Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
giorno_giovanna

ty moja kruella

Polecane posty

2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Wiadomo, że w takim towarzystwie zawsze znajdzie się jakaś mendowata dobra duszyczka, która pod płaszczykiem "troski" będzie drążyć temat, żeby tylko komuś dopiec. Jeśli faktycznie masz zasady, to trzymaj prywatność swojej córki z dala od forum, bo robisz tym sobie niedźwiedzią przysługę tylko.

Widzę. Doprowadzili tu do tego, że nikt nie chce juz pisać o swoich życiowych doświadczeniach itd czy to w formie rozmów o życiu ze znajomymi czy porad, bo z wszystkiego zrobią hejt. Zostało tylko to co widać 😉

4 minuty temu, Koralgor napisał:

Ktos z zasadami nie bierze sobie takiej partnerki. 

Naprawdę trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby oceniać, kto jaką partnerkę sobie bierze.To, kto z kim sypia i kogo kocha, to kompletnie nie twoja sprawa jesteś po prostu żałosna w tym swoim moralizatorstwie tak fałszywej baby, która pod płaszczykiem zasad sączy taki jad, to ze świecą szukać. 

3 minuty temu, murb napisał:

To dlaczego nie napisałeś, że się wtrącam tylko, że Cię nienawidzę, że też straciłam dystans i to o rodzicach Giny czego nie rozumiem. I to nawet napisałam. 

Czyli nie można odpowiadać na posty skierowane do kogoś innego tylko trzeba czekać aż ktoś napisze do Ciebie? Takie są zasady?

To Gina wprowadziła takie zasady.  Od jakiegoś czasu mnie tym prześladuje. Także pretensje gdzie indziej

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

🤣

Przykro mi, że nie zrozumiałaś żartobliwego postu. Ale idź na całość 📷 i wyślij Leżakowi 🤓 

Chyba nie obawiasz się o swoje bezpieczeństwo, jak twoja koleżanka od lizania dopska - nadęta narcyzka? 😛 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Widzę. Doprowadzili tu do tego, że nikt nie chce juz pisać o swoich życiowych doświadczeniach itd czy to w formie rozmów o życiu ze znajomymi czy porad, bo z wszystkiego zrobią hejt. Zostało tylko to co widać 😉

To twoja zona do tego doprowadzila. Jak kota ogonem odwraca. 

4 minuty temu, Koralgor napisał:

Dokladnie to co kilka innych osob w tym temacie zdazylo wysmarowac. Mam zacytowac wszystkich? Sporo tego bedzie. 

Poważnie mam się opierać na postach hejterow, którzy nawet prywatnie sie nie znają?

No, może powinniście biedacy iść na jakieś forum wsparcia dla szlachty a nie tutaj siedzieć wśród nieprzyjaciół którzy mogą napisać co im się zachce nawet największe bzdety z tyłka. Biedactwa 

Edytowano przez szmul
  • Thanks 1

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Tylko ty codziennie się wykłócasz jak stara baba na jarmarku sprzedająca jaja. Żaden inny facet nie bawi się w babskie inby, tylko ty i nikt inny. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Przykro mi, że nie zrozumiałaś żartobliwego postu. Ale idź na całość 📷 i wyślij Leżakowi 🤓 

Chyba nie obawiasz się o swoje bezpieczeństwo, jak twoja koleżanka od lizania dopska - nadęta narcyzka? 😛 

Nadal prościutka madziu nie rozumiesz, że nigdzie nie wyraziłam.intencji wysyłania czegokolwiek, wręcz przeciwnie. Kumasz już, czy trzeba rysunki zrobić?

FEEEEEAAR  lead me to the vault
It's been said that Heaven knows I'm lost
Help me to see the bleeding upon the walls
And forever damned into the metaphors

Nadal prościutka madziu nie rozumiesz, że nigdzie nie wyraziłam.intencji wysyłania czegokolwiek, wręcz przeciwnie. Kumasz już, czy trzeba rysunki zrobić?

Pozdrawiam 😘🍀 

Poważnie mam się opierać na postach hejterow, którzy nawet prywatnie sie nie znają?

A kogo z tych ktorych obrazasz tutaj znasz? A twoja zona kogo zna z tych za ktorymi lata i cytuje ich schabowe ojca wozki czy pierogi ruskie (to tylko z dzisiaj)

1 minutę temu, szmul napisał:

No, może powinniście biedacy iść na jakieś forum wsparcia dla szlachty a nie tutaj siedzieć wśród nieprzyjaciół którzy mogą napisać co im się zachce nawet największe bzdety z tyłka. Biedactwa 

Może ty idź na jakieś forum dla bełkoczących jak ty plus wysyłanie pochwy w opcjach profilu? To bardziej sensowne.

To Gina wprowadziła takie zasady.  Od jakiegoś czasu mnie tym prześladuje. Także pretensje gdzie indziej

Gina nie podnosi argumentu, że się wtrąciłam tylko Ty. I to Ty uzasadniasz tym  posty o mojej nienawiści i całej reszcie. 

5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Naprawdę trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby oceniać, kto jaką partnerkę sobie bierze.To, kto z kim sypia i kogo kocha, to kompletnie nie twoja sprawa jesteś po prostu żałosna w tym swoim moralizatorstwie tak fałszywej baby, która pod płaszczykiem zasad sączy taki jad, to ze świecą szukać. 

Ja się tylko zastanawiam, czy to jest czysty trollizm po prostu? 

1 minutę temu, Koralgor napisał:

To twoja zona do tego doprowadzila. Jak kota ogonem odwraca. 

Moja zona mnie od lat nie prześladuje na forum- co ciekawe Madzię poznalem zanim poznalem Ewę, a Madzia zaczęła po mnie jechać nim cokolwiek między nami wyniuchała. Wiec trochę tu mi to o czym piszesz nie pasuje. Może więc zacznijmy od tego, ze masz prawo do własnego zdania, ale jesteś nieobiektywna. A ode mnie tego wymagasz. Ciekawe, ale ja tak nie gram.

Przed chwilą, Koralgor napisał:

A kogo z tych ktorych obrazasz tutaj znasz? A twoja zona kogo zna z tych za ktorymi lata i cytuje ich schabowe ojca wozki czy pierogi ruskie (to tylko z dzisiaj)

Nawet moje pierogi jej przeszkadzały?😄 Cóż, jak się samej gotować nie potrafi, no to się później innym zazdrości. Przede wszystkim tej niezależności i szczerości 😄 

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Odpisałem juz ci. 

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Moja zona mnie od lat nie prześladuje na forum- co ciekawe Madzię poznalem zanim poznalem Ewę, a Madzia zaczęła po mnie jechać nim cokolwiek między nami wyniuchała. Wiec trochę tu mi to o czym piszesz nie pasuje. Może więc zacznijmy od tego, ze masz prawo do własnego zdania, ale jesteś nieobiektywna. A ode mnie tego wymagasz. Ciekawe, ale ja tak nie gram.

Jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie. Napij się i jakoś to będzie 😄 

Może ty idź na jakieś forum dla bełkoczących jak ty plus wysyłanie pochwy w opcjach profilu? To bardziej sensowne.

Dumbo gasi was jak peta

• Thanks 1

Dystans to zawsze jest iluzja do pewnego stopnia. Natomiast ja np. jestem tak znudzona Madzią, że odpuściłabym nabijanie się. Zresztą szanuję krótkie rozejmy, w których jest w stanie powstrzymać się od plucia (bardzo krótkie). Tyle że z nią to jest niemożliwe, jest tak nieszczęśliwa (m.in. przez porównywanie się), że choćby chciała, nie da rady powstrzymać się dłużej, czytając mnie czy Doktora. 

Bez wzajemności 🙂

Wiem. To chociaż Widmo pozdrów 😛 

Przed chwilą, Koralgor napisał:

Dumbo gasi was jak peta

Napisałabym: Gasi nas. 😁

2 minuty temu, murb napisał:

Gina nie podnosi argumentu, że się wtrąciłam tylko Ty. I to Ty uzasadniasz tym  posty o mojej nienawiści i całej reszcie. 

Czyli pasuje ci jak po mnie za to jedzie, ale juz tobie nie pasuje jak ja używam tego samego w twoim kierunku. O. Ciekawe... 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować