Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliniakkk

Siedzę,piję i myślę...

Polecane posty

Gość zapijam
ksenofaryna ---> a najgorsze jest to, ze oni sa ...niereformowalni....:(

Gość nie chce aby mnie rozpoznano
Ksenofaryna to napewno jak masz bordeline to przyciągasz samych nieudacznikow to norma

Gość zapijam
nie chce ---> oj kobieto nie mow tak, pamietaj - mamy tyle lat na ile sie czujemy

Gość kukuryku
a ja mam nadzieję, że mnie nie kocha, we wtorek czeka mnie poważna rozmowa na ten temat

zapijam :classic_cool: nigdzie nie dzwoń,Kochana! wiem,ze to trudne...ciezko sie opanować,ale bądź twarda!! jestem płci kobiecej ;) :O juz mi nie wchodzi cos ten Strong...kurde,a chciałam sie upić dziś...w planie jeszcze winko było,moze jakis drin..ale niedobrze mi:P żałosne to wszystko ps.Wijacie w klubie przyciagaczek poprańców - ja też,ja też ja też!!!!!

Gość kukuryku
kurde, już wolę kiedy ja cierpię z miłości niż ktoś przeze mnie :( :( :(

kukuryku---> a ja i cierpie i ktoś przeze mnie cierpi...i beðzie cierpiał jeszcze bardziej....:o dół! :(

Gość kukuryku
maliniak ---> to zupełnie przerąbane, chociaż ja wiem? Ty chociaż dzielisz ten ból, a ja jak nieczuły kloc !

Gość nie chce aby mnie rozpoznano
kukuryku ja naprawde chce kochac ale czy warto???????? musi byc warto bęe z uporem maniaczki twierdzic że o szczęście trzeba walczyc o milość też i jak zreszta o wszystko w zyciu

Gość GRZANIEC
WPISUJE SIE DO KLUBU PRZYCIĄGAJACYCH POPAPRANCOW! A DO TEGO NAIWNYCH DZIEWCZATEK. BO JAK OKRESLIC FAKT,ZE ZUFALO SIE ZLODZIEJOWI, KRYMINALISCI I NOTORYCZNEMU KLAMCY ŻE SIE ZMIENI??? TYLKO NAIWNE DZIEWCZE JEST DO TEGO ZDOLNE NO I TERAZ NIE MOGE MIEC DO NIKOGO PRETENSJI. ON CIERPI NA SWOJ SPOSOB I JA TEZ. KONCZE LITROWEGO GRZANCA I CZUJE,ŻE JUTRO BEDZIE MEGA KAC.NO ALE TRUDNO.CO MI INNEGO ZOSTALO. LEPSZE TO NIZ KOLEJNY POPAPRANIEC.

Gość zapijam
nie chce ---> piszesz, ze trzeba walczyc, ale co, jesli moje szczescie nie odzywa sie od tygodnia, mimo telefonow, smsow itp? eech kobiety powiedzcie tylko JAK byc twarda? ja nie potrafie 😭 a z drugiej strony wkurza mnie, ze jestem taka miekka, bo wiem, ze daje mu satysfakcje, a on wie, ze moze odezwac sie kiedy chce, bo ma mnie w garsci, ratuuuuuuuuuuunku - jak to zmienic? seneka niby madry gosc, ale u mnie cos nietego z tym celem, bo niby go mam, znaczy ten cel, ale co z tego jesli przez jakiegos glupiego chlopa nie moge sie skupic na jego realizacji (znaczy tego celu) i co na to madry Seneka?

Gość zapijam
Grzaniec ---> mozemy sobie podac reke, ja jestem naiwna do granic mozliwosci, bo kto jest na tyle debilny, ze ufa niereformowalnemu kobieciarzowi? Moj to - za przeproszeniem - chyba pol Polski przelecial i bez zenady mi o tym mowi :-O

Gość GRZANIEC
ZAPIJAM - BEZ WATPIENIA MOZEMY SOBIE REKE PODAC.MÓJ PRZYPADEK JEST IDENTYCZNY.OD POCZATKU OPOWIADAL MI O SWOICH POPRZEDNICH KOBIETACH.JAK JUZ BYLISMY ZE SOBA TO OFICJALNIE POWIEDZIALAM ZE NIE CHCE TEGO SLUCHAC,ALE WIEDZIALAM Z KIM SIE WIAŻE.CZY TO NIE GLUPOTA?DO GRANIC MOZLIWOSCI.A JA MYSLALAM,ŻE ZA NIEGO WYJDE,WIERZYŁAM W JEGO SLOWA.BOSHE JAKIE KOBIETY SA GLUPIE,AZ WSTYD SIE PRZYZNAC!

Gość zapijam
no i smierdziel sie nie odezwal 😭 a ja mu zostawilam na gg taka wiadomosc, ze ho ho, po tym juz w ogole nie moge sie odezwac, tylko co zrobic, zeby byc twarda? no kurza twarz, bo kobiety, powiedzcie, czy ja nie mam racji? ostatecznie to facet jest od tego, zeby sie starac, tak czy nie? zwlaszcza jesli sam nabroil! a Seneka, no kurcze - Seneka tez byla kobieta :-P

Gość zapijam
Grzaniec ---> Boze moze mamy wspolnego faceta :-P moj robi dokladnie to samo! ciagle opowiada mi o tych wszystkich babskach, az sie niedobrze robi, a jak mu powiedzialam, ze nie chce tego sluchac to on sie ucieszyl, ze jestem taka zazdrosna :-O a jaki z tego wniosek? bardzo kur..a prosty - nie mozna im pokazac, ze nam na nich zalezy, chocby czlowiek nie chcial, to najwyrazniej musi prowadzic jakies glupie gierki, sorry, ale .....wymiotowac :-P sie chce

Gość GRZANIEC
KSENOFARYNA MOZE JEDNAK SIE SKUSISZ NA JAKIES ZALE I OPOWIESZ....

a ja kocham takiego popaprańca,że az wstyd sie przyznać.. i sama się od tego zrobiłam popaprana...dziwna,pojebana... :O tak bardzo go kocham... tak strasznie,....każdą cząstka swojego ciała...mimo tych krzywd,które mi wyrządził...kocham go,to jest miłosc mojego życia! ja to czuję ps. Strong nie szedł więc co zrobił Maliniak? wpieprzył 2 kanapki,zeby lepiej piwko weszło jakby był szczypły-ok..ale jest gruby ten Maliniak:o

Gość zapijam
nooo to jesli juz o ciazach mowa to powiem Wam jaka bylam glupia: otoz kiedy padl na mnie blady strach to ... tak naprawde nie byl strach tylko ... radosc, ze jakas czastka niego na zawsze bedzie przy mnie, a tu jak na zlosc, o zgrozo - okres Boze - normalnie idiotka ze mnie, porazka na calego a jesli chodzi o najbardziej beznadiejna historie to obawiam sie, ze moglabym wygrac :(

Gość GRZANIEC
ZAPIJAM - W MOIM ZWIAZKU NAJLEPSZE BYLY KLAMSTWA. TAK PRYMITYWNE,ŻE AŻ PRZYKRO.PYTAM DAJC DO ZROZUMIENIA,ZE ZNAM ODPOWIEDZIEDŹ I OCZEKUJE ODROBINY SKRUCHY W POSTACI PRAWDZIWEJ ODPOWIEDZI I CO?SLYSZE NASTEPNE KLAMSTWO,BRAK JAKIEJKOLWIEK PRZYZWOITOSCI Z JEGO STRONY.A NAJGORSZE W TYM WSZYSTKIM,ŻE I TAK MI ZAL TEGO SKURCZYBYKA CHOCIAZ TO JA GO ZOSTAWILAM.

Gość zapijam
Maliniak ---> ja mam tak samo, kocham tego mojego zasranca, bo w przeciwnym razie po co bym sie ponizala i wydzwaniala mimo ciszy z jego strony, ja normalnie tylko czekam, kiedy mnie zapyta: "czy ty dziewczyno nie masz godnosci?" bo czasem, w takich sytuacjach az sma czuje ze sie narzucam Maliniaczku drogi, ja co prawda wpieprzylam tylko jedna kanapke, ale wiesz co? w ramach babskiej solidarnosci zaraz pojde po druga, a co mi tam

Gość zapijam
eeee Grzaniec, to Ty jednak jestes madra kobieta, bo potrafilas go zostawic, a ja nie potrafie od swojego odejsc, chociaz nalezy mu sie gigantyczny kopniak w te jego tluste dupsko

Gość kukuryku
zapijam ----> coś w tym jest co mówisz. Widzę, że ja gonię tam gdzie ktoś się odsuwa, ucieka, a tam gdzie ktoś do mnie lgnie, to ja uciekam, w ten sposób nigdy nikogo nie będę mieć. Wieczna samotność mnie czeka! 😭

Gość zapijam
kukuryku ---> ja juz chyba powinnam zaczac myslec o staropanienstwie 😭 pokochalam tego drania najbardziej jak potrafilam, dalam mu z siebie wszystko, a on to pieknie wykorzystuje 😭

Gość zapijam
dziewczyny - jak wy to robicie??????? ja tez chce byc taka twarda, a ja nie potrafie nawet wytrzymac dnia bez zostawienia wiadomosci na gg (na ktora on zreszta nie raczy odpisac ...)

Gość GRZANIEC
ZOSTAWIŁAM I CO Z TEGO JAK DALEJ O DRANIU MYŚLE!!! ON SIE ODZYWA,ROZMAWIAMY A PÓŹNIEJ MIESIAC CISZY,PÓXNIEJ DZWONI JAK GDYBY NIGDY NIC.WYGLADA TAK JAKBYSMY WCZORAJ ZE SOBĄ ROZMAWIALI A PÓŹNIEJ ZNOWU CISZA I TAK W KÓŁKO.TEZ POWINNAM POWIEDZIEC DOŚĆ,BO ON MNIE SZANTAŻUJE EMOCJONALNIE.MÓWI,ŻE JA JETEM PRZYCZYNA WSZYSTKICH JEGO NIEPOWODZEN ZYCIOWYCH A JA SIE POXNIEJ PRZEJMUJE.TERAZ GO WIDZE NA GG I CO NIC.CISZA. A NA MARGINESIE TO WSUNELAM WLASNIE OLBRZYNIE SPAGETII,POPRAWILAM SLEDZIAMI(CIAZA NIEMOZLIWA) I TEZ PEKAM W SZWACH!!!MAM TO W DUUUUPIE!

Gość kukuryku
A ja mam ciągle nadzieję na wspaniałą miłość i ślub, chociaż jak już nie w długiej białej sukni to już nie będzie to samo. 😭

Gość GRZANIEC
KUKURYKU KAZDA Z NAS MA NADZIEJE NA PRAWDZIWA MILOSC.

Gość zapijam
i dobrze! a mam w dupie mojego smierdziela!! moj najpierw obraza sie o byle co, nie odzywa sie np jakies dwa tyg (!!!) a pozniej jak gdyby nigdy nic pyta, czy spotkamy sie nastepnego dnia :( a co na to najwieksza idiotka na swiecie? czy powie jak czekala na jego tel? czy powie ze nie mogla sie przez niego na niczym skupic? czy powie ze tesknila? czy powie, ze brakowalo jej go jak powietrza? czy powie jak bardzo bolalo ja, ze sie nie odzywal? czy powie, ze wyobrazala go sobie z innymi babami? otoz NIE - najwieksza idiotka na swiecie powie "jasne, spotkajmy sie" za-lo-sne 😭

Gość GRZANIEC
KSENOFARYNA JA SIE Z TOBA(SENEKA) ZGADZAM,NIE UWAZAM SIE ZA DOBREGO CZLOWIEKA.MOZE SOBIE ZASŁUŻYŁAM???

Gość zapijam
a ja sie zgadzam z Grzancem :(