Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka1269

Ile zarabiacie miesięcznie sprzedając na allegro?

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiem tego
nie podam ile bo mi podatek wlepią:D ale duuzo

Gość Revivale
Ja nawet 5000 zł miesięcznie- wszystko zależy od tego jak bardzo znasz rynek. Wiele osób zaczyna i kończy z jednego powodu: konkurencja. Proponuję zapoznać się z takim narzędziem jak http://www.tradewatch.pl znaczniej ułatwia rozwinięcie skrzydeł- i praktycznie nie możliwe jest splajtowanie :) W ciągu 7 dni otrzymujesz całą statystykę- nic innego- tylko krozsytać :)

Gość matatynka
Różnie, przecież to zalezy co sprzedajesz, jak wartościowe to jest i czy masz na to popyt. Jak przyglądałam się na gowork.pl/opinie_czytaj,6832 to pisali że i grosze i najniższą krajową można wyciagnąć, ale jak sie trafi w niszę to i o wiele wiecej, poczytaj jak masz ochotę

Gość gość
Ja nie sprzedaję na allegro, zbieram teraz makulaturę w postaci używanych książek i oddaję tu www.pphuorion.pl - nie opłaca się na allegro.

Gość imenadzer
Witam serdecznie, Myślę, że odpowiedzi na to pytanie będą bardzo rozbieżne. O wielkości przychodów, po pierwsze decyduje wielkość e-biznesu, po drugie forma opodatkowania, a także wartość wniesionego kapitału w szczególności wiedzy. Pozdrawiam i-menadzer

Gość gość
Radzę wejść w aukcje, ale dzieł sztuki. zerknijcie na to - http://desa.pl Jeśli dobrze traficie z nwestycjami, to naprawdę można z tego w krótkim czasie wyciągnąć potężny kapitał.

Gość rafciu
SUBKILLER Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala ci wytrwać. Dlatego pośpiesz się zmotywuj i zarabiaj pieniądze razem z subkiller.pl >>> https://subkiller.pl/?p=rufus8 Zalety naszego programu partnerskiego Unikalne programy partnerskie Premium i Sub SMS Znakomita skuteczność programów partnerskich Szybkie wypłaty bez prowizji Możliwość edycji programów pod względem graficznym 11% od poleconych Dobry kontakt z administratorem

Gość gość
Sprzedaję online już ładnych parę lat i powiem szczerze, że początki były bardzo ciężkie. Sporo pieniędzy w biznes wpompowałem. Na szczęście się koniec końców zwróciło. Teraz jest dużo łatwiej choćby z powodu dropshippingu, który pozwala znacznie zminimalizować koszty zwłaszcza te początkowe. Od jakiegoś czasu korzystam z serwisu www.dropka.pl i jest okej. Rzeczywiście nie ma dodatkowych opłat, potrącają tylko prowizję. Ciekawie też się prezentuje ich system partnerski, daje stały, dodatkowy dochód przy dość niedużym wkładzie czasu i pracy.

Gość gość
3 tysiace babki maja tutaj..,haah lepiej niz w gorszym miesiacu sprzedawcy samochodow.. 3 tysiace plus prowizja alegro , kupienie wczesniejsze produktu hmmm no ale tutaj kazda pani jest bogata i zaradna to jest kafeteria :--) swoja droga zauwazylem ze wieksze rzeeczy jak auta , skjtery na olx czy alegro stoja clraz d.uzej ini,t nie kupuje.. prawie nikt.. ludzie wiecej teraz kupuja jakkes p*****lnik tanie ale i to spadlo ... ale 3 tysiace na alegro na czyst hahaahaha co to za bajkopisarka to jest szok.. tasask gruba nie irytuj sie i nie posz mi ze sie da blble... niech ci bedzie.. ale 3 tysiace to ty chyba na alegro sprzedajesz dup..

Gość dzender
To bez znaczenia. Wykorzystujcie tak jak ja, darmowe możliwości. Konto Ogis zintegrowałam z Alllegro i teraz moje aukcje z Allegro pojawiają się automatycznie i za darmo na Ogis. Wiecie ile trwa wystawianie ogłoszeń? No właśnie - a sieć daje przecież cały szereg tego typu ułatwień. Wykorzystujcie je.

Gość gość
Ciężko określić miesięczne zarobki na allegro i innych stronach tego typu. Każdy miesiąc jest inny. Jeżeli chcecie utrzymać klientów to polecam wam dobrze zabezpieczać towar przy jego wysyłce. Solidne kartony i taśmy klejące to podstawa. Ja znalazłam dobre i tanie taśmy klejące na www.totalmarket.pl i polecam ich również wam.

Gość gość
Moim zdaniem sposobem na zwiększenie obrotów ze sprzedaży w Internecie jest założenie konta na https://www.u-stock.pl/ Przede wszystkim na chwilę obecną nie ma tak ogromnej konkurencji jak na allegro, następnie - mamy dużo niższe prowizje, a więc więcej "zostaje dla nas". Oprócz tego każdy sprzedający może liczyć na darmową reklamę na facebooku -facebook.com/najlepszeaukcjeinternetowe czy innych mediach społecznościowych przynależnych do u-stock. W moim mniemaniu to tylko niektóre z plusów tegoż portalu. Sama niedawno przeniosłam się na niego z allegro (aukcje można "przetransportować" dokładnie jednym kliknięciem).