Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka1269

Ile zarabiacie miesięcznie sprzedając na allegro?

Polecane posty

Gość a co robicie
dzięki wielkie,czyli jeśli się nie skontaktuje w ciągu 7 dni mogę odwołać i nie placę prowizji od sprzedaży tylko od wystawienia.Pytanko tylko jeszcze jedno małe-a jak się odwołuje taką zakończoną już licytację?

Gość mezatka44a
wszystko jest napisane w regulaminie.

Gość Ja .........
widywalam aukcje Sarandiny(pewnie ty nia nie jestes ale nie wazne) i to jest wlasnie dobry przyklad tanie szmatki za spora kase

Gość Ja .........
no wlasnie! i to mnie smieszy ,ze ludziska tak sie daja rabac!

Gość a co robicie
dzięki mężatka 🌻 biorę się za czytanie regulaminu....i może też sprubuję ;)

Gość ja tez ciuch
za szmateksu sprzedaje

Gość Ja .........
A przy okazji Sarandiny to musze napisac ,ze bardzo dziwie sie ,ze ta modelka pokazuje swoja twarz....jakis zbok moze to wykorzystac

Gość to moze ona sama

witam muszę szczerze powiedzieć, że sama kupiłam parę ciuszków na allegro, naprawdę bardzo ładnych i w idealnym stanie bądź z metkami za naprawdę niewielkie pieniądze. Sama także sprzedałam ubrania w których już nie chodzę a komuś jeszcze długo mogą posłużyć. Świetnie i szybko udało mi się sprzedać książki, z których kożystałam będąc na studiach. Myślę jednak, że aby dokonać dobrego zakupu na Allegro, trzeba trafić na okazję. A takie zdarzają się dość często.

Gość przy sprzedazy
uzywanych do 1tysiaca złotych ni odprowadza sie podatku

Gość kalinka1269
mezatka44a Ty to potrafisz nastraszyć, hihi a propo skarbówki, w jaki sposób sie doie, że ktoś zarabia więcej niż 1000 na allegro?

Gość mezatka44a
ja nie starsze. Jednym sie udaje a innym nie. Nic prostszego, mykaj od kompa i bierz sie za te swiece. Za lenistwo jakos nikt nie chce zapłacic buuuuuuu

Gość kalinka1269
Hmm, kusicielko...myslisz że powinnam spróbować? I co mu powiem, słuchaj , nie powiedziałes ile faktycznie na tym zarabiasz to ja się za to wziełam? hihihi, ale numer...nie pomyslałam o tym.

Gość o jeny
ale piepszysz glupoty!

Do mężatka, Wsztrzasnieta i innych tam... otóż nie zmyślam bo faktycznie można kupić coś za pare złotych i sprzedać za kilkadziesiąt! Trzeba się tylko trochę na paru rzeczach znać i tyle... Kupowanie w antykwariatach to raz, dwa to szukanie różności po znajomych i rodzinie - ludzie mają mnóstwo rzeczy w domu, które wydają im się bezwartościowe i leżą zasypane kurzem, ktoś inny robi z tego pożytek.. akurat znajomy o którym wspomniałam kupuje często na małych rynkach gdzie teraz ostatnio coraz częściej handlują drobni menele - w ten sposób mozna nabyć za pare złotych rzeczy które schodzą na allegro za taką kasę o jakiej się Wam nawet nie śniło... i na koniec najlepsze: nie dawno wspomniany wyżej znajomy wychodząc z domu do pracy natknął się na komplet trzech starych tekturowych walizek (niektórzy takowe pamiętają) z okuciami (jedna włożona była w drugą) - stały sobie spokojnie przed osiedlowym śmietnikiem... sprzedały się za 600 zł.... no comments... kupił je pewien pan jako wystrój do swojej knajpy... więc nie pieprzcie mi tu że nie można w miesiąc zarobić 1000... bo można trzeba tylko troche pomysleć.... i wiedzieć CO i ZA ILE mozna sprzedać, pzdr!!

Gość mezatka44a
dlatego pisałam , ze lepiej deko handlu niz kilo roboty :)

Gość mezatka44a
bo wiecie co...najgorsi są Ci co siedzą przed TV lub kompem i narzekają lub zazdroszczą. Posmakujcie sami tego miodu !! Pieniadze leżą na ulicy !! czyż nie??

Gość uczulona na aspiryne
ile placi sie za wystawianie jakiś rzeczy prosba napiszcie!

Gość mezatka44a
zalezy od wielu rzeczy: ceny, sposobu licytacji, długosci trwania aukcji,ilosci fotografii, pogrubien...itd. Czytaj w regulaminie. Ja płace srednio 40 groszy/sztuka

Gość Jejklu ----
weidz w opcje jak sprzedawac i sobie poczytaj to proste,nie boli a jak wzbogaci Twoja wiedze

Gość do gory a nie na dol

Gość atmas
chcesz kupic produkty fm lub zostać dystrybutorem pisz,odpowiem na wszystkie pytania,wiecej na aizdaj@o2.pl pozdrawiam

Gość annikka..
Za ile na allegro można sprzedać miesiecznie aby urząd skarbowy się nie przyczepił? Orientuje się ktoś może.

no właśnie z allegro jest ten problem że trzeba płacic prowizję za wystawienie za sprzedaż i za np 14 dni aukcja się kończy dlatego ja wolę mieć sklep wychodzi dużo taniej i wygodniej zobaczcie sami www.picollo.eu ps. jeśli ktos ma swój sklepik i chce się wymienić reklamą to pisać

Gość annikkka
hop hop

Gość szprotka13
Cześć wszystkim jestem tu nowa ,chcialabym sprzedawac na allegro od czego musze zaczac na co przedewszystkim poswiecic uwage?

Gość JEBAĆ SKARBÓWKE
I INNYCH PEDAŁÓW ZMUSZAJĄCYCH NAS BY DZIELIĆ SIĘ Z NIMI PIENIĘDZMI ZA NIC. JAK JA BYM NIE MIAŁ ONI BY SIĘ ZE MNĄ NIE PODZIELILI !!!!!!!!!!!

Gość skyline27
zarabiam na allegro okolo 200.000 tys zł miesiecznie mam 27 lat. pozdrawiam

Gość skarbuffka
Ja tez zarabiam podobnie - handluje odgrzewanymi kotletami:))