Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliniakkk

Siedzę,piję i myślę...

Polecane posty

Gość kukuryku
grzaniec---> to nie tak, ta satysfakcja naprawdę pomaga, boli, jak cholera boli, pewnie, ale w pewnym memencie, już potem, jest niedoprzecenienia. Ja to wiem. I choć u mnie minęło już wiele czasu i już jest wszystko w porządku, czasami z niej korzystam i to poprawia mi humor. Czy to może ja jestem najbardziej porąbana z nas wszystkich, że chwytam się takich sposobów?

nie czuj sie stara:) ja tu jestem od 2 lat i gdyby nie skleroza,pewnie miałabym jeszcze wiecej postówe na koncie... kocham tę piosenkę...

Gość zapijam
ja to widze tak - wiem, ze wszystko sie kiedys rozsypie, ale chce korzystac z kazdej minuty, jaka dane jest mi spedzic z nim i przy nim, gdybym to ja go zostawila i tak bym cierpiala, a tak...zostana przynajmniej piekne wspomnienia i wiecej chwil przy moim lobuzie - to sie dopiero nazywa glupota, co?

Gość GRZANIEC
PRZED TYM POPAPRANCEM TEZ ZOSTAWILAM INNEGO POPAPRANCA ( NIE WIEM KTÓRY BY WYGRAL NA NAJLEPSZEGO W TYM RANKINGU ),MINELO WIELE LAT, TO BYLA MOJA PIERWSZ PRAWDZIWA MILOSC I TEZ NIE CZYJE SIE LEPIEJ KIEDY O TYM MYSLE.MIMO UPLYWU LAT, MIMO ZE TO JA GO ZOSTAWILAM NIE CZUJE W ZWIAZKU Z TYM ZADNEJ STAYSFAKCJI.MOZE GDYBY ON MNIE ZOSTAWIL BYLOBY TRUDNIEJ, NIE WIEM- MOZE MASZ RACJE KUKURYKU.MAM NADZIEJE,ZE JUZ SIE NIE DOWIEM I ASTEPNY MOJ ZWIAZEK BEDZIE NORMALNY,ZAKONCZY SIE HAPPYENDEM

Gość GRZANIEC
ZAPIJAM TO NIE NAZYWA SIE GLUPOTA TYLKO MILOSC

Gość zapijam
a jesli juz wspominamy to i ja dorzuce swoje 3 grosze - toz, zostawilam faceta po wieloletnim zwiazku i patrzac na to, jak cierpi wolalabym, zeby to on mnie zostawil, mowilam wam - jestem za miekka, nie moge patrzec, jak ktos przeze mnie cierpi co oczywiscie nie znaczy, ze moj obecny popapraniec mialby jakos specjalnie cierpiec gdybym odeszla :-O to byla tylko taka ...dygresja a gdybym go teraz zostawila, to juz zawsze trulabym sie mysla "co by bylo gdyby..." ale dziewczyny, nie ma co sie spierac o to, ktora metoda jest lepsza - kazda z nas jest inna i kazda z nas inaczej radzi sobie z tymi naszymi popaprancami jeszcze tylko jedno - ten moj dupek po prostu rujnuje mi cale zycie, o ile miedzy nami jest dobrze - to moglabym gory przenosic, ale jak jest tak jak teraz, czyli milczy to katastrofa - nie potrafie sie na niczym skupic i doslownie wszystko inne przestaje byc wazne :-O

Gość Kasiu to Ty
?

Gość zapijam
masz racje Grzancu drogi - to sie niestety nazywa milosc i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze, bo on nie dosc, ze nie docenia mojego uczucia, to jeszcze je po prostu wykorzystuje 😭 a jeszcze jeszcze gorsze jest to, ze (nie ma co sie oszukiwac) ja mu na to pozwalam

popłakałam się na \"Sarze\"... ale tak na prawdę poplakałam nad własnym losem

Gość GRZANIEC
CZYZBY KTORYS Z NASZY POPAPRANCOW PROBOWAL ROZSZYFROWAC KTORAS Z NAS????

Gość kukuryku
jest tu jakaś Kasia?

Gość GRZANIEC
JA NIE

Gość Grzane wino
Nie wiem, do czego doszlyscie juz razem pijane kobiety, ale chcialam sie pochwalic, ze oswiadczylam sie prawie kolesiowi, kontakt podtrzymywal przede wszystkim potem on, a teraz kiedy zaprosil mnie na weekend - przestal sie odzywac.... i ja to naprawde rozumiem, bo on ma kobiete i jest dosc obowiazkowy... ojej i dlatego pije

Gość zapijam
ja tez nie jestem Kasia Maliniaczku ja juz dzis wylalam morze lez i do jutra basta !!! Grzane wino - witaj w klubie

Gość GRZANIEC
ZAPIJAM - JA TEZ SOBIE POPLAKALAM ALE TERAZ MI PRZESZLO.CHYBA WARTO SIE WYGADAC.TAK ANONIMOWO LATWIEKJ BO MNIEJSZY KAC MORALNY,ZE CZLOWIEK SIE NAD SOBA UZALA.

Gość Grzane wino
mam plakac po nim, cholera czy nie? zgrywam strasznie niezalezna laske, a potem sie zadaje z jakims popaprancem, znowu, dlaczego, zwiazki odgrzewane powinny byc zakazane.

Gość zapijam
mi tez przeszlo juz plakanie, ale wiem, ze jesli ten jelop sie jutro nie odezwie to znow tu wroce :-O a nie sadze, zeby sie odezwal wiecie co - nie mam juz ani kropelki alkoholu w barku 😭 ide sobie chociaz zapalic, ale wroce i bede marudzila dalej

Gość Grzane wino
o kurde, a ja juz nawet nie pale... rzucilam w ubieglym roku...

..kobietki! ..już mam trochę w czubie...martini prawie na dnie zostało...mam ochotę zrobić coś głupiego...ten rok właśnie tak mi sie zaczął-głupio ..cały czas robię głupie rzeczy...zdradziłam męża który i tak mnie olewa i zdradza...echhhh..popieprzone to wszystko! pozdro dla Was Śliczne🌼

Gość GRZANIEC
GRZANE WINO - CHYBA LUBIMY TE SMAE TRUNKI ZGADAZMA SIE Z TOBA,ODGRZEWANE ZWIAZKI SA BEZ SZANS,WIEM COS O TYM.

Gość Grzane wino
wiesz co, GRzaniec, tylko czemu scenariusz znam na pamiec, czemu ja wiem, co sie zdarzy, czemu wiem, co odpowie na smsa, czemu ja wiem, kiedy o mnie mysli, i czemu ja sie ludze, ze on bedzie znowu ze mna, jak wiem dobrze, ze nie bedzie? zamiast myslec powinnam chyba isc pograc w tenisa :) ale winnko przednie, poltora litra peklo ;)

idę zaraz spać prosże,odpowiedzcie mi tylko na jedno pytanie: do kogo dzwoni facet po pijaku: a) do nic nie znaczacej byłej,aby sie przekonac,ze wciaz na neigo leci b) do kobiety,którą kocha c)do przycjaciólki

Gość pytanie filozoficzne
Po pijaku to zazwyczaj do agencji towarzyskiej:P Albo do sasiada przez pomyłkę.

Gość Grzane wino
nie uwzglednilas odpowiedzi d) do kobiety, ktora go pociaga ale on jest zbyt tchorzowaty, zeby zaczac cos nowego, kiedy ma w domu dobra matke polke

pytam,bo on często dzwoni...mówi wtedy prawdę (???????) mówi,ze było mu ze mną super i takie tam... ostatnio wygarnął mi,że niby go zdradziłam...(nie bedąc z nim,to nie zdrada przecie:P )

Gość GRZANIEC
CHYBA PORA ZAKONCZYC TEN TOPIK I TO W BARDZIEJ OPTYMISTYCZNYM TONIE.NIE POZOSTAJE NAM NIC INNEGO JAK WIERZYC ZE BEDZIE LEPIEJ,CZEGO SOBIE I WAM ZYCZE.

Gość pytanie filozoficzne
Po pijaku to się rózne głupoty gada, a jak na trzeżwo nie jest się w stanie tego powtórzyć, to znaczy, że jest się gównianym pomiotem i tyle. Ja mogę walić po pijaku i natrzeżwo to samo. A obecnie oczywiscie - na trzeżwo:P

masz rację..ja mogłabym mu to powiedzieć zawsze... ale...swoja drogą....hmm..on zawsze najszczerzej gadał po pijaku... Ps.eeeeh,ta nadzieja...

Gość zapijam
ja juz chyba tez drogie kobiety ide spac, ale obawiam sie, ze jutro wroce tu z takim samym problemem trzymajcie sie cieplo i wiecie co - nie dajmy sie tym popaprancom! 🖐️