Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZA.

Jaki szampon i odzywka do mega przesuszonych prostwonica wlosow??

Polecane posty

Gość IZA.

help prostownica bardzo zniszczyla mi wlosy sa sianowate, rozdwojone, przesuszone:( co im pomoze, moze znacie jakies cudowne kosmetyki do wlosow blond?

Gość Mandylionona
Ja polecam płukanie w zwykłym soku z aloesu(do kupienia w aptece).Poza tym możesz wypróbować olejku rycynowego(dodaj go kropelke do szamponu,którym myjesz głowe).Jednak wydaję się mi,że te preparaty mogą przyciemniać włosy:/

LOREAL - SZAMPON I ODZYWKA DO WLOSOW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH,MASECZKA NIVEA TEZ DO ZNISZCZONYCH I ODZYWKA W SPRAYU BEZ SPLUKIWANIA GLISS KUR .JA TEZ PROSTUJE WLOSY I TAKICH WLASNIE PREPARATOW UZYWAM I JEST OK

Gość lala la
proponuję sięgnąć po preparaty dostępne u fryzjerów albo w sklepach fryzjerskich, swietny jest Loreal serie expert, podobno bardzo dobre jest Joico, polecam wejść na wizaż, tam na forum fryzjerskim jest bardzo dużo o preparatach do włosów zmęczonych prostowaniem

Gość madziks
Jedwab polecam !!!!!!!!!!!!!

Gość enrica
ja uzywam prostownicy od 2 lat. Na poczatku byla to zwykla prostownica teraz oczywiscie jest cermaiczna. Byl czas kiedy moje wlosy były strasznie wysuszone, rozdwajaly sie i wypadały. Moj fryzjer polecil mi szampon i maske GOLDWELL Kerasilk Treatment ( do wlosów ekstremalnie suchych, zniszczonych, trudno poddajacych sie stylizacji)(czerwona!!). Jest to najmocneijszy szampon i maska do wlosow suchych i zniszczonych. Moim zdaniem sa rewelacyjne, Wlosy są miekkie i blyszczace. Przesatly wypadac! Polecam wszytkim! Oczywiscie efektow nie widac po jednym uzyciu, u mnie pojawily sie gdzies po 3-4 tygodniach. Polecam maske i szampon!

Gość malenkkaa
GLISS KUR - tego proponuje wyprubowac... szampon i odzywke.... No a takze Dove ten granatowy... niom Ja tez mam takie wlosy po prostownicy rozjasnianiu itd... i uzywam od niedawna dove ale fajnie pachnie i wlosy sie latwiej rozczesuja ale efekty pewnie bedzie widzac po zuzyciu calej buteleczkie... To pa

zdecydowanie polecam maski do włosów, odżywka może sobie nie poradzić :o mam ten sam problem co Ty.Od prostowania mam zniszczone sianowate włosy a muszę prostować...............bo są sianowate :) błędne koło. Stosuję maseczkę Garnier Fructis, nakładam na włosy, potem czepek foliowy i ciepły ręcznik. Trzymam przynajmniej 30 min. Polecam też sprawdzony przepis naszych babć- żółtko i olejek rycynowy ;) Jak mi się przypomni, to robię sobie taką kurację na włosy ;)