Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie

powiekszone brodawki-czy po porodzie* sie zmniejszaja i wracaja dos stanu przed

Polecane posty

Gość kto wie

*po porodzie- chodzi mi czy wogole one juz zawsze beda takie duze i ciemne, czy jak skoncze karmic piersia to ich wyglad bedzie wracal do stanu przed ciaza- prosze odpowiedzcie mi jak wiecie!!!moje teraz zrobily sie wielkie i ciemne!!!jak 2 wielkie nosy!no wiem ze tak musi byc, ale ja nie chce miec takich zawsze!!

Gość po czasie
po czasie się rozjaśnią ale niestety niekoniecznie wrócą do stanu sprzed ciąży

Gość kto wie
a wielkosc brodawki???zmniejszy sie???????????

Gość po czasie
wielkośc brodawek też się zmniejszy... ale też prawdoorobnie nie do tego stopnia jak były wczesniej Niestety karmienie pozostawia ślady.... ale i tak warto!! :)

Gość podnoszeee

Gość ja zaś

Gość ja zaś
bardzo się martwiłam czy z moimi piersiami jest wszystko w porządku. A to dlatego, że moje brodawki w czasie ciąży nie zciemniały i sie nie powiększyły. Miałam obawy czy bęedę mogła karmić.... Karmię już ponad siedem miesięcy i wszystko jest w porządku. A brodawki są blade i wcale nie powiększone. Tak więc nie wiem od czego to zależy ale myślę, że Twoje powrócą do pierwotnego wyglądu. A i jeszcze jedno nie wiem czy to ma jakiś związek z ich wyglądem ale od pierwszego dnia aż do teraz nie miałam problemów z brodawkami. Nie wiem co to są popękane brodawki itp. Nie musiałam niczego używać. Pozdrawiam i przepraszam za zbyt chaotyczną wypowiedź.

Gość dziekuje za wypowiedzi
ale i tak moja ciekawosc nie zostala zaspokojona

Gość piszcie piszcie
bo fajny temat. Ja sie zastanawialam,czy kazdej kobiecie brodawki sie tak powiekszaja i ciemnieja,ale jak przeczytalam wypowiedz kolezanki powyzej,to chyba nie kazdej :) Na szczescie, bo szczerze mowiac, takie ciemne i duze brodawki wygladaja okropnie.

Gość piszcie piszcie

Gość co mam ci napisac
moje sie powiekszyly i zceimnialy!!!i nie podobaja mi sie takie!

Mi gdzieś dopiero po roku jak skończyłam karmić zrobily sie jak wczesniej jaśniejsze i mniejsze a w ciąży to były az brazowe.Myśle ze po karmieniu i po zakonczeniu karmienia w jakims tam stopniu wracaja do swoich poprzednich kolorów i kaszałtów:)

no z tym kształtem to róznie może byc :D Ale ciemnienie i powiększanie sie otoczek to przystosowanie prawdopodobnie mające za zadanie ułatwic dziecku odnalezienie brodawki... z tego wniosek ze w dużym stopniu zaniknie keidy juz nie będzie potrzebne ;) Szczerze mówiąc trochę nie rozumiem obaw o wygląc brodawek :P.... dla mnie prawdziwa udręka jest patrzenie jak codzien pojawiaja sie nowe rozstępy!! To odpiero koszmar!! A do rozpoczęcia karmienia jeszcze trochę mi zostało....

Gość u kochanaaaaaaa
rozstepy to osobny rozdział:)

Gość wszystko wroci do normy
cierpliwosci:)