Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika33

GINEKOLOG WROCŁAW

Polecane posty

Gość monika33

SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA Z WROCŁAWIA, KTÓRY JEST ZAINTERESOWANY ZDROWIEM PACJENTKI,POLECIE?

Gość hobbit
ul żelazna pan janusz śliż 50 zł wizyta w tym cytologia bardzo dobry lekarz

Gość hobbit
ul żelazna pan janusz śliż 50 zł wizyta w tym cytologia bardzo dobry lekarz

Gość hobbit
ul żelazna 50 zł wizyta dr Sliż wtorki od 18 00 pracuje też w klinice na hałubińskiego na żelazną najlepiej sie przejdź i zobacz dokładne dni i godziny jego przyjęć do innych NIE CHODŹ !!!!!!!

Gość pracodawca
ja tez szukam takiego ktos zna?? prosimy o pomoc

Gość miniaturka
żelazna 50 zł wizyta dr janusz śliż

Gość monika33
istnieje tam możliwośc zrobienia USG ile kosztuje?

Gość Corfamed
ul Kluczborska .Doktor Kotkowska.Cena 60 zl z cytologią i USG

Gość *a*
Dr Anna Łaszcz-Karasińska, ul. Kwidzyńska. Na codzień pracuje w szpitalu na Hirszfelda - onkologia ginekologiczna. Świetna lekarka.

Ten wątek regularnie jest w dziale nt. ginekologów. Do Corfamed --> za cytologię płaci się osobno, 20 zł. Ale ja polecam dra Bielickiego.

Gość do KOTKOWSKIEJ
bardzo ciężko sie dostać na kasę chorych naprawdę trzeba długo czekac

Gość elemelek25
Hej:) Ja polecam dr Fanfarę...przyjmuje na pewno dwa razy w tygdniu (wtorek i piątek ) w przychodni na pl. Katedralnym....ale ma też prywatny gabinet...świetny i miły specjalista...tylko nic nie wiem niestety na temat jego prywatnego gabinetu...bo jako studentka korzystam z przychodni...pozdrawiam:)

KOLEJNY KONOWAŁ - OSTRZEGAM PRZED KOTERSKIM Z WROCŁAWIA!!!! Naciągacz i oszust a do tego kompletnie niezorganizowany. Nie istnieje recepcja i umawianie się na wizyty, po prostu czeka się na swoją kolej jak za komuny... Doktorzyna lubi sobie pogadać z pacjentkami i podowcipkować, więc zazwyczaj jedna osoba spędza około 30 minut w gabinecie. Dlatego nawet jeżeli potrzebujesz tylko recepty a jesteś 5 w kolejce to sterczysz tam ponad 2 godziny... Poszłam do niego z zapaleniem pęcherza, przewiało mnie dosyć mocno. Lekarzyna potwierdził stan zapalny i wysłał mnie na badania pod kątem wirusów i grzybów. Wtedy nie wiedziałam, że te badania przysługują mi za darmo z NFZ, więc oczywiscie poszłam tam gdzie mi polecił i zapłaciłam. Badania nie wykazały żadnych grzybów, bakterii etc. W tym czasie kupiłam sobie w aptece jakiś środek na zapelenie dróg moczowych i wyleczyłam się sama. Do naciągacza Koterskiego jednak poszłam pokazać mu wyniki. Bardzo go to zdziwiło i stwierdził, że coś muszę mieć. Nastraszył mnie chlamydią i kazał iść laboratorium. Oczywiście badanie płatne, ponad 100zł. Wtedy nie wiedziałam, że przysługuje za darmo z NFZ... Posłuchałam lekarzyny i mimo iż czułam się dobrze zrobiłam te badania. Ze strachu po prostu. Oraz z powodu niewiedzy. Oczywiście wyniki były ok, nic mi nie dolegało. Ale konował się uwziął i przez pół roku w sumie odsyłał na przeróżne badania oraz przepisywał leki, które moge kupić taniej "tylko w jego aptece". Owszem, te jego leki nie były specjalnie drogie, ale były też zupełnie niepotrzebne!!!!! Bo całej tej wystrzałowej kuracji zapisał mi tabeletki antykoncepcyjne. Te co każdej pacjentce - czyli Harmonet. Oczywiście żadnych badań pod kątem hormonów wcześniej nie zlecił, stwierdził, że to bez sensu mimo iż chciałam skierowanie na takie badania. Wtedy byłam u niego ostatni raz. Przestrzegam wszystkich - to konował, naciągacz i oszust. O swojej pracy ma mizerne pojęcie, nadrabia tylko dowcipami. Wszystkich leczy wg tego samego schematu. Chodząc do niego dajecie mu zarobić, w końcu NFZ płaci temu staremu obleśnemu dziadowi za każdą pacjentkę. On Wam nie pomoże!!! Nie dajcie się oszukać tak jak ja! Kotarski to najgorszy "lekarz" we Wrocławiu!!! Dla niego liczy się tylko forsa, a wiedzę ma marną. Bezczelnie straszy i manipuluje ludźmi, żeby nabić swoją kabonę.

Gość gość
Ja chodzę na wizytę do dr Rogali do Proclinic http://proclinic.pl/oferta/ginekolog/ Świetny ginekolog z Wrocławia! Pomógł mi wyleczyć infekcję, z którą byłam u 3 lekarzy. Dziękuję Panie doktorze.

Gość gość
Trafiłam niedawno do dr Rogali w Proclinic. To naprawdę świetny ginekolog, bardzo skrupulatnie przeprowadził ze mną wywiad medyczny, odpowiadał na każde moje pytania i wdrożył właściwe leczenie. Serdecznie polecam! http://proclinic.pl/oferta/ginekologia/

Gość gość
Miałam okazję wybrać się do dr Rogali w Proclinic przy ulicy Widok. Bardzo polecam tego ginekologa. Życzliwy, konkretny i z dobrym podejściem do pacjenta.http://proclinic.pl/oferta/ginekolog/

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Ginekologa we Wrocławiu w Proclinic. Dr Rogala to lekarz z powołania! Pomógł mi uporać się z nawracającymi stanami zalanymi. Warto! http://proclinic.pl/oferta/ginekologia/

Gość anna

Szczerze polecam ginekologa pana Michała Witkowskiego przyjmuje na Kretęj 25 w Lek-Trans

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania. Liczy się pacjent a nie czas.. Polecam