Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Dzień dobry Wpadłam na momencik w przerwie między egzaminami. Niestety, jeszcze wiele mnie czeka. jeden już chyba oblałam, normalnie koszmar... busia---> 🌼 To tylko takie chwilowe pustki, ja nie bywam tu za cześto z powodu sesji, bo jeszcze mi dużo tego zostało :( A zdrówko już lepiej, mogę normalnie funkcjonować, dziękuję że pytasz 🌼 Dla każdej po 🌼 i zmykam na kolejne zaliczenie ;( Miłego dnia

Gość żalosć mnie ujmuje...
ostatnio wszystko wali mi sie na glowe... mam 17 lat i nie potrafie poradzic sobie z moim zyciem kilka tygodni temu rzucil mnei facet a ja nie potrafie o nim zapomniec...po prostu nei potrafie! poza tym nie mam sily sie uczyc jestem w 2 klasie LO i powinnam duzo sie uczyc zeby zdac mature za rok:/ ale ja jestem caly czas zmeczona...jak slucham jakiejs smutnej piosenki to przed oczami przewijaja mis ie najgorsze chwile mojego zycia i lzy ciekna mi po policzkach wiem ze mam problemy emocjonalne poza tym problemy w domu.. moj ojciec czasami naduzywa alkoholu:/ nigdy nie bylo tak zeby zachowywal sie agresywnie czy cos w tym stylu ale awantury wtedy to normalka a ja nie potrafie normalnie funkcjonowac dawniej potrafilam nie myslec o niepowodzeniach i brnac do przodu ale teraz nei mam sily... powiedzcie mi czy jest sens walczyc o tego chlopaka?? moze wpasc na niego przypadkiem...ja nie zapomne o nim wiem o tym...to byl moj pierwszy facet...moze dlatego az tak to przezywam?? pomozcie mi...bo ja juz nei potrafie sie cieszyc..

Czesc dziewczyny!!! Wlasnie wrocilam z uczelni i jestem wykonczona. Najgorzej mecza te dojazdy w taka paskudna pogode. Zaliczenie z seminarium juz mam, jeszcze tylko w przyszlym tygodniu ze specjalizacji. W zeszlym roku sie wkurzalam, ze mam tyle egzaminow, ale teraz dziekuje Bogu, ze zrzucili wszystkie z piatego na czwarty rok, bo juz odzwyczailam sie od nauki:) Wczoraj na zmaine koloru sie nie odwazylam, ale fryzjerka tez odradzala, bo podobno ladnie wygladam w takim jak teraz. Za to inaczej obciela mi grzywke i narazie sie przyzwyczajam:) A co do wpisu zalosc mnie ujmuje, to powiem ci, ze wiem co czujesz. Pewnie kazdy z nas przechodzil jakas niespelniona milosc i na to chyba nie ma lekarstwa. Trzeba swoje sie nasmucic i wyplakac, zeby moglo minac.Trudno radzic mi czy walczyc o tego chlopaka. Nie znam waszej sytuacji. Ale jestes jeszcze mlodziutka i pewnie jeszcze wiele facetow przed toba:) Moze mi nie uwierzysz, ale na pewno wszystko sie ulozy. zawsze sie uklada, tylko nie zawsze od razu. Wierz w to:) Milego dnia wszystkim, powrotow do zdrowia i zdanych egzaminow!!

Czesc sweetkatie:) Widze, ze juz wrocilas od rodzicow. Mam nadzieje, ze dajesz sobie rade z tesknota za mezem:)

Cześć dziewczynki! Wpadłam tu w ramach przerwy w nauce, widzę, że ostatnio tu się za dużo nie dzieje, ale mam nadzieję że to się zmieni :) A tak poza tym to u mnie wszystko dobrze, na razie wszystkie egzaminy i zaliczenia do przodu :), ale jeszcze mi tydzień został męczarni. Ale w weekend muszę sobie już pomiprezować i wybrać się na jakieś wyprzedażowe łowy :) No właśnie dzieczyny, może któraś z Was jest z Warszawy i wie, w którym centrum handlowym ubrania nie są jeszcze zupełnie poprzebierane? 🌼 👄 i miłego wieczoru dla wszytkich :) nie dawajcie się pogodzie ani wirusom

Witajcie! Nie zaglądam tu ostatnio zbyt często, bo na nic nie mam czsu. Tak bym chciała usiąść spokojnie do komputera i o niczym nie myśleć, ale sumienie mnie gryzie :-) Byle do końca stycznia...

witajcie kobietki widze że wszystkie jesteśmy tak samo zapracowane... no ale niedługo się to zmieni...:D miłego wieczorku🌼

hejka🖐️ u mnie nic nowego....jakos nie mogę zabrac sie do pisania:( zycze Wam pozdawania egzaminów:) pozdrówka i miłego dzionka:)

Witam:) Wlasnie zabieram sie za robienie piernika. Nie wiedzialam, na jakie ciasto sie zdecydowac, ale piernik to chyba taki w sam raz na zime:) Mam nadzieje, ze jak juz pozdajecie wszystkie egzaminy, to nasz temat odzyje:) Newt--- jezeli to jest to co mysle w Twojej stopce, to gratuluje !!! Napisz cos wiecej o przygotowaniach itd., bo fajnie sie tego slucha i czyta. Nie dajcie sie zimie, dziewczyny!! pa

Laski kochane 🌼 Ja wpadam znów na chwilkę, nie dajcie się pogodzie, choć mróz jest stttraszszsznyyyy... Ja już po najgorszym i wybieram się na zakupki Dla wszystkich zapracowanych i niewyspanych: sweetkatie 🌼 busia 🌼 migotka 🌼 newt 🌼 lazurka 🌼 Mam nadzieję że pierniczek się udał;) I już najgorszy tydzień minął, na razie wszystko do przodu, więc pewnie niedługo częściej tu będę

hejka dziewczyny!!! mroźno jak ......:) hopeless---dobrze, że juz po wszystkim , 🌼...co do zakupów, to ja tez dzis poczyniłam, tak na poprawe humoru :) lazurka--- kurcze, ale kusisz tym pierniczkiem, ;) ja dzis napisałam strone nowego rzdziału i nic poza tym, osd poniedziałku ostro zabieram sie do roboty, tymczasem pozdrawiam i udanego weekendu zycze:)

Hej dziewczyny!! Witam was jako swiezo upieczona 24-latka:) Wczoraj mialam urodzinki i dzis dochodze do siebie. Pochwale sieWam, ze dostalam wymarzone prezenty: torbe i ksiazki. Wlasnie takie jak chcialam. Ten moj A. chyba czyta w myslach, hehe. Dzis wieczorem ide na bal, niestety nie jako gosc, ale do pracy, bo bede kelnerka. Nie bardzo moglam odmowic, a poza tym zaplaca mi, wiec sie poswiece. Poza tym, przyjezdza do mnie rodzina, wiec przez najblizszy tydzien bede tu rzadziej zagladac:( Hopeless---- ale ja Ci zazdroszcze, ze mieszkasz w Warszawie. Kocham to miasto. moze odzywa sie u mnie syndrom prowincji:) I niestety nie poradze Ci co do wyprzedazy, ja ostatnio poluje na kozaki, moze teraz uda mi sie cos znalezc.. Pozdrowienia gorace dla Was!!

witam i o zdrowko pytam ;) życzenia wszystkim babciom zlozone? haha ;) ja dzis bylam i zlozylam lazurka! wszystkiego naaaaaaj zycze Ci z calego serca 🌻 a jakie ksiazeczki dostalas? pochwal sie! ja uwielbiam czytac ksiazki i wlasnie zamierzam sie na jakas nowa ale jeszcze nie wiem na co (bo po co pisac prace jak mozna poczytac ciekawa ksiazke...;) ) no a pogoda to faktycznie... brrrrrr ale damy rade :D pozdrawiam wszystkie forumowiczki! :)

lazurka---> 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Ja się tylko chciałam dołożyć od życzeń- wszystkiego naaj:) A co do zakupów, to jakoś udało mi się upolować spódniczkę;) Ale tym razem nie pojechałam do Arkadii, tylko do mniejszego centrum handlowego. Dla reszty po 🌼 Spijcie słodko

busia---> 🌼 Ciesze się że i Tobie zakupy się udały. A co takiego Tobie się udało upolować, pochwal się;)

Cześć Kochane! Mrozi u mnie strasznie, dzisiaj -20 :-) Lazurka--- dobrze sie domyślasz :-) Przeraziłam się ostatnio jak tam zaglądnęłam, bo zostało mi mało czasu, a przygotowania w proszku. Póki co mam salę, muzykę, kamerzystę, fotografa i termin w kościele, ale nic poza tym :-( W przyszły weekend wybieram się na Targi ślubne, może jakąś ładną kieckę tam wypatrzę, bo na razie nie mam pomysłu, a czas ucieka... Pozdrawiam cieplutko!

Hej, wlasnie mam chwile poki wszyscy jeszcze spia:) Dziekuje Wam za zyczenia!!! bardzo!!! Mam nadzieje ze Wy tez zdradzicie, kiedy macie swoje swieto, zeby mozna bylo zyczenia sobie skladac:) Najgorsze jest to, ze teraz nic nie moge napisac nowego do magisterki, bo jakos sie nie udaje. A to z powodu gosci. Ale bardzo rzadko ich widuje i ciesze sie ze sa. koniczyneczka----- dostalam 3 tomu \"perel kina\", bo od dawna mi sie marzyly, tym bardziej, ze wychodzi zaraz tom 4. Kino to moja pasja i te ksiazki dlatego. Zal mi, ze nie mam juz czasu tak duzo czytac, ale zawsze czytam chociaz w pociagu, kiedy jezdze na uczelnie. Przez tyle lat zdazylam sie przyzwyczaic do warunkow.:) Ostatnio przeczytalam \"ulice marzycieli\", dostalam od kolegi, ktory gra w zespole muzyki celtyckiej i ma swira na punkcie Irlandii. Nawet mi sie spodobala ta ksiazka. newt-----teraz juz zostala Ci najprzyjemniejsza czesc, bo kupno sukienki.:) W zeszlym roku bylam na targach slubnych w katowicach i to byl koszmar. Od samego rana masa ludzi i nawet chodzic nie mozna bylo normalnie, tylko jak w procesji. Bylo duzo wystawcow, ale nawet nie mozna bylo nic spokojnie poogladac. Mam nadzieje ze u ciebie bedzie lepiej. No wlasnie, a gdzie Ty sie wybierasz? U mnie koszmarne mrozy i staram sie nie zamarznac. jedyna istota cieszaca sie z nich jest moj pies, ktory szaleje z radosci na spacerach. Dobrze, ze chociaz on:) Trzymajcie sie cieplo dziewczyny!!

Gość antoszka
no czesc wam wszystkim przesylam usciski i pocalunki i ciesze sie ze pozdawalyscie .

witajcie ale zimno się zrobiło czyżby nadchodziła epoka ladowcowa...brrrr...oby nie...bo to nie będzie przyjemne...miłego i ciepłego dnia:D

Gość antoszka
ojej! u mnie tesz tak bardzo zimno chyba ok. -18°C a u was tesz tak zimno?

Wybieram się na Targi do Hali Ludowej we Wrocławiu, bo to 15 minut spacerkiem od miejsca, w którym mieszkam :-) Ale zastanawiam się, czy jest w ogóle sens tak się pchać, bo może być rzeczywiście scisk i tłum. Pewnie nic ciekawego nie uda mi się zobaczyć, a kosztować to na pewno będzie sporo :-( No nic, zobaczę jeszcze. Zdam relację, jakby co ;-)

hejka, lazurka----sorki, ze spóźnione ale bardzo gorące sredeczne zyczonka z okazji urodzinek🌼 hopeless---ja kupiłam spodnie:) uwielbiam tę część garderoby....oczywiście dżinsy, hi hi...... newt---udanych przygotowań do ślubu....przyznasz, że to bardzo przyjemne, ale dość stresujące:) antoszka----w końcu sie odezwałaś:), jak bedziesz miec więcej czasu to napisz co u Ciebie:) migotka---hello:) ja dzis zmarzłam bardzo, poza tym lazurka nic sie nie martw, ja też jakos weny nie mam do pisania pracy, a tu czas goni........a jak u Was dziewczyny ta kwestia?:) pozdrawiam was cieplutko, całuski :)

witka!! dziewczyny ale sie ciesze - dzis mialam ostatni egzamin! hurra!! no i teraz do konca maja pozostaje sie obronic (ale do konca lutego musze miec tak mniej wiecej skonczona prace:/ ) i the end :D lazurka, ja ostatnio czytalam ksiazke \"ps. kocham cie\" rewelka. tez zawsze w drodze do szkoly kolejka czytam :) newt pewniakiem wszystko zdazysz przygotowac do tej magicznej daty :) masz juz jakas suknie na oku, jakis wzor? jak mozesz to pokaz przykladowego linka, z przyjemnoscia zobacze! ja od jutra przysiadam i az beda wiory leciec (buahahaha!) pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn! 🌻

Do wszystkich zainteresowanych! www.loretta1.wroclaw.pl Trzeba wejść na kolekcje, wybrać Loretta i kliknąć w numer 5 :-) Podobaja mi sie proste sukienki, a to jedna z tych, które mi wpadły w oko.

Gość antoszka
hey Busia! dzieki za pamiec pozdrawiam serdecznie. Mam troche klopotow i potrezebuje naprawde dobrej rady. Nie odzywalam sie bo tak naprawde duzo myslalam nad moim problemem i tak naprawde nie wiem co mam myslec i jak mam postepowac. Nie mowilam wam ze bylam mezatka bo sie wstydzilam o tym mowic a tak naprawde jeszcze bardzo boli. A teraz on nie daje mi spokoju i robi swinstwa. Ja nnie wiem jak mam sobie z tym poraczic.

Gość antiekie
a moze ktos mi poradzi cos? Moj maz ex-maz jest chory, nie wiedzialam o tym do ok. dwuch tygodni. Teraz moge puzzel pozbierac i teraz wiem dlaczego tak wszysko sie rozwalilo. Ja go jeszcze kocham jakos trudno o nim zapomniec. On chce zebysmy sprubowali na nowo ale ja sie boje ze to tylko dlatego bo jest chory i potrzebuje kopgos kto sie nim zaopiekuje no zeby tesz sam nie byl.

hejka🖐️ jak tam kolejmy mrozny dzionek?:) antoszka---strasznie mi przykro, z powodu problemów z mężem:(, mam nadziej, że wszystko sie jakoś dobrze ułozy:) duzo szczęścia zycze:) sweetkatie---co u Ciebie??? pozdrawiam was wszystki gorąco....zmykam bo dzis kolęde mamy .....pa,

Laseczki drogie! Ja tylko daję znak życia, nadal się uczę, bo w piątek najcięższy egzamin w sesji:( Jakoś ostatnio dość jestem smutna i nie mam weny do pisania, więc nie będę zanudzać... migotka 🌼 🌼 busia 🌼 🌼 lazurka 🌼 🌼 antoszka 🌼 🌼 newt 🌼 🌼 koniczyneczka 🌼 🌼 sweetkatie 🌼 🌼 I dla całej reszty po 🌼 🌼 Nie chorujcie i nie dajcie się wirusom.

Czesc dziewczyny!!! Zaliczylam dzis specjalizacje z logopedii i po sesji:) Ciesze sie, ale teraz trzeba sie ostro wziac za prace magisterska, niestety. Newt--- ja bylam na targach w spodku, to duzy obiekt, ale byl koszmarny scisk. Wejscie chyba kosztowalo 10zl. Napisz jak bylo u Ciebie, jesli sie wybierzesz. Obejrzalam sukienke. Bardzo ladna. Tez chce jakas prosta, bo nie wyobrazam sie w takiej szerokij. Podobaja mi sie niektore takie, ale wiem, ze bym sie zle w niej czula. Z tej strony podoba mi sie sukienka nr 4. Tylko ciekawe, jak wyglada z przodu...Widzialam kiedys sukienke moich marzen na jakiej stronce tak przypadkiem, ale nie pamietam jej adresu. Jak znajde to wam podesle:) koniczyneczka----- gratuluje konca sesji!! Sweetkatie----- moja kolezanka, na ktorej slubie bylam w te wakacje, miala bardzo podobna sukienke. antoszka---- ciesze sie, ze w koncu do nas zawitalas. Nas nie musisz sie wstydzic. Tu mozesz powiedziec, co Ci lezy na sercu, a kazda z nas na pewno poradzi Ci jak umie najlepiej. Wiem co czujesz, bo tez kiedys znalazlam sie w podobnej sytuacji. Z tym, ze tamten czlowiek uleczyl mnie swoim zachowaniem z mojej milosci do niego. Jesli chcesz, to kiedys opowiem wiecej...Sama musisz posluchac swojego serca. Jesli go kochasz...Czasem w chorobie czlowiek madrzeje. Dostrzega bledy ktore popelnil i chce sie zmienic. Moze ja jestem troche naiwna, ale nie umiem zle myslec o ludziach, chociaz to niedzisiejsze. Sprobowac zawsze mozna, mam tylko nadzieje, ze nie bedzie Cie to wiele kosztowalo... Pozdrowiena dla wszystkich!!!