Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliniakkk

Siedzę,piję i myślę...

Polecane posty

on chyba nie chce ze mną być:( jestem ważńa,jestem super,rozumiem go jako jedyna na swiecie...jesteśmy tacy podobni... oddałabym za niego życie.... juz raz mnie zostawił...chcę by wrócił...chcę z nim być boję się... a on? niby chce,\"wysyła sygnały\" :o no i co? i dupa \"jesteśµy przyjaciółmi\" zajebisćie twierdzi,zę kiedys beðziemy razem,że kupi mi pierścionek,...kiedys.... jednak sie upiłam :classic_cool:

Gość GRZANIEC
Z DRUGIEJ STRONY KAZDY ZNAS CHOĆ RAZ W ZYCIU DOSTAL PO TYLKU.MAM TO ROZUMIEZ,ZE WSZYSCY JESTESMY ZLI???

Gość zapijam
tylko oczywiscie w odniesieniu do siebie ;)

Gość kukuryku
Dziewczyny, być twardym na zewnątrz wcale nie jest tak trudno. Jak ja wykopałam z domu największą miłośc mojego życia, to wszystko jest możliwe. Dwa lata leczyłam rany , straszne rany i teraz jestem już wyleczona z tej miłości, a nie wierzyłam ,że się uda. Chyba zrobiło mi się lżej jak to sobie przypomniałam. :) :) Świat przed nami, będzie dobrze. Tą wtorkową rozmowę też przeżyję. :D

Gość GRZANIEC
WRACAJAC DO NAIWNOSCI KOBIET.MAM ZNAJOMĄ,KTÓRA JEST OBŁEDNIE ZAKOCHANA W ZONATYM MĘZCZYZNIE.O ICH ZWIAZKU DOWIEDZIALA SIE ZONA I CO ZROBILA MOJA KOLEZANKA?CHCIALA JEJ POWIEDZIEC,ŻE TO WSZYSTKO JEJ WINA,ŻE ONA SIE ZA NIM UGANIA A ON JEJ NIE CHCE MIMO ZE JEJ NAJWIEKSZYM MARZENIEMJEST ZEBY ONI SIE ROZSTALI I ONA MOGLA Z NIM BYC. KOBIECA NAIWNOSC NIE ZNA GRANIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kukuryku
a teraz czekam na drugą najważniejszą miłość mojego, życia tylko jak ją rozpoznać? po czy sie ją rozpoznaje???

Gość zapijam
ale ja chce go tylko dla siebie - tak na zawsze i juz, od teraz 😭 dlaczego on nie rozumie jak mu mowie, ze bardzo mnie krzywdzi takim zachowaniem 😭 a najgorsze jest to, ze ... dzis to wiem - ja od niego nie odejde, jesli sie rozstaniemy to dlatego, ze mu sie znudze po prostu, bo jesli chodzi o milosc z jego strony to nie mam zludzen, az tak naiwna nie jestem i powiedzcie same - czy nie wygrywam plebiscytu na najwieksza idiotke? 😭

Gość zapijam
Grzancu drogi no to Ci cos powiem - ja doskonale rozumiem Twoja kolezanke, moja sytuacja jest inna, ale wierze, ze mozna tak postepowac ...

Gość kukuryku
naiwność, naiwność, a jaki byłby ten świat gdyby każdy był taki rozsądny i przewidujący???

Gość GRZANIEC
STRASZNE JEST TO,ZE WOLIMY BYC NIESZCZESLIWE Z TYMI DRANIAMI NIZ NIESZCZESLIWE SAME.O CO W TYM CHODZI.MOZE KTOS MNIE OSWIECI,BO JA SIE POGUBIALAM!!!

Gość zapijam
masz racje - najgorsze jest to, ze swiadomie tkwimy w tym gownie, a wiecie co, tak sie zastanawiam, jak sobie poradze tak sama z soba jak juz bedzie po wszystkim, bo kiedys mnie zostawi - wiem to na pewno...

Gość GRZANIEC
KUKURYKU NAIWNOSC NAIWNOSCIA ALE NAIWNOSC + GŁUPOTA TO JUZ DNO, A TO WLASNIE WSZYSTKIE REPREZENTUJEMY.MAM NADZIEJE,ZE NIKOGO NIE URAZILAM ALE CHYBA SIE ZE MNA ZGODZICIE.

Gość zapijam
Ksenofaryna - jakiekolwiek madrosci wygadywalby Ingraden to nienawidze dziada jak cholera!! Maliniaczku 🖐️ laczmy sie w naszej glupocie, naiwnosci i...nieszczesciu

Gość zapijam
prawde prawisz Grzancu drogi 😭

Gość GRZANIEC
JOLCIA-ZDRÓWKO

Gość GRZANIEC
IDE PODGRZC RESZTKI MOJEGO WINA, JAK KAC TO NA MAXA A CO MI TAM.GORZEJ BYC NIE MOZE.PRZYNAJMNIEJ BOL FIZYCZNY BEDZIE JUTRO ZAGLUSZAL BOL DUSZY.MOZE TO I LEPIEJ.PRZYNAJMNIEJ NA CHWILE.

Gość zapijam
kseno ---> no cos w tym jest tylko ja nie chce wolnosci ja chce tego lobuza 😭 w kazdym razie teraz z czystym sumieniem mozesz isc spac i zycze Ci, zeby zadne chlopy Ci sie nie plataly w Twoim snie ;)

grzaniec --> a ja zaraz zrobie se drina i wypiję z Tobą...co mi tam... mam dosyć...zycia

Gość kukuryku
zapijam---> i nie szkoda Ci czasu na niego? skoro wiesz, że on Cię nie kocha, że Cię kiedyś na pewno porzuci, to bierz nogi za pas, choć tyle będziesz miała satysfakcji w tym cierpieniu, które Cię czeka, że to nie on tylko Ty go porzuciłaś. Będzie Ci łatwiej, możesz mi wierzyć, wiem co mówię, dużo łatwiej z tego potem wyjść.

Gość zapijam
kukuryku ---> wiem, ze masz racje, ale na tym wlasnie polega moja glupota, ze mimo wszystko nie potrafie od niego odejsc :( no po prostu dran jeden ma w sobie cos takiego, co mnie przy nim trzyma nie wiem, moze jesli nic sie nie zmieni to sie na to zdobede, ale na razie raczej nic sie nie zmieni tak, to teraz mozecie mnie stad, jako najglupsza, wyprosic....

cytat z filmu \"Sara\"-zaczynam w niego wierzyć: \"miłosć to takie coś,czego nie ma...\" (dalej nie pamietam,ale jest jeszcze piekniej )

Gość zapijam
heh ale zakrecilam, chodzilo mi o to, ze na razie nawet jesli on sie nie zmieni to przy nim zostane, bo chwile spedzone przy nim to ... po prostu moje powietrze, zyje jak w amoku - od spotkania do spotkania

Gość zapijam
kseno ---> nikt Cie nie wygania, tylko z Ingardenem to z daleka ode mnie prosze :)

Gość zapijam
a nadzieja ? nadzieja chyba naprawde jest matka glupich...

Gość GRZANIEC
MALINAIK- JA JUZ MAM WINKO,JESTEM TYLKO ZASKOCZONA ZE BYLAM W STANIE TYLE WYPIC SAMA I JESZCZE SIE TRZYMAM. ZDRÓWKO! KUKURYKU I TU SIE Z OBA NIE ZGODZE.JESLI SIE ZOSTAWIA KOGOS NA KIM CI ZALEZALO ALE WIESZ,ZE ZWIAZEK I TAK CHYLI SIE KU UPADKOWI TO WCALE NIE JEST LATWIEJ.ZADNA SATYSFAKCJ.BOL ROWNIE DUZY.JAK ZOSTAWI CIE KTOS,TO PRZYNAJMNIJ MASZ MOZLIWOSC BYC ZLA NA TA DRUGA OSOBE,DAC UPUST SWOIM EMOCJOM.A JAK TY ZOSTAWIASZ TO SAMA NIE WIESZ CO ZROBIC Z TYMI EMOCJAMI.PRZYNAJMNIEJ JA TAK MAM.

Gość kukuryku
ale ta matka czasami trzyma nas przy życiu...

nie wiem,nie wiem... ja wbrew pozorom wciaz mam nadzieję... że on powie,ze mnie kocha,ze nie mozę beze mnie życ....i bedziemy razem do końca naszych dni... kocham go! na prawdę go kocham! nieprzerwanie od 2 lat i 6 dni....

Gość frodencja
Na grzadce rosła dynia ogromna.Mój mąż przedstawiciel tych strasznych samców wybrał zawartość dyni i nasypał cukru.Całe lato i początek jesieni wątpiłam w męża i jego dynię.Nie miałam racji, nie należy wątpić w dziedziczną mądrość mężczyzn do alkoholu.To co teraz popijamy w zimowe wieczo ry to AMBROZJA czyli boska nalewka.A jakie cudowne skutki jej działania,stan pogodnego ogłupienia z pewnością że po następnym kieliszku może być tylko lepiej.