Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 212cAROLINA H

jak sie nazywa ten wozek gwiazd?

Polecane posty

Gość 212cAROLINA H

BOGALOUY jak to sie pisze

Gość jakich gwiazd

Gość Hej Barbi
a co oznacza to zdanie "po co mam wam zal dupe sciskać"? To jakas nowomowa z centrum Poznania?

Gość 1000
Odpierdziel się od tej Barbi debilko.... widać, że masz problem bo laska ma kasę! I starsznie żal Ci dupe ściska :D

Gość Hej Barbi
No, ale ja po raz pierwszy zwracam się do Barbi i pytam z ciekawości. O co chodzi?

Gość 1000
jesli tak to ok, bo były debilki z topicu o wózkach, które za miast na temat pisać rzuciły sie na autorkę /Brabie/, bo miały komplesksy- "biedne laseczki"....:D. Nie stać ich było na drogi wózek to się wyrzywały....hahahh

Gość dużo ludzi w Poznaniu
ma pieniądze i dobrze im się powodzi ale nikt się tym tak nie chwali jak ta barbie-mosina

Gość Hej Barbi
Nic z tych rzeczy. Pytam tylko. A o zasobności Barbi nic nie słyszałam. Kompleksów nie mam i bogactwa innym nie zazdroszczę. No ale to zupełnie nie na temat ;)

Gość 1000
do "dużo luddzi...." myslę że nie tylko w Poznaniu ludzie maja kasę :p..... a po drugie nie sądzę żeby Barbie sie z tym obnosiła, podała tylko przykłady wózków "z górej półki" a inne laski sie na nią rzuciły, bo je na te wózki nie było stać. Powód był głupi, bo i tak każdy kupi na co go stać ....

Gość dedi
ludzie zostawcie ta barbie wszyscy ja krytykuja za to ze ma kase, zazdrosc was zjada, odp na tematy zawarte na topiku

Gość jakich gwiazd
zaintrygował mnie ten "wózek gwiazd" i znalazłam to "cudo". I musze przyznać, że takiego paskudztwa to jeszcze nie widziałam. Ja dla dziecka miałam wózek Baby Dreams - bardzo ładny, lekki i funkcjonalny. A tego Bugaboo to za darmo bym nie wzieła. A wniosek prosty: ludziom czy to z bogactwa czy z bezmyslnego naśladowania "gwiazd" lub zaszpanowania to po prostu odbija kuku na muniu.

Gość ale beka
Barbi sama siebie broni pod pomaranczowym:-DIdiotka nawet zdania nie potrafi poprawnie do stopki sklecic:-P

Tez poszukałam tego wózka i zgadzam sie, że jest okropny! Kiedys widziałam, jak facet szedł z takim i to małe kółko trzęsło mu sie na wszystkie strony. Ciekawe, jak taki wózek radzi sobie na śniegu albo na torowisku. A jakie to gwiazdy maja taki wózek?

Gość oł fok
Czy tu bugabu to jakiś wózek inwalidzki czy jaki chuj? Faktycznie paskudny.

Gość podajcie linka
do tego wózka gwiazd....chętnie obejrzę

Gość ojejuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
To jak taczka wygląda. Fu!

Gość podajcie linka
ten wózek to paskudztwo!!!!! naprawdę KAŻDY inny wózek przy nim wygląda na piękny!! i do tego jaki "wygodny" dla dziecka!! Skąd pomysł że to wózek gwiazd?? Taki wózek to chyba za karę!! :P

Gość a te gwiazdy
to może sa zadowolone. Ale pamiętajcie, że one nie jeźdźą tymi wózkami po polsich chodnikach!!!!

Gość BARANY Z WAS
a wy jakie macie niby wozki madrale? deltimy, tako i inne badziewia

Na tej stronie, do której ktoś podał link jest opis, piszą, że wózek powstał po konsultacjach z jakimiś super specjalistami - doktorkami. A biorąc pod uwagę fakt, że amerykanie są ogólnie mało wykształceni (nie obrażając nikogo) i niemal bałwochwalczą cześć, jaka oddają naukowcom i specjalistom, to nic dziwnego, że wózek - paskudztwo robi taka furorę. W Polsce takiego nie widziałam, ale może po prostu chodzę na spacery w niewłaściwe miejsca ;)

A tak właściwe - co za różnica, jak ma się wózek? Przecież to nie mamusia w nim jeździ :P Chyba, że to działa ta sama zasada jak w przypadku samochodów, przedłużenie męskości i takie tam. Jakby mnie było stać, kupiłabym wózek, jaki uważałam za najbardziej wygodny dla dziecka (Roan) A że nie było mnie stać, moja córka jeździła w pożyczaku bez amortyzowanych kół, niewygodnym do prowadzenia i z paroma innymi wadami. Teraz mamy spacerówkę parasolkę a i tak najwięcej chce chodzić albo byc na rączkach, więc naprawdę, dla tego roku wożenia dziecka w wózku nie warto psuć sobie nerwów na jałowe dyskusje ;)

Gość ja mam najgorzej
mam 24 lata nie pracuje chlopak zarabiam 1500zl i nie stac nas na dziecko wiec po co nam wozek

Gość waj
dlaczego wpisujac na alegro nazwe bugaboo frog nic sie nie pokazuje??moglibyscie raz jescze wklic tego lina z tym wozkim bo zdjec niewidac??proszeeeeeeeeeee

Gość waj
ten wozek wyglada fantastycznie!!!

Gość a z której strony
wygląda fantastycznie ?????????

Gość gigi54
To jakis mini stół operacyjny - polowy, jak na wojnę :O

Gość USA
Hej ludziska, jezdzilam tym wozkiem prawie 3 lata z dzieckiem. MOze wgladu kosmicznego , jak te w Polsce nie ma. Ale jest rewelacyjny, wielofunkcyjny , prosty do skaldani, lekki.Prosty w wygldzie!!!i nie macie racji wypisujac bzdury na jego temat, bo go po prostu nie znacie!