Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliniakkk

Siedzę,piję i myślę...

Polecane posty

Gość Grzane wino
maliniak, biedaku wiesz, powinna byc oddzielna kategoria kobiet - NAGABYWANE PO PIJAKU bo my, te kobiety, jestesmy jak te niespelnione marzenia, te wygrane w totolotka, ktore nie znalazly swoich odbiorcow... nie warto z facetami po pijaku, to tylko zludzenia, sama sie znowu poludzilam troche, a teraz znowu rana sie rozwarla..

Gość kukuryku
Ja wiem, że będzie lepiej, bo przecież nie może być inaczej, wszystko, chociaż czasem bardzo powoli, zmierza ku lepszemu. :) :) :)

Gość Grzane wino
zgadzam sie z przedmowczynia, a co jest najbardziej fascynujace, ze taki wieczor zdarza mi sie po raz pierwszy od 1,5 roku i ja naprawde jestem super szczesliwa laska. ale od kiedy jestem w polsce znowu, plakalam juz dobrych kilka razy. oj, tu WSZYSTKO przygniata

Gość pytanie filozoficzne
To Polska tak żle działa?

Gość GRZANIEC
DOBRANOC.I POWODZENIA Z POPAPRANCAMI A RACZEJ BRAKU TYCH TYPOW NA WSZEJ DRODZE ZYCIOWEJ ... ALE CZY TO MOZLIWE....MAM NADZIEJE,ZE TAK!ZYCZE WAM SUPRMENOW! KOLOROWYCH SOW!

Gość kukuryku
Dobranoc :) :) :)

Gość Grzane wino
to chyba jest inaczej: to ja zle dzialam w Polsce jestem z Polska niekompatybilna a moze to jest autosugestia? nie wiem, ale wiem ze tu rzeczywistosc boli na kazdym kroku, chos mozna sie zabawic, przypomina mi to klimat Moskwy, a ja bardziej jestem za egalitaryzmem jestem albo co najmniej komunizmem ;)

Gość pytanie filozoficzne
Tzn Moskwy w sensie, że ta zabawa jest chamska, czy Moskwy w sensie, że pije sie na umów, czy Moskwy w sensie zabawy na smierć i życie - ważne teraz się bawić, jutro potop i niewazne?

Gość brak pseudonimu
A ja wczporaj zasnęłam jak suseł bo z reguły nie pijam ale wczoraj napadlo mnie na malego drina:)pozdrawiam