Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RadioJowita

GDZIE SZUKAĆ INTELIGENTNEGO

Polecane posty

Gość kobieta po40
mala roznica polega tylko na jednym Męski punkt widzenia zupełnie odbiega z kobiecym ale gdy odnajdzie sie dwaoje z podobnym aczkolwiek niecalkowitym/to by moglo byc nudne/punketm widzenia to naprawde sporo i wtedy warto spróbować:)

Pucio - no chyba że ktoś ma charakter który uniemożliwia nawiązywanie łatwych kontaktów. Nie mam na myśli że ktoś jest odrażający czy chamski. Wtedy to nie takie proste niestety. ;)

kobieta po 40 - oczywiście że odbiega, ale przecież szukamy i mamy do zaoferowania rózne rzeczy, a ci \"drudzy\" odwrotnie. Ważne żeby znaleźć cos pasującego a niekoniecznie takiego samego. Dlatego są dwie płcie a nie jedna, a różnice więcej niż biologiczne. :)

Gość kobieta po40
róznice ne zawsze iodpychaja wszak sama biologia to potwierdza ale mogą intrygowac ineteresowac poszerzać zycie partnerskie

Gość pragm...
widzę, żę juz ktoś z nudów nie wytrzymał i popisał sie tym co umie (pod moim nickiem) :// niestety nie było mnie juz tutaj w piatek, a widze ze topic troche sie wydłużył :-) wg mnie inteligentni (nie podoba mi sie to okreslenie grupy ludzi, ale..) nie ograniczają się do siedzenia przy kominku z książką psychologiczno-naukową w ręku jesli juz rozmawiamy tak dosłownie to.. mozna nas (a przynajmniej tych uwazających sie za inteligentnych) spotkac wszedzie.. nawet przy barze w dyskotece :) tylko to wyczucie nie jest takie proste, jest przeciez tak wiele czynnikow, ktore w kazdej takiej sytuacji stają sie wrogami: osoba moze być zajęta, trema.... i człowiek idzie dalej mysląc "to na pewno nie to, następnym razem.." ;) słusznie tutaj zostało napisane, że ludzie dobierają się w określonych kategoriach, a i jest to bardzo logiczne - im mniej nas dzieli, tym mniej bedzie trzeba pokonać przeszkod a wlasnie roznica intelektu jest dla ambitnych ludzi wielkim ambarasem tak mi sie wydaje i na to wskazuje moje (i nie tylko) doswiadczenie a odmienność może intrygować, jednak tylko w indywidualnym zakresie tolerancji.. nie rozwinie nas bowiem taka cecha, z którą życ nie mozna :-) życzę dobrej nocy

Gość hihhi
no i rozmowa dobiegla konca hehe

Gość pragm...
interesujące dlaczego temat nie jest kontynuowany :-) bral tematu przewodniego czy..?

Gość zgredek
inteligentny facet..hmmm siedzi sam z sobą w domu