z nim! :)

Droga Renna. dziękuje za Twoje słowa. Doszłam do wniosku ze niektorzy faceci sa przewrotni i mowią co im pasują. Wiesz tego czego ja sie sie nasłcuhałam to pewnie tak jak to Tobie uszy by uwiendły. On terwdzil ze nie moze nigdy byc przyajzni mesko-damskiej i ze nie umie na mnie patrzyc bez fizycznego aspektu a nagle wyskauje ze z ta co sypia to chcialby byc tylko przyajcielem jej, ze nie chce jej jako kobiety. Dobre ;););) a za kilka godzin twierdzi ze ze mna nie moze sie przyajznic bo sie nie umie opanowa i nie ma czegos takiego jak przyjazn damsko-meska. Droga Renno dzieki za Twoja wypowiedz i Wszystkeigo Najlpeszego dla Ciebie rozniez w Nowym Roku Pozdrawiam :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:

Gość Samsung
Raczej "Opowiem wam coś o moim facecie"

Juz nie o moim :D:D:D:D. Dla mnie to byla nowość nauczyc się czegoś takiego na własnym przykładzie że mężczyzna może być taki. Nie wszyscy tacy są oczwyiście ale warto znać też takie przypadki, żeby sie przed nimi ustrzec. Bo one biedne sie nie ustrzegły i pewnie wiele nowych sie nie ustrzeże póki nie znajdzie się bardziej cwana on niego ;);););) co to nic nie będzie mówić, o nić pytać a swoje robić. Chyba nawet już na taką trafił i dobrze, niech go usidili to innych juz nie bedzie krzwydził.

Gość do catwoman
Catwoman, ty się na nim poznałaś, gratuluje! Większość ludzi żyje w błogiej nieświadomości.

Gość o w pisde
o ja pierdole ale ześ to poplatala nic z tego nie czaje :o

wiec Ci to wyłumaczę. Moj ez rzcuił mnie. Chciał wrócić i tylko po powrocie z wakacji ze mną porzmawiać i spotkać się. W drodze do domu spotkał dziewczynę, ktora byla bardzo smutna i opowiedziala mu jaka jest nieszczelsiwa bo chłopak odszedł do innej. Dała mu telfeon i zaprosila na noc do domu. Przespał się z nią, bo mysłał ze w ten spsob nie bedzie chcial do mnie wrócic. SPotkalismy się zaraz po tym jak sie z nia przespal nie chcial mnie pocalowac. Czego potem załował mocno. Zaczał sie z nie widywac. Ona mialo cieplo, i przytulnosc ktorej mu brakowal jak ja odeszlam . ALe za to musial placic tym ze sie z nia przesypal chociaz nie podbala mu sie bardzo.Zaczął spotykac sie jeszcze z innymi, bo kazda mu dawala co innego.Jedna seks, druga przytulnosc. Z ta z pocaigu chcialby byc przyjacielem a nie zeby byla jego kobieta. Ale wie ze ona tak nie chce. Prowadzi wielokrotne zycie. A miedzy czasie jeszce innych szuka stal sie nagle bigamista. I mowi ze mu dobrze bo kazda mu daje cos innego i w sumie jak to zsumuje to jest zadowolony. Mi powiedzial ze mnie kocha ale sie mnie boi i de facto on i ja mialoby to szanse tylko 5 lat bo laczy nas fenomenalna namietnosc ale jakby sobie przeszla ta namietnosc to bylaby pustka bo nie umie ze mna rozmawiac i nic go nie laczy. Po czym wymienia cechy, ktore jeszce nie mogł znalezc w nich wszystkich razem wziętych a ze mna sie nie umie przyjaznic bo nie istniej przyjazn damsko-meska. A 2 h wczesniej twerdzil ze z tamta z pociagu moze sie przyjaznic.

Gość ja czaje
no niezła historia

a na dodatek spytał mnie co ja zrobiłam żeby sie od niego odeparować , czy przespałam się z innym facetem? nic innego tylko to mi wywalił prosto. Ja mu na to ze nie jestem DZIWKĄ

Gość co racja to racja
ściek do ścieku, nie inaczej!!!

Gość ja spotkałam podobnego debila
ale ten to już odjazd pełen

Gość Nie dajcie sie oszukiwac
dziewczyny! Tak trzymac!

Gość typowy profil frustrata
zacznijmy od tego, ze nie mam problemu ze znalezieniem pięknej i inteligentnej dziewczyny w swiecie realnym, jest ich wokól sporo . * Moje zainteresowania * piękno Szukam i wymagam od partnera autentyczność i poziom. a i jeszcze jedno... NIENAWIDZE MAŁOSTKOWOSCI WIEC JAK CI DOŁADUJĄ POPA PIECIOMA ZLOTYMI, BO KUPILAS KARTE W TRERMINIE ALBO PROMOCJA ŚWIĄTECZNA, TO NIE POGADAMY RACZEJ JAK TO NIESŁYCHANIE ZAJEBISCIE SIE PRZYTRAFILO. Wolny czas spędzam na... relaksie i szukaniu zajęć Ulubione książki lubie felietony i zbiory opowiadań zawierające uniwersalne refleksje ale mało czytam rzeczy ukierunkowanych na opowiadanie historii, krtóre mają w zawoalowany sposób mozliwie jaknajbardziej długo i zawile przekazać jakąś prostą myśl.. strata czasu. nie sądze by mnie to jakkolwiek ograniczało. w życiu kieruję sie zdrową etyka opartą zarówno na logice jak i wrażliwości. moje słownictwo nie razi ubóstwem zatem jestem zrelaksowany. gawędziarz -poeta

Gość dfhdghsd
po jaką cholere ten durnowaty topik. chcecie się chwalić ze ostatnim zrywem udało się wam uruchomić komórki mózgowe, co pozwoliło wam z przerażeniem stwierdzić że facet ma was gdzieś? może lepiej było żyć w nieświadomości, tak jak większość kobiet z tego forum? bo przecież i tak żadnych wniosków nie wyciągniecie, a po co ma boleć. kobiety są tak głupie że aż żal tego nie wykorzystywać.

po wiem po co ten durnowaty topik. Po to zeby podzielic sie z innymi kobietami doświadczeniami. Po to zeby uczyc sie wzajmeni od siebie. A to ze komentujesz w tak bardzo newowy sposób swiadczy ze chyba masz problem tylko jaki masz problem i dlaczego czytasz forum w ogle jezeli wszystkie topiki Cię denerwują. Coż Cię tu zwabiło?

do TYPOWY PROFIL FRUSTRATA? Nie odpowiesz. Co Cie tak ugryzło, chyba jakas kobieta? Widze ze mocno zdeptwano Twojego Ego albo masz niskie poczucie własnej wartości. A skzoda bo jesli to co piszesz to prawda, to jestes całkiem fajny byle tylko nie az taki agresywny i moze lekko zarozumialy