Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka1269

Ile zarabiacie miesięcznie sprzedając na allegro?

Polecane posty

Gość mezatka44
jezeli kupisz wagon wosku i wagon dodatków (suszone listki, owoce..itd) to zarobisz na wyrabianiu ozdobnych świec :)

Gość dorota215
moj znajomy sprzedaje uzywane majtki kobiece ze śladami śluzu, moczu i kupy. Mowi, że świetnie na tym wychodzi:O

Gość kalinka1269
mezatka44 on własnie tak robi, kupuje produkty i robi świece, ale czy to może być opłacalne?

Gość mezatka44
napisałam Ci. Tylko duże ilości. Jesli kupisz swiece i dodatki w sklepie i przerobisz je (przetopisz) to nie.

Gość kalinka1269
mezatka44 Ty robisz świece?

Gość edyta -motylek
wiecie..tez o tym myśle ,mam duzo pomyslow np recznie robione rameczki,kartki i pozostale rzeczy ..ksiazki ktore sa mi niepotrzebne itd bo o robieniu swiec nie mam pojecia :) jak myslicie ..warto sie za to brac?

Gość mezatka44
jestem na Allegro klika lat. Handluje tam róznymi rzeczami ale nie pytaj czym...bo i tak nie napisze. Wybacz.

Gość Jurek O.
Zarobiłem ok 20 milionów zł za sprzedaż Mein KAMPF NA aLLEGRO :)

Gość mezatka44
edyta => warto sprzedac to co Ci jest już niepotrzebne w domu. Niewiele zarobisz...ale lepsze to niż wyrzucić na śmietnik.

Gość bird1984
tak sobie mysle.. niezly interes musza robic wlasciciele antykwariatow

Gość Ja .........
zauwazylam,ze wystarczy byc super sprzedawca(kilkset punktow)np.ciuchow uzywanych o wiekszych rozmiarach a wtedy ludzie kupuja u niego niemal wszystko i to za bajonskie sumy,.Az za glowe sie lapie jak taka uzywana szmatka z lumpeksu u niego idzie za tak absurdalne sumy !Czasem tego typu produkt (co ma super sprzedawca)sprzedaje taki szaraczek- powiedzmy majacy 20-30 punktow za komentarze -to rzeczy nie sprzeda albo w kolejnych aukcjach schodzi z ceny.... Kroluja metki typu MISS ETAM,GEORGE,DOROTHY PERKINS....(.pelno tego w kazdym lumpeksie )i to wystarczy aby towar sprzedawal sie jak swieze buleczki-i czesto sa to naprawde zwykle szmatki!Ech! smieszy mnie to!

Gość bird1984
do Ja ta osoba sprzedajaca e uzywane ciuszki pisze ze sa to uzywane rzeczy? dziwi mnie to bo ja bym kupila jedynie ciuch z metka

Gość Jurek O.
Przesadziłem? Popyt jest :) W tym roku licze na jeszcze wiecej :)

Gość mezatka44
tamta mezatka wyzej to KLON !!! ja jestem powazna osoba !

Gość Ja .........
No pisalam o uzywannych ciuchach ale najwazniejsza tu jest magia tych nazw na metkach...to jest chore!

Gość kalinka1269
mezatka44 jak juz wspomniałam wcześniej nie handluje na allegro, konkurencji nikomu nie zrobię :) chcem poprostu wiedzieć czy na świeczkach, biżuteri i całej "drobnicy" mozna zarobić. A jesli na świecach własnego wyrobu można zarobić , to chciałabym wiedzieć mniej więcej ile. Bo wychodzi na to że on miał rację, a ja nie... Jeśli robisz świece, biuzuterię cz inne rzeczy to super, mogłabyś podzielić się informacjami. Ale raczej preferujesz sprzedaż gotowych rzeczy.

Gość a co robicie
jak np ktoś wygra licytację ale się po towar nie zgłosi i nie zapłaci?Trzeba położyć na tym krzyżyk i jeszcze raz wystawić czy można się jakoś domagać aby kupił skoro wylicytował? Przecież na pewno zdażają się takie sytuacje....

Gość kalinka1269
Ja...... wydaje mi się, że mało jest sklepów dla "puszystych" przynajmniej w mniejszych miejscowściach, może dlatego jest takie zainteresowanie tymi ubraniami. A jak ktos jest super sprzedawcą to chyba bezpieczniej u niego kupować.

Gość mezatka44a
kalinka, ja tylko gotowe rzeczy. Nic nie wytwarzam. p/s ktos teraz zahasłował moje pseudo. Od teraz nie pisze juz jako "mezatka44" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kalinka1269
mezatka44a tak bywa pełno podszywaczy, to pewnie nie dowiem się jak się na tych świecach wychodzi :( ale nic to :)

Gość mezatka44a
co za problem? zrób kilka i wystaw. Sprzedasz - zarobisz. Nie sprzedasz...to bedziesz miała dla siebie lub na prezent :)

Gość Ja .........
niewatpliwie Rzeczy dla puszystch ciezko kupic i napewno na allegro jestich duzy wybor mnie tylko irytuje ten ped za tymi nazwami na metkach (coz to za firmy?!)a sprzedaja sie za takie pieniadze ,faktycznie moze ludzie z malych miast maja ograniczony dostep do lumpeksow(z troche lepszymi )ciuchami.Ja widze te metki w lumpeksie u siebie(duze miasto) i sa za male pieniadze dlatego dziwiw mnie te ceny naallegro

Gość mezatka44a
acha..pamiętaj o opłatach. Na Allegro nic nie ma za darmo!! Przeczytaj dokładnie regulamin.

Gość Ja .........
napewno kupujac u SS jest bezpiecznie ale to wyglada tak ,ze u nich schodzi niemal wszystko nawet chlam i to mnie dziwi a duzo obserwowalam takich aukcji

Gość a co robicie
czy ktoś mi powie co się robi jak ktoś wylicytuje i się nie zgłosi?chciałabym spróbować z allegro ale obawiam się takich sytuacji...proszę

Gość Ja .........
No podalas dobry przyklad-rzecz kupiona za jakies 6 zl ale magiczna metka sprawia....a do tego 6-7 zl za przesylke to jakie 25-26 zl ,sorry ale to smieszne

Gość mezatka44a
po 7 dniach odwołujesz aukcje. Płacisz tylko za wystawienie ...a nie za sprzedarz+wystawienie czyli prowizje.