Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluoli

czy to ciąża czy jednak nie?

Polecane posty

Gość aluoli

W zeszlym miesiacu moja miesiaczka spoznila sie o jakies 2 tygodnie, myslalam ze moze jestem w ciazy bo do tego mialam dziwne mdlosci wiec zrobilam test ale wyszedl negatywny, w tym miesiacu znowu spoznia mi sie okres wiec zapytalam na jakims forum lekarza czym to moze byc spowodowane a on odpowiedzial ze moze to hormony ale ja zrobilam tes bo bardzo drazliwe sa moje piersi i test ten wyszedl pozytywny. Czy to faktycznie moze byc ciaza czy na wplyw tego testu mogly miec wplyw wahania hormonalne?

dla mnie takie testy były zawsze mylne.Wybierz się do gin.będizesz bardziej pewna

Gość IZ
Najlepiej za kilka dni zrób jeszcze raz test,jeśli wynik znów będzie pozytywny to umów się na wizytę do ginekologa,a on po badaniu powie ci na 100% czy będziesz mamą i kiedy ;)

Gość aluoli
kurde ale do lekarza ide dopierooo w srode nie wytrzymam tak dlugo:))) ale czy myslicie ze hormony moga wplynac na pozytywny wynik testu? (moj maz wariuje tez:)))

Gość to właśnie hormony
daja wynik testu. A dokładnie ich poziom.

Gość KIIIKAAAA2222
WCZORAJ ZROBIŁAM TEST I WYNIK BYL NEGATYWNY, A OKRESU NIE MAM JUŻ DWA TYG. W PRZYSZLYM TYG. IDE DO LEKARZA.

Gość aluoli
no ja za pierwszy razem tez nie mialam miesiaczki a test byl negatywny potem miesiaczka przyszla ale taka jakas dziwna bylla a teraz tez czekam na miesiaczke ale tym razem test wyszedl pozytywny. I nie wiem czy to faktycznie ciaza czy moze mam jakies pogmatwany organizm i daje mylny wynik?:(

WITAM !!!! ja zrobiłam tescik jakieś 10 dni po tym jak miałam dostać okres i wyszedł pozytywnie. nie wiem czy wszystko było z twoimi chormonami ok? ale wydaje mi się ż ejednak testy nie zawodzą aż tak często. Od momentu kiedy robiłam tescik mineło już troszeczkę czasu..... właśnie zniecierpliwiona czekam na rozwiązanie (ok.22 stycznia) pozdrawiam was serdecznie i przesyłam👄

Testy moga sie mylić jeśłi wynik jest negatywny.... ale jeśli wyszedł pozytywny to na 99,9% jestes w ciaży :) Aż zazdroszczę! Ja tez juz na finiszu a czas tak szybko zleciał.... Powodzenia!