Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingingin

RZESZÓW- ginekolodzy!!!!

Polecane posty

Gość iweti
Cześć dziewczyny ja rodziłam na szopena i szczeże nie polecam, tną jak popadnie. Urodziłam 8 dni po terminie oczewiście cesarka. Niby było wszystko dobrze wody płodowe czyste tętno dziecka też dobre przyszedł Kluza i zadecydował o cesarce był bardzo niemiły.

Dziewczyny, gdzie przyjmuje dr Piękoś prywatnie? Jak jest z rejestracją i opłatami? Proszę o odpowiedź.

Gość aanika
engiX Piękoś przyjmuje na ul. Czackiego 2/3 w Pon.16-18. tel. 85 36 607 ( w godzinach przyjęć) opłata za wizytę 60 zł w tym badanie i USG. Miałam na początku ciąży robioną cytologię i nie płaciłam dodatkowo.Także cenowo nie jest jeszcze najgorzej.

Gość PRAWIE RZESZOWIANKA
JA RODZIŁAM NA RYCERSKIEJ PRZEZ CC...OPIEKA BYŁA W PORZĄDKU-POŁOŻNE MIŁE, ŻARTOWAŁY ITP.,LEKARZE TEŻ W MIARĘ, NAWET JEDZENIE BDB.:).JA POLECAM!

Gość PRAWIE RZESZOWIANKA
...natomiast niezbyt przychylnie koleżanki opowiadały się o LWOWSKIEJ....SŁYSZAŁAM TAM RÓŻNE RZECZY...NP. W SALI GDZIE POWINNY LEŻEĆ 2-3 OSOBY...LEŻAŁO 5...KOLEŻANKA MÓWIŁA ŻE TO KOSZMAR...

prawie rzeszowianka trochę mnie pocieszyłaś tą opinią o tym szpitalu bo ja też mam tam rodzić ale ciągle się wacham bo znam m,ało pozytywnych opini o rycerskiej a powiedz czy chodziłaś też tam do szkoly rodzenia i miałaś lekarza z tamtego szpitala??

Gość dsylwia
Cześć ja poród mam za sobą już. W listopadzie urodziłam córeczkę przez cc na Szopena. Nie ukrywam ze chciałam cesarkę i bardzo dobrze ją zniosłam. Wkleję Wam kilka wątków które sama zakładałam jak byłam w ciąży. Pozdrawiam gorąco

Gość dsylwia
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=53955919 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=38826142 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=49839059&a=49839059 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=41302469&a=41302469 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=604&w=53600467 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=604&w=36380209 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=604&w=45670816 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=604&w=38822866 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=604&w=42099142 I jeszcze tutaj na kafeterii był mój wątek "Poród - Rycerska, Lwowska czy Szopena"

A czy któraś z dziewczyn chodzących do Piękosia na ul. Czackiego mogłaby mi napisać coś o wizycie u niego, gabinecie itp.?

Gość Buniaws
Ja rodziałam na Szopena, miałam cesarskie cięcie, było fantastycznie. Chodziłam do Warchoła, na początku ciąży miałam trochę kłopotów, ale dzięki temu, że ten lekarz nie był takim panikarzem jak ja skończyło się wszystko dobrze. Chodziłam do niego prywatnie, ale w szpitalu o mnie nie zapomniał, zapewnił mi świetną opiekę, po jego cięciu nie ma śladu!! Jak coś się działo jeszcze w ciąży zawsze mogłam do niego zadzwonić i uzyskać niezędną pomoc. Różne są o nim opinie, ale ja jestem z niego zadowolona na 100% - mojej koleżance uratował dziecko (jej lekarz bardzo znany nie zuważył czegś bardzo ważnego - to nie jakieś opowieści ona sama jest lekarzem...Dorski kulturalny, miły, ale co z tego jak nie ma go w najważniejszym momencie przy porodzie....

Gość Buniaws
Jeszcze jedno, właśnie zerknęłam na ranking szpitali i to co tam przeczytałam to czysta fikcja - np. o goleniu i lewatywie na szopena - piszą "na prośbę i w osobnym pomieszczeniu" - dobry kawał, z własnego doświadczenia - na porodówce, bez zwracania uwagi czy ktoś postronny akurat wchodzi czy nie - ja nie jestem szczególnie puderyjnna, ale bez przesady...

Gość monika_rz
nigdy nie idzcie dziewczyny do dr ferenc!!!!! po pierwsze za niedopuszczalny stosunek do pacjentki, po drugie za wrazliwosc , której nie posiada....po krotkiej wizycie powiedziala mi, 19-letniej dziewczynie (to bylo 2 lata temu) ze nie bede miala dzieci, krzyczy rzuca sie po prostu porazka , unikajcie jej jak ognia

Gość popieram..........
popieram! Słyszałam o niej wiele opini, wszystkie złe, sama też byłam u niej, Tragedia!!!! Nie dość, żę baaaardzo niemiła, to jak bada, to człowiek ma ochote płakać. Ale jej były mąż jest też ginkiem i jest super. Powinna zmienić specjalizacje. Na komornika....

Gość Gaga16
ktoś wspomnial o dokorze Chruścielu - gdzie on przyjmuje? Wolałabym praństwowo, ale może przyjmuje tez prywatnie... Kojarzę go ze szpitala, jak leżałam po pordzie - wesoły i fajny facet. Ale co do fachowości to niewiele wiem... moze ktoś cos napisać wiecej na jego temat?

Hej dziewczyny a co sądzicie o prof Skręcie?? nie jestem z Rzeszowa tylko z okolic i polocono mi go jako dobrego fachowca i lekarza, ale zauważyłam, że nie ma ani słowa na tym forum na jego temat:/

Gość Juli 500
Dr Chruścielprzyjmuje na Szopena w Medyku.

ja chodziłam do Szklarczyka - przyjmuje w Feminie na ZByszewskiego, pracuje na Rycerskiej - tam rodziłam, sam mi wykonywał cc. z lekarza byłam zadowolona, badania regularnie, usg na życzenie - nawet do szpitala do niego mogłam przyjść na usg czy na KTG - jak tylko mnie coś zaniepokoiło. pród na rycerskiej - plusy: pielęgniarki i położne miłe, opieka spoko, nie prosiłam o zmianę podkładów, pani ordynator czy zastępca ordynatora (wiem tylko że pani doktor) bardzo miła, potrafiła powiedzieć przepraszam, jak zabolało badanie, dziecko przy mnie, badanie przed pediatrę przy mnie - o wszystkim mi mówiono, pokazano jak ubierać i przebierać, zajmować się pępkiem, jedzenie też okej - po dwóch dniach głodówki wszystko mi smakowało ;) lewatywy nie robiły, bo nie chciałam, goenie i prysznic w osobnym pomieszczeniu, za zamkniętymi drzwiami - mają tam specjalne golarki do golenia na sucho więc skóra o wiele mniej swędzi jak włoski odrastają- polecam to rozwiązanie. personel jest normalny i ludzki - jak leżałam na ktg nie musiałam leżeć z \"gołym tyłkiem\" - panie poprosiły o zdjęcie majteczek, po czym od razu przykryły mnie szlafrokiem. minusy: krótki czas odwiedzin - od 16-17, mogłam za to w ciągu dnia wyjść do holu. miało to jednak swoje dobre strony, bo mogłam swobodnie chodzić bez stanika czy \"wietrzyć\" piersi, bo miałam pogryzione przez małą, czy zmienić sobie wkładkę. ubolewam, że dopiero na koniec pobytu położna jedna się zorientowała i pokazała mi dokładnie jak karmić małą - jakbym wiedziała wcześniej, to może uniknęłabym ranek na sutkach :o

Gość mmmm11
ja chodzę prywatnie do Z.Mądrzaka jak do tej pory jestem zadowolona. kilka znajomych już u niego rodziło i nie narzekały. w razie problemów zawsze jest pod telefonem i od razu przyjeżdża do szpitala jak coś się dzieje.

Gość aśka6
jakie są Wasze opinie na temat dr Stanisława Rzucidły?

Gość smyx
*** Ja tez mialam okazje byc na wizycie u Pana Kluzy R. Przezylam szok ciaza zagrozona ! Gdzie tydzien wczesniej w innym miescie dowiedzialam sie ,ze jestem stworzona do rodzenia dzieci ! Przepisal mi 6 nosp i 12 asmagow na dzien hehe dobrze ze ich nie wzielam bo pewnie mialabym zagrozona ciaze! Badanie polegalo na wlozeniu palca , usg pan doktor stwierdzil ze to dla niego ja tam nic nie zobacze ! Waga u pana doktora wskazuje 10 kg wiecej grzecznie powiedzialam z w media markt sa promocje na tego typu sprzet !Pan doktor nie zapoznal sie z moja historia ciazy zreszta pan doktor musial chyba uczeszczac na kurs szybkiego czytania bo robi to blyskawicznie!! O cisnieniu moglam zapomniec a co mnie w ogole scielo z nog to koncowe jego zdanie cytuje " to ze pani dobrze zaczela ciaze to nie znaczy ze pani dobrze ja zakonczy " to byla pierwsza i ostatnia wizyta u tego jakze " doswiadczonego doktora " SZCZERZE ODRADZAM CHODZE TERAZ DO PANI DR. MROCZKI REWELACYJNA KOBIETA POLECAM :)

ja tylko chcialam dorzucic swoje tzw. 3 grosze. pare lat temu za namowa mojej mamy poszlam do dr prokopowicza w ramach kontroli. wtedy bylam na tabletkach cerazette , ktore powodowaly u mnie tradzik. dowiedzialam sie ze z tradzikiem jak mlody chlopak (28 lat) to napewno mam tak wysokli poziom testosteronu ze pewnie i tak dzieci miec nie moge wiec on nie wie po co ja w ogole te tabletki biore - dr powiedzial to wszystko przed jakimkolwiek badaniem. byl bardzo nieprzyjemny, chamski i czulam sie wrecz stlamszona. zlecil badania hormonow, ktore byly w jak najlepszym porzadku, ale to juz inny lekarz stwierdzil. byla to najnieprzyjemniejsza wizyta lekarska w calym moim zyciu, nigdy wiecej prokopowicz, zaczelam sie bac ginekologow dzieki niemu. nie kwestionuje wiedzy medycznej, ale grzecznoscia to mnie nie zachwycil ;)

Gość eve_tubi
Witam ja ne jestem z rzeszowa ale dojezdzam do lekarza pan Tomasza Kluz nie mylic z romanem kluza.pan tomasz kluz przyjmuje na chopina w prywatnym gabinecie.mnie wydaje sie o n bardzo dobry.co prawda pracje w szitalu na chopina ale na ginekologi ale jak lezalam na patologi ciazy to przychodzil do mnie.czy ktos zna go alebo leczy sie u niego?

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DAJCIE NAMIARY NA DR. DYMKOWSKĄ LUB MROCZKE PILNE!!!!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
??????????????????????

Hej polecam lek. gin. Ryszarda Zawrzykraja przyjmuje tylko w czwartki w MSWiA od godziny 12.30-18.30 Polecam wam dziewczyny dużo dobrych opinii o nim słyszałam i rzeczywiście jest bardzo dobry. Jestem w 8 tygodniu ciąży i jestem bardzo zadowolone i wizyt u tego lekarza, jest bardzo miły i doświadczony i komunikatywny możecie z nim na każdy temat nurtujący was porozmawiać. NA PRAWDĘ WAM POLECAM !!!! :)

hej kazdy jest ok!!! ale polecam :Tomasz Margoń i jego żone- oni sa naprawde wspaniałymi specjalistami! noi teżTomasz Kluz !!! a z położnych to mgr Irene Perłowska

do eve tubi - ja go znam (Tomasz kluz) on jest naprawde swietnym specjalista i jest także bardzo uprzejmy miałam z nim stycznośc na praktykach w szpitalu na Chopena oraz na studiach gdyż on wykłada Patologie!!!!!!!!!!

Gość jkl1234
hmm...ja byłam prywatnie u dr. Romana Kluzy i skierował mnie do szpitala na Szopena na operacje i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona i z pobytu w szpitalu i z doktora...w ogole nie odnosił sie do mnie chamsko,na wizycie byl mily,wytłumaczył mi wszystko, w szpialu interesował się mną na tyle ile mu czas pozwalał,odwiedził mnie zaraz po operacji zeby poinformować o wyniku,przy wypisie przypomniał o zabraniu wyniku histopatologicznego,na każdej wizycie się uśmiechał i wcale nie wyrzucał mnie do domu,zwyczajnie się zapytał kiedy chce wyjść i się dostosował do mnie...a co do odwiedzin to nie zauważylam zeby wyrzucał odwiedzających choć wiem że nie ma tam wyznaczonych godzin i ordynator bardzo pilnuje tego aby nikt nie wchodził na oddział...także jestem zadowolona z Tego doktora i następne wizyty będą również u niego Pozdrawiam wszystkich:)

hej dziewczyny polecam wam dr. Ryszarda Zawrzykraja przyjmuje on w czwartki na MSWiA od 12.30- 18.30 jest bardzo przyjemny i konkretny można się go o wszystko zapytac w sprawie np. ciąży jestem w 2 m-cu ciąży i jestem z niego bardzo zadowolona jest na prawde super polecam :)