Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi_

Szukam wartościowego faceta ...

Polecane posty

Idąc tym samym tropem co moi poprzednicy.... Szukam wartościowego faceta z południa Polski. Odpowiem na ewentualne pytania. Czekam...

Gość rypcik
a o jaką wartość ci chodzi ? Wykształcenie, kasa, wzrost, uroda, inteligencja, dupczliwosć, chata, wiek ... wyrażaj się precyzyjnie.

Gość rypcik
wartości, światopogląd, wyznanie, zainteresowania ... Tak więc o kogo ci chodzi tak konkretnie ?

Już piszę... Wartościowego pod względem światopoglądu, wartości którymi się kieruje w życiu. Ale coś o sobie - jestem młodą, wykształconą, ponoć dosyć ładną i zgrabną osobą. Lubię dobrą książkę, wypoczynek nad morzem, chociaż w górach jestem równie często (mam blisko). Staram się optymistycznie patrzeć na świat. A co do faceta ..... szukam takiego zupełnie normalnego. Wygląd nie ma większego znaczenia. Liczy się osobowość.

Gość Kajman
Zaczynasz mi się podobać. Powiedz coś więcej o sobie.

Gość cassiuss
to ja !

informacja: ja sie nie nadaje bo nie jestem normalny i lubię perwersje chociaż z zewnątrz tego nie widać ale mam w głowie dużo różnych nienormalności i mam dziwny świtopogląd liberalno-konserwatywno-agnostycko-erotyzujący... coś w tym rodzjau może być? ;)

Gość krokodylica znad nilu
kajman ty mi sie podobasz masz fajną paszcze pójdziemy na fellacha zapolować?

A zaopatrzyłaś się w stosowny sprzęt? Ja na Twoim miejscu kupiłabym: szkło powiększające ( a może mikroskop nawet), świecę (no, może być porządna latarka), zapałki (jeśli jednak ze świecą bedziesz szukać), teleskop, peryskop (o lornetce nie wspomnę, bo to oczywiste), a że to czasochłonne bardzo zajęcie, to wygodne buty i odzież wierzchnią na wszelkie zmainy pogody. I szukaj, dziewczyno, szukaj, bo ja nie mogłam znaleźć w swoim czasie :)

Gość facet z poludnia
Mala Mi zalozyla temat i ... uciekla :( napisz prosze z jakiego miasta jestes

Gość Mała Mi przestań
za pzreproszeniem pieprzyć że liczy się dla Ciebie osobowość. Bo jakby Ci się trafił kurdupel z małym penisem to byś kazała mu spier... Więc nie mów że tylko osobowość! Osobowość to pzry okazji, po pierwsze wygląd. Niestety to się liczy w dzisiejszych czasach w związkach najbardziej! Wzrost, mięśnie i penis !!!

Gość JEZUS JEST PANEM

Gość A PAN BÓG PAPIEŻEM

Gość uahaha
zlewam z was ludzie!!!!!!!

Powiedzmy ze zastąpię Małą Mi bo szukam dokladnie tego samego :) Tylko ze z mazowieckiego:) Jacek---> stopka mi się podoba 🌼

Gość A SPRÓBOWAŁABY WAM SIĘ

Gość QRWA NIE PODOBAĆ

Gość mazowiecke jest do de...
ale twoja kuciapka może być interesujaća mimo wszystko ... napisz coś więcej hopeless

Gość wchodzi dziedzic pruski
Mala Mi ------------> no rzeczywiscie moglabys dac jakis znak ze Cie ten temat jeszcze interesi w ogole no i to miasto zapodac ewnetualnie aha jak do Twojego miasta zajezdza bus 194 , 710 ,58 , 8 , 646 lub 120 albo 47 to juz caly jestem Twoj ;)

Gość mazowiecke jest do de...
no, wszystko ... o duszy i ciele. Jeśłi o duszę chodzi to na przykład czy jesteś extrwertyczką czy wprost przeciwnie, czy jesteś delikatna czy raczej ostra, czym się interesujesz, a czego nie znosisz ... Jeśłi o ciało to jaką masz sylwetkę, jaki kształt piersi, jakie uda i pośladki ... pisz, pisz i opisuj siebie jak najwierniej.

Jestem zdecydowanie extrawertyczką, bardzo towarzyska ze mnie osóbka. Mam oryginalne poczucie humoru, ubię sie dużo i często smiać, ale to zwykle odstrasza mężczyzn Co do wyglądu to jestem blondynką, mam niebieskie oczy, mam typowo kobiecą figurę, czasem myślę że aż za bardzo

Gość hopeless nie podałaś
najważniejszego czyli wzrostu! Weź pod uwagę to że facet może być kurdupel niższy od Ciebie i może kompletnie nie pasować !!! No podaj ile masz wzrostu !!!

Gość wartościowy facet
jestem

Napisałam ze mam 165 cm Faktycznie nie lubię knypasków ale nietrudno znaleźć wyższego facet. To jak będzie z tym czarnym nickiem??